Pomalé načítání Webových stránek

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Floo
Nováček
Nováček

Pomalé načítání Webových stránek

Příspěvek od Floo »

Zdravím všechny,
potřebuji poradit,protože už nás to doma celkem trápí.
Nedávno jsem si zakoupil Win Vista a po formátu a následné instalaci systému s ovladači,které se mi tam nainstalovali spolu s vistou, se nám neuvěřitelně zpomalilo načítání webových stránek.Používáme výhradně Firefox,ale dělá to i v Opeře a Exploreru.Je to stále pomalé i po odpojení Windows Firewallu a Firewallu Zone Alarm.Skoušel jsem už snad všechno,ale nepomohlo nic a problém je pořád stejný.Rychlost internetu souhlasí,tak vážně nevím..
Pokud budete někdo vědět o nějakém způsobu jak to zrychlit,tak prosím neváhejte odpovědět..
Předem díky..
MB: ASUS M2N-E / nForce 570 Ultra / DDR2 / AM2 * CPU: AMD Athlon 64 4000+ / 2.6 GHz / 1000MHz / 512KB / AM2 + Arctic Cooler 7pro * RAM: KINGSTON 2x 1024MB DDR2 400MHz CL3 * VGA: ASUS EN8500GT Silent / HTD / 256MB DDR2 / DVI-I / PCI-E * HDD: WESTERN DIGITAL 2x 250GB HDD S-ATA II 16MB * MECHANIKA: LG DVD±R / RW / RAM / Lightscribe * POWER SUPPLY: FORTON 500W Bluestorm II * CASE: AKASA + 4x Fans Arctic Cooler, OPERATION SYSTEM: WIN VISTA ULTIMATE®
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomalé načítání Webových stránek

Příspěvek od Drom »

Floo píše:Zdravím všechny,
potřebuji poradit,protože už nás to doma celkem trápí.
Nedávno jsem si zakoupil Win Vista a po formátu a následné instalaci systému s ovladači,které se mi tam nainstalovali spolu s vistou, se nám neuvěřitelně zpomalilo načítání webových stránek.Používáme výhradně Firefox,ale dělá to i v Opeře a Exploreru.Je to stále pomalé i po odpojení Windows Firewallu a Firewallu Zone Alarm.Skoušel jsem už snad všechno,ale nepomohlo nic a problém je pořád stejný.Rychlost internetu souhlasí,tak vážně nevím..
Pokud budete někdo vědět o nějakém způsobu jak to zrychlit,tak prosím neváhejte odpovědět..
Předem díky..
Je zavada urcite v pocitaci?
Jaka je odezva (ping) na branu a jaka na google?
Je pripojeni spravne nastaveno?
Co rika technicka podpora poskytovatele?
Co je to za typ pripojeni?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“