Vybranie časti z videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
UnReSt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vybranie časti z videa

Příspěvek od UnReSt »

Čaute, aky soft by som mohol použiť na jednoduche vybranie určitej časti z celeho videa?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vybranie časti z videa

Příspěvek od Dzin »

UnReSt píše:Čaute, aky soft by som mohol použiť na jednoduche vybranie určitej časti z celeho videa?
Tvoje otázka " nejede mi auto mužete mi nekdo poradit?"

Člověče, musíš nám řict, formát videa! Jak vybrat? jako vystříhnout a uložit? proste vice info, jinak tech softů je hodne ale každy umí něco...hodne takovych jednoduchých editaci umí free softík Virtuadubmod a je i v CZ
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
UnReSt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UnReSt »

no ked nepotrebujem cele video ake je ale len určitu časť z neho, napr od 20-tej minuty po 30-tu. Zvyšok nepotrebujem. A formaty myslim že avi, no ale bolo by dobre keby to podporovalo viac formatov. Ak nie prerobim na potrebny format v inom softe.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

UnReSt píše:no ked nepotrebujem cele video ake je ale len určitu časť z neho, napr od 20-tej minuty po 30-tu. Zvyšok nepotrebujem. A formaty myslim že avi, no ale bolo by dobre keby to podporovalo viac formatov. Ak nie prerobim na potrebny format v inom softe.
Já ti rozumim ale avi neni format jen kontejner.... stáhni si soft GSspot a do toho načteš video a ono ti to vyhodí formát a kodek...
Na hodně věcí postačí ten Virtualdubmod, DivX, Xvid apod...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“