Jak se zbavit IE7 a mít zase IE6!

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Cunt
Začátečník
Začátečník

Jak se zbavit IE7 a mít zase IE6!

Příspěvek od Cunt »

Čus, ihned po vyjití IE7 jsem si ho nedočkavě nainstaloval. Nastalo ale opravdu velké zklamání. Je to fakt s*ačka. Na vzhled jsem si už zvykl, na ovládání taky, ale furt to padá a je to na ho*no! Rád bych se (jako příznivec Microsoftu) vrátil zpět k IE6, ale vůbec se mi to nedaří. IE7 je tak tvrdě zas*aný do systému, že nejde nic, ani odinstalace, ani mazání registrů či souborů, nic, IE7 je po restartu zase v plné síle! Ani v DOSu bez Win jsem se IE7 nezbavil, teda jednou už jo, ale XPčka mi stejně nepovolila nainstalovat IE6. Pomozte mi prosím nainstalovat IE6 tak, aby zase fungoval. Moc díky!
slavick
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavick »

IE7 jsem neznám a nikdy jsem ho nezkoušel, ale podle mě bych si tam nechal IE7. Už kvůli tomu, že je to na poměry MS modernější prohlížeč a snad i bezpečnější. Soudím podle toho, co jsem se dočetl po netu a v časopisech.

Ale jestli Ti chceš ještě něco bezpečnější tak sáhni po Opeře nebo Firefoxu :-)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Podivej se po nejakych updatech jestli nejsou. Me IE7 beha OK (XP/Vista).. A je to uplne neco jinyho nez IE6. (Chyby ve vykreslovani ma ale porad.)

Jak se radi vyse, tak pokud chces bezpecnejsi tak zkus Opera/FF.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

slavick píše:IE7 jsem neznám a nikdy jsem ho nezkoušel, ale podle mě bych si tam nechal IE7. Už kvůli tomu, že je to na poměry MS modernější prohlížeč a snad i bezpečnější. Soudím podle toho, co jsem se dočetl po netu a v časopisech.

Obavam se ovsem, ze tenhle prispevek ani v nejmensim nepomuze dotazujicimu se s jeho problemem.
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak se zbavit IE7 a mít zase IE6!

Příspěvek od Drom »

Cunt píše:Čus, ihned po vyjití IE7 jsem si ho nedočkavě nainstaloval. Nastalo ale opravdu velké zklamání. Je to fakt s*ačka. Na vzhled jsem si už zvykl, na ovládání taky, ale furt to padá a je to na ho*no! Rád bych se (jako příznivec Microsoftu) vrátil zpět k IE6, ale vůbec se mi to nedaří. IE7 je tak tvrdě zas*aný do systému, že nejde nic, ani odinstalace, ani mazání registrů či souborů, nic, IE7 je po restartu zase v plné síle! Ani v DOSu bez Win jsem se IE7 nezbavil, teda jednou už jo, ale XPčka mi stejně nepovolila nainstalovat IE6. Pomozte mi prosím nainstalovat IE6 tak, aby zase fungoval. Moc díky!
No, tatovi sem kdysi dal na WinXP IE7beta (pouziva FF, takze to bylo jedno a ja si IE7 mohl zkusit - mam linux) a taky sem zkoumal, jak se ho pak zbavit. Na NETu bylo nekolik navodu, ale nic mi nefungovalo, takze sem dospel k zaveru, ze se to da resit jen reinstallaci Windows.
Zkus zapatrat, jestli se nekde po Internetu neobjevily aktualizovane navody, jak se IE7 zbavit.
Kazdopadne, IE7 ted beha v pohode, od MS bylo nekolik aktualizaci IE7 (nejmene dve, jestli se nepletu) a se stabilitou IE7 jsem pod XP u taty nikdy problem nepozoroval.
Cunt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cunt »

Hm, takže se IE7 asi nezbavim. Mě by ale stačilo tam aspoň vrátit IE6 a mít teda oba. Ale jestli to nejde, tak mi aspoň poraťe, kde jsou ty updaty, dík!
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

windows update? Kdyz jsem ted aktualizoval XP (poprve :roll: ) tak jsem tam zahlidnul nekolikrat IE7.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Cunt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cunt »

Na Win Update se*u! Chci normální update || IE6!

PS: Dost teď fachám v Opeře a brzo si asi zvyknu!
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Na živě pokud vím vycházejí updaty Microsoftu v .iso formátu - podívej se tam... BTW: máš výborný přístup ;-) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
slavick
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavick »

Drom píše:
slavick píše:IE7 jsem neznám a nikdy jsem ho nezkoušel, ale podle mě bych si tam nechal IE7. Už kvůli tomu, že je to na poměry MS modernější prohlížeč a snad i bezpečnější. Soudím podle toho, co jsem se dočetl po netu a v časopisech.

Obavam se ovsem, ze tenhle prispevek ani v nejmensim nepomuze dotazujicimu se s jeho problemem.
Já vím, že moje odpověď nebyla řešením. Jenom jsem říkal svůj názor, že je podle mě lepší zůstat u IE7 než se vracet k IE6.
Cunt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cunt »

NJN, když se to tak do 1 - 2 tejdnů nevyřeší, už mě od Opery nikdo nedostane :-)!
slavick
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavick »

Cunt píše:NJN, když se to tak do 1 - 2 tejdnů nevyřeší, už mě od Opery nikdo nedostane :-)!
Já bych se tenhle časový limit nedával a zůstal bych u ní rovnou :-)
Cunt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cunt »

Přece jenom sem si natm na pár věcí ještě nezvyk! :x
james008
Nováček
Nováček

Příspěvek od james008 »

No ono jde samozrejme vsechno...
jde to asi takhle :-)
Stahnete si WinXp manager....

dostanete se do casti kterou vam zde ukazuju na screenu....nize...
Kliknete na Change to not instaled status.... tim si system
bude myslet ze ie nema vubec... a nainstalujete si z pripravene
instalacky kterou si nachystate ie6 ....... (treba ze stareho cedla nejakeho casopisu)

Nevsimejte si co jsem zacervenil ale co pisu neb screen mam
k navodu na neco jine ;-)
Obrázek

Dodatek zni takhle:
Vracet se k tak nebezpecnemu prohlizeci jakym ie6 je hole silenstvi a nema smyslu... drtiva vetsina exploitu a ruznych potvor ala javascript atd jedou krasne na ie6 ovsem na ie7 opere a ff ne :-)

Samozrejme ze pri win update a se vam bude tlacit zpet 7ka...
atd ...atd .... Navrat k 6ce durazne nedoporucuji ;-)
FX-8350 + Radeon r7 360 + 16GB RAM <> I7 3740QM + Radeon HD8950 + 16GB RAM
degus
Nováček
Nováček

Příspěvek od degus »

Odpovědět

Zpět na „Programování a web“