Kodeky :-(

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Mailen
Začátečník
Začátečník

Kodeky :-(

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, mám novou instalaci XP SP2 + aktualizace, grafika ovladače vše je v pohodě... kodeky mám CCCP... problém je, že se mi nezobrazuje obraz u žádného videa... ví někdo co s tím? :?
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kodeky :-(

Příspěvek od PetoS »

Mailen píše:Ahoj, mám novou instalaci XP SP2 + aktualizace, grafika ovladače vše je v pohodě... kodeky mám CCCP... problém je, že se mi nezobrazuje obraz u žádného videa... ví někdo co s tím? :?
tak skus kodeky zmenit no...dajme tomu ffdshow...a zvuk ide?
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

PetoS píše:
Mailen píše:Ahoj, mám novou instalaci XP SP2 + aktualizace, grafika ovladače vše je v pohodě... kodeky mám CCCP... problém je, že se mi nezobrazuje obraz u žádného videa... ví někdo co s tím? :?
tak skus kodeky zmenit no...dajme tomu ffdshow...a zvuk ide?
Tak už to jde... když jsem kliknul na soubor filmu a vlastnosti tak tam je nabídka PLAY ON - a výběr monitoru... zvolil jsem 1 a už to jde. Asi nějaká Nvidia "novinka" :-(.
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

To není novinka od Nvidie, ale jakási příšernost v CCCPacku...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

Mastero píše:To není novinka od Nvidie, ale jakási příšernost v CCCPacku...
Prosím tebe a kde si na to přišel? CCCP požívám několik let a nikdy sem se s něčím nesetkal, tak to popiš prosim tě konkrétně. Dále tu další asi ne moc znala osoba radí ffdshow. Kdybys věděl co je cccp zač možná bys byl překvapen(proste ffdshow a pár filtru).
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“