Kodeky :-(
- Mailen
- Začátečník

-
Kodeky :-(
Ahoj, mám novou instalaci XP SP2 + aktualizace, grafika ovladače vše je v pohodě... kodeky mám CCCP... problém je, že se mi nezobrazuje obraz u žádného videa... ví někdo co s tím? 
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kodeky :-(
tak skus kodeky zmenit no...dajme tomu ffdshow...a zvuk ide?Mailen píše:Ahoj, mám novou instalaci XP SP2 + aktualizace, grafika ovladače vše je v pohodě... kodeky mám CCCP... problém je, že se mi nezobrazuje obraz u žádného videa... ví někdo co s tím?
- Mailen
- Začátečník

-
Tak už to jde... když jsem kliknul na soubor filmu a vlastnosti tak tam je nabídka PLAY ON - a výběr monitoru... zvolil jsem 1 a už to jde. Asi nějaká Nvidia "novinka"PetoS píše:tak skus kodeky zmenit no...dajme tomu ffdshow...a zvuk ide?Mailen píše:Ahoj, mám novou instalaci XP SP2 + aktualizace, grafika ovladače vše je v pohodě... kodeky mám CCCP... problém je, že se mi nezobrazuje obraz u žádného videa... ví někdo co s tím?
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- tomasson
- Nováček

-
Prosím tebe a kde si na to přišel? CCCP požívám několik let a nikdy sem se s něčím nesetkal, tak to popiš prosim tě konkrétně. Dále tu další asi ne moc znala osoba radí ffdshow. Kdybys věděl co je cccp zač možná bys byl překvapen(proste ffdshow a pár filtru).Mastero píše:To není novinka od Nvidie, ale jakási příšernost v CCCPacku...