Projekt RAPID - COMPLETED (foto. str. 5)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Hlavně to nějak moc nepřekombinuj. Tím mám hlavně na mysli ten FAN v tom plexi, veď to všechno v jednom duchu :wink: .
Už se těším na další fotky :), držím palce...

Jak pořešíš I/O panel desky a všechnykonektory karet vzadu?
Jinak se mi docela zdá že je tam málo místa i na normalní mini ATX, ale třeba se pletu...
Jo a co zdroj?

Vím že sem zvídavej a do všeho rejpu ale to už sem prostě já :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

K tej farbe... Podla mna to vyzerá ohodne lepšie než keby to bolo nerezové, avšak neviem ako mám odfotiť tú farbu v takom kontraste aká naozaj je :D mám trápny foťák ktorý automaticky dáva blesk a ten tú farbu príšerne zosvetlí :D

Ten fan na plexi bude mať určite nejakú nerezovú krytku, nech to pekne ladí :) len stále neviem či tam dám 80mm alebo 120mm

Doska bude uchytená normálne zozadu bubna (ako v normálnej case) na pár šrobikov. Musím dať ale zozadu dosky nejaký kartón alebo nejaký izolant samozrejme:)

A karty na doske budú normálne vnútri bubna, a z nich pôjdu von iba káble cez ten vyrezaný otvor. dúfam že chápeš :lol:

Edit: a k tomu miestu... Bubon má zvnútra priemer nejakých 44cm, tak si skús predstaviť :D skúšal som tam už pár dosiek, a nebol problém.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

S tím focením - polož si foťák třeba na židli a dej režim bez blesku.

Ono to není vevnitř nastřikaný bezbarvým lakem? To bys měl izolant a ochranu v jednom...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Nie, nastriekané to nieje... Prijde mi to zbytočné, kedže odizolovanú budem musieť mať iba zadnú časť dosky :)
A akú ochranu si myslel? zhrdzavieť to nemôže 8)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Ten větrák, kdyby to nějak šlo, by byl možná dobrej bez čtvercovýho rámečku. Aby to nerušilo kulatost.
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

V týchto miestach chcem dať fan ( 80 alebo 120mm???)

Obrázek

A neviem či dám fan zvnútra plexi a zvonku dám krytku, alebo skúsim pohladať nejaký (ako kolega vravel) gulatý fan, najlepšie kovovej konštrukcie ktorý by bol zvonku...
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

dle mne by nebylo spatne dat 120 nebo 140 prsne doprostred
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

To by asi tak nejak čudne vyzeralo a asi by to aj zaclánalo vo výhlade :)
Grohic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grohic »

Podle me by bylo dost dobry pro pracku dat pres celej buben kulatej fan, bylo by ho horsi sehnat ale koukat do pocitace pres fan, to by nemuselo bejt spatny!
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No, tak já tě asi moc nepotěším, protože o mě je asi už docela známo, že nesnáším úpravy tohoto týpu, tedy cpát HW do basiček od piva, nádob na mlého, apod. Já prostě nějak nevidím žádný význam něčeho takového. Člověk to jednou vidí, tak se třeba pousměje, že to je zajímavé popř. originální, ale to je jednou - chvíli. Prostě osobně to rád nemám, ale není to nic proti tobě, to beru celkově k tomuto stylu.

Tvoje zpracování není špatné, ale příjde mi, že jsi trochu spěchal...máš to nalakované a přitom tam není narvaný HW, nic...a když už takový styl, tak bych tam dodal i nějaké prvky, které by dotvářely tu pračku... :oops:
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Ja to beriem, každý máme iný vkus... Niekto má rád extravaganciu, niekto eleganciu :)
Nemyslím si že som to nejak odflákol kedže som to robil vcelku dlho a poctivo... HW nemám osadený preto, lebo nemám aký, kedže mi starý PC vyhorel :lol: Ale ako vravím, všetok HW som tam už osadený mal, takže všetko viem ako bude. Teraz preto chcem kúpiť komplet "črevá" a spojazdniť to.

A k tým prvkom ktoré by dotvárali práčku by si mohol aj viac napísať, vieme že ty máš fajn fantáziu :oops:
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ossis »

PELKO píše:Doska bude uchytená normálne zozadu bubna (ako v normálnej case) na pár šrobikov. Musím dať ale zozadu dosky nejaký kartón alebo nejaký izolant samozrejme:)
Karton ne! Radši nějaký vhodně upravený plexisklo.
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
Herr Maro
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Herr Maro »

Hey tak to je sakra zajimave, koukam ze mas velkou fantazii.
Ja ti to jen chvalim a tesim se na dalsi postup.
K tem prvkum co by pripominali pracku, co takhle ty typicke prackove regulatory teploty? na fany?? :D Treba by to slo nejak kuchnout, ale je to jen napad, ja bych se rozmyslel jestli si to strcit do compu.
Moje sestava?? Ani se neptejte :D ... Robim na lepší.
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

no, mě se ten nápad líbí, napadlo mě spousta věcí, tam by se nal nacpat PC, ale do bubnu od pračky, tak to nikdy... vypadá to docela srandovně, ale rozhodně bych do tý bočnice nedávat ten větrák, vypadalo by to divně, takhle je to jednoduchý, ale líbivý, tím větrákem bys to sprznil...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

by mě zajímalo jak tam narveš MB
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od `x3on »

a POZOR na vodni kalmen
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

skater25 píše:by mě zajímalo jak tam narveš MB
Keby si najskôr čítal a až potom písal, zistil by si že som tam HW už mal

Fox-fix:
Používam calgon :lol:
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

PELKO píše:
skater25 píše:by mě zajímalo jak tam narveš MB
Keby si najskôr čítal a až potom písal, zistil by si že som tam HW už mal
ááááááááájóóóóóóóóóó já si toho před ti nevšiml
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

Jen technická poznámka - na ten vodní kámen jsi si měl koupit flašku octa a nechat ho rozpustit, měl by jsi to bez práce.
Další věc - nejsou ty nožičky moc blízko u sebe? Až tam dáš CDROMky atd, tak se ti ještě zvedne a rozhodí težiště, aby se to nekácelo na jednu stranu ...
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

To s tým octom som v živote nepočul, čo už :)
A tie nožičky sú vcelku blízko, ale už ked som to skúšal, bez problému to stabilne stálo, kedže presne na druhej strane od cd romiek som mal zdroj a ten to vyrovnal :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“