Vista - drivery/zvuk...

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Vista - drivery/zvuk...

Příspěvek od Nerboard »

kdyz si nainstaluju zvuk. kartu (AC97) tak mi jede zvuk ale nejde center a subwoofer
pise mi to ze ovladace nejsou na visty ale na vistu neni jeste asi driver na AC97
taky mi nejde powerarchiver atd..jedou na visty nejake programy?jede tam aspon photoshop?
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

stáhni drivery od výrobce kodeku, tipuju realtek
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

to sem stahl ale nejdou mi zadny bass ani center
proste jakoby se pri hudbe vyradili ty jacky
kdyz spustim sound manager a dam test tak jedou vsechny

mozna treba nastavit windows media player ale to pochybuju
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

hmm,jak to tak vypadá tak Vista mají problémy s každou zvukovou kartou...u té mojí(C-media 8738) mi hrají jenom dva přední a místo center hraje pravý zadní :roll:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

zkousel si testovat reproduktory nejakym programem?sound manager nebo primo u windows je testovat kazdy jeden reproduktor
kdyz kliknu na subwoofer tak zazvuci ale pri hudbe mi nehraje

jakoby fungoval jen jeden jack vyskousej u hudby dat subwoofer jack do vsech a uvidis ze jen v jednom ti bude hrat

//Wuuduu: presun z MS OS
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

vyreseno
stacilo tohle udelat:

Obrázek
dawyd.d
Nováček
Nováček

C-Media

Příspěvek od dawyd.d »

Mám zvukovku C-Media 6ti kanálovou ovladače na visty se mi nainstalovaly samy, ale fungují mi jen dva přední repráčky. Když dám test reproduktorů, a nastavim 5.1, tak mi hrají všechny kanály pořád jen ze dvou repráčků, pls POMOCT, vyplatí se mi koupit novou zvukovku od Creative, nebo je nějaké řešení.
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

Nerboard píše:vyreseno
stacilo tohle udelat:
No, ale to doplneni reproduktoru stoji pekne za ho*no :( je to casove posunuty a jeste se to snazi odstranit hlasy, takze to jen se*e zvuk :(
Jinak uplne to samy nastaveni je primo v programu od realteku, kterej se ti pousti po startu pc :roll:
dawyd.d píše:Mám zvukovku C-Media 6ti kanálovou ovladače na visty se mi nainstalovaly samy, ale fungují mi jen dva přední repráčky. Když dám test reproduktorů, a nastavim 5.1, tak mi hrají všechny kanály pořád jen ze dvou repráčků, pls POMOCT, vyplatí se mi koupit novou zvukovku od Creative, nebo je nějaké řešení.
A co takhle se podivat o post vejs ??? ;) Ale lepsi by bylo pouzivat WinXP ;)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já nevím, co řešíte... podlě mně je na přechod na Vistu brzo. Nic proti Vistě, já se na ní taky těším, ale pokud si umíte dát dvě a dvě dohromady, tak vám vyjde, že když vidíte, jakej to zatím dělá bordel a s kolika kartama (nemluvě o softwaru), tak si zkuste představit, kolik asi lidí na světě dořve Microsoft, že to nefunguje. V Microsoftu touhle dobou musejí dělat na prvním service packu, že se jim kouří z uší. Proč si ale neušetříte problémy a nervy a nepočkáte na SP1, kde se dá předpokládat, že učiní z Visty v praxi použitelný OS ? Teď hájíte XPčka a Vista že suxxx (cituji rochneho podpis :roll:), ale už jste asi zapomněli, že s XPčkama to bylo úplně stejně: když vyšly, byl na netu dvacetistránkovej seznam her a softwaru, který na tom neběží, nebo běží problematicky. Systém by označovanej za "pouze přebarvený zabugovaný Win2k" (teď parafrázuju rochneho podpis :)). SP1 to z velké části zachránil a SP2 akorát dotáhl do "finále". Situace se bude opakovat, to mi věřte. Jediné, v čem to má Vista těžší, než měly XPčka je fakt, že je "uvnitř" v zásadě překopaná od základu, protože doba si prostě žádá zahodit některé zkostnatělé postupy, které s sebou táhneme už od dob Windows 95 pod záštitou vidiny zpětné kompatibility... Takže na rozdíl od XP, kde byly problémy především se softwarem, tady nastávají významné problémy i s hardwarem. Ale Microsoft to vychytá, je vidět, že se celkem poučili z průserů v minulosti a nedovolí si nechat Vistu, aby z ní byl průser taky. Jediné, o co jde, je fakt, že je v tuto chvíli zbytečné nadávat a nervovat se, že něco nejde na z velké části úplně novém systému, který teprve vychytává dětské nemoci. To je prostě přirozený postup...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

TomV píše:...
Nehlede na to co mam v podpise plne souhlasim ;) Vim ze nic no nevyjde nemuze byt okamzite bez chyby a plne pouzitelny, obzvlast u tak slozite veci jako OS, ale je to tak a do ty doby, nez me visty nepresvedcej o sve pouzitelnosti tak muj podpis zustane beze zmeny :)

Jinak myslel sem, ze to je chyba realteku a driveru co se deje s tema zvukarnama, ale ono to dela vetsine druhu zvukovek, takze je chyba nejspise ve vistach :roll:
dawyd.d
Nováček
Nováček

Audigy SE

Příspěvek od dawyd.d »

Teď sem si vyměnil tu C-medii za Audigy SE, nainstaloval sem tam nejdříve vše z CD, ovšem nešlo mi v konfiguraci reproduktorů dát 5.1, tak sem je updatoval z creative.com, ale s těma mi neunguje EAX (creative labs), co mám dělat? Neexistují přímo pro visty drivery i s těma aplikacema?
Sajgon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sajgon »

rochne píše:
TomV píše:...
Nehlede na to co mam v podpise plne souhlasim ;) Vim ze nic no nevyjde nemuze byt okamzite bez chyby a plne pouzitelny, obzvlast u tak slozite veci jako OS, ale je to tak a do ty doby, nez me visty nepresvedcej o sve pouzitelnosti tak muj podpis zustane beze zmeny :)

Jinak myslel sem, ze to je chyba realteku a driveru co se deje s tema zvukarnama, ale ono to dela vetsine druhu zvukovek, takze je chyba nejspise ve vistach :roll:
Ahoj, nedivím se i když laboruji s Vistou x64 a docela sem překvapen - veškeré ovladače bez problémů až na ten 5.1 zvuk:(( Taky bych si je teď nekoupil, ale snad Creative zamaká na softwaru..
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Sajgon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sajgon »

Tak už konečně creative vydala aplikaci console launcher pro x-fi CSL_PCAPP_LB_2_40_09.exe a v něm se dá bass redirection zapnout.
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“