Vista - drivery/zvuk...
Moderátor: CageJ
- Nerboard
- Začátečník

-
Vista - drivery/zvuk...
kdyz si nainstaluju zvuk. kartu (AC97) tak mi jede zvuk ale nejde center a subwoofer
pise mi to ze ovladace nejsou na visty ale na vistu neni jeste asi driver na AC97
taky mi nejde powerarchiver atd..jedou na visty nejake programy?jede tam aspon photoshop?
pise mi to ze ovladace nejsou na visty ale na vistu neni jeste asi driver na AC97
taky mi nejde powerarchiver atd..jedou na visty nejake programy?jede tam aspon photoshop?
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nerboard
- Začátečník

-
- ChrastyII
- Začátečník

- Nerboard
- Začátečník

-
zkousel si testovat reproduktory nejakym programem?sound manager nebo primo u windows je testovat kazdy jeden reproduktor
kdyz kliknu na subwoofer tak zazvuci ale pri hudbe mi nehraje
jakoby fungoval jen jeden jack vyskousej u hudby dat subwoofer jack do vsech a uvidis ze jen v jednom ti bude hrat
//Wuuduu: presun z MS OS
kdyz kliknu na subwoofer tak zazvuci ale pri hudbe mi nehraje
jakoby fungoval jen jeden jack vyskousej u hudby dat subwoofer jack do vsech a uvidis ze jen v jednom ti bude hrat
//Wuuduu: presun z MS OS
- Nerboard
- Začátečník

-
- dawyd.d
- Nováček

-
C-Media
Mám zvukovku C-Media 6ti kanálovou ovladače na visty se mi nainstalovaly samy, ale fungují mi jen dva přední repráčky. Když dám test reproduktorů, a nastavim 5.1, tak mi hrají všechny kanály pořád jen ze dvou repráčků, pls POMOCT, vyplatí se mi koupit novou zvukovku od Creative, nebo je nějaké řešení.
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No, ale to doplneni reproduktoru stoji pekne za ho*noNerboard píše:vyreseno
stacilo tohle udelat:
Jinak uplne to samy nastaveni je primo v programu od realteku, kterej se ti pousti po startu pc
A co takhle se podivat o post vejs ???dawyd.d píše:Mám zvukovku C-Media 6ti kanálovou ovladače na visty se mi nainstalovaly samy, ale fungují mi jen dva přední repráčky. Když dám test reproduktorů, a nastavim 5.1, tak mi hrají všechny kanály pořád jen ze dvou repráčků, pls POMOCT, vyplatí se mi koupit novou zvukovku od Creative, nebo je nějaké řešení.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, co řešíte... podlě mně je na přechod na Vistu brzo. Nic proti Vistě, já se na ní taky těším, ale pokud si umíte dát dvě a dvě dohromady, tak vám vyjde, že když vidíte, jakej to zatím dělá bordel a s kolika kartama (nemluvě o softwaru), tak si zkuste představit, kolik asi lidí na světě dořve Microsoft, že to nefunguje. V Microsoftu touhle dobou musejí dělat na prvním service packu, že se jim kouří z uší. Proč si ale neušetříte problémy a nervy a nepočkáte na SP1, kde se dá předpokládat, že učiní z Visty v praxi použitelný OS ? Teď hájíte XPčka a Vista že suxxx (cituji rochneho podpis
), ale už jste asi zapomněli, že s XPčkama to bylo úplně stejně: když vyšly, byl na netu dvacetistránkovej seznam her a softwaru, který na tom neběží, nebo běží problematicky. Systém by označovanej za "pouze přebarvený zabugovaný Win2k" (teď parafrázuju rochneho podpis
). SP1 to z velké části zachránil a SP2 akorát dotáhl do "finále". Situace se bude opakovat, to mi věřte. Jediné, v čem to má Vista těžší, než měly XPčka je fakt, že je "uvnitř" v zásadě překopaná od základu, protože doba si prostě žádá zahodit některé zkostnatělé postupy, které s sebou táhneme už od dob Windows 95 pod záštitou vidiny zpětné kompatibility... Takže na rozdíl od XP, kde byly problémy především se softwarem, tady nastávají významné problémy i s hardwarem. Ale Microsoft to vychytá, je vidět, že se celkem poučili z průserů v minulosti a nedovolí si nechat Vistu, aby z ní byl průser taky. Jediné, o co jde, je fakt, že je v tuto chvíli zbytečné nadávat a nervovat se, že něco nejde na z velké části úplně novém systému, který teprve vychytává dětské nemoci. To je prostě přirozený postup...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nehlede na to co mam v podpise plne souhlasimTomV píše:...
Jinak myslel sem, ze to je chyba realteku a driveru co se deje s tema zvukarnama, ale ono to dela vetsine druhu zvukovek, takze je chyba nejspise ve vistach
- dawyd.d
- Nováček

-
Audigy SE
Teď sem si vyměnil tu C-medii za Audigy SE, nainstaloval sem tam nejdříve vše z CD, ovšem nešlo mi v konfiguraci reproduktorů dát 5.1, tak sem je updatoval z creative.com, ale s těma mi neunguje EAX (creative labs), co mám dělat? Neexistují přímo pro visty drivery i s těma aplikacema?
- Sajgon
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nedivím se i když laboruji s Vistou x64 a docela sem překvapen - veškeré ovladače bez problémů až na ten 5.1 zvuk:(( Taky bych si je teď nekoupil, ale snad Creative zamaká na softwaru..rochne píše:Nehlede na to co mam v podpise plne souhlasimTomV píše:...Vim ze nic no nevyjde nemuze byt okamzite bez chyby a plne pouzitelny, obzvlast u tak slozite veci jako OS, ale je to tak a do ty doby, nez me visty nepresvedcej o sve pouzitelnosti tak muj podpis zustane beze zmeny
Jinak myslel sem, ze to je chyba realteku a driveru co se deje s tema zvukarnama, ale ono to dela vetsine druhu zvukovek, takze je chyba nejspise ve vistach
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
- Sajgon
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak už konečně creative vydala aplikaci console launcher pro x-fi CSL_PCAPP_LB_2_40_09.exe a v něm se dá bass redirection zapnout.
HOME: