-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- miho
- Čestný člen

-
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Butch píše:Docetl jste se nekdo kdy vlastne ma ten patch vyjit?james7 píše: btw. Viděli jste už neoficialní patch notes 2.3?
link: http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1365.0
Tuhle stredu byl patch 2.2, takze tak nejdrive za mesic co?
Kód: Vybrat vše
Když si tento seznam prohlédnete, můžete namítnout, že se vypuštění dočkáme opět zase někdy až za dva měsíce. To ovšem není pravda. Blizzard totiž prohlašuje, že to, co mohlo vydání nejvíce brzdit (Zul’aman), je již dávno hotovo a teď už jen zbývá pár dní pobytu na testovacích serverech. Že bychom nakonec mohli být i příjemně (a hlavně velmi rychle) překvapeni? Kód: Vybrat vše
Quote from: Tigole (Source)
Q : ETA on when zul'aman will hit ptr for testing?
Q : hopefully, first week of october.Příchod 2.3 na live servy bude podle mě až ke konci října nebo začátkem listopadu.
- Butch
- Středně pokročilý

Juchuuu, Swift flight form je tu, konec litani "taxikem" po Outlandu.
Docela mazec ten heroic Sethekk.
Docela mazec ten heroic Sethekk.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

Mno docela mazec je celej hero Auch
nelehci je tedka snad SL ale ten byl taky peklo nez nerfly ty Fel Overseery. Jinak zkus si nekdy heroic Crypty to je mazec jak ma bejt. Ja tam byl 2x a ani jednou jsme se nedostaly k prvnimu bossovi
Jinak Mana Tombs taky husty ty jsme delali poprve asi 6 hodin
jedinej heroic kde bossove fakt za neco stojej, jinak je ve vsech ostatnich mnohem tezsi se k nim dostat nez je zabit 
Jinak Mana Tombs taky husty ty jsme delali poprve asi 6 hodin
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Mám dotaz na svojého warlocka: Succuba je v čem lepěí než Voidwaler? Zrovna dělám ten q tak snad to bude stát za to.
Jo a teď mě na mail došel mail od jakéhosi Amazon.inc - že prý můj acc byl nahlášen jako ukradený a u toho link, kde mám zadat nějaké informace o acc.

Jo a teď mě na mail došel mail od jakéhosi Amazon.inc - že prý můj acc byl nahlášen jako ukradený a u toho link, kde mám zadat nějaké informace o acc.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Succuba je lepši v jedne veci. Lip vypada
Jinak podle me pokud nejsi demo tak budes mit voida navzdy a pokud si demo, tak ho na lvl 51 vymenis za felguarda. Na levleni potrebujes neco, co ma hodne HP a bude ti delat tanka - to umi nejlip void, protoze ma torment (neco jakou taunt). Na PVP je to neco jinyho. Tam succuba nebo felhunter. Succuba umi super veci. Je neviditelna a umi Seduce. Kdyz na tebe nekdo zautoci, udela nad nim srdicka a vyrazi ho z boje nez dostane nejaky dmg. Neco jako ovce. A felhunter umi odhalovat rogu a druidy a taky ma spell lock (silence), snizuje AP cile, nici buffy nepratel a likvidule hammer spelly tobe. Tohle plati, pokud nejsi demo samozrejme.
p.s. Mozna je to jinak i do felguarda, ja nikdy demo nebyl, ale tim voidem sem si skoro jisty.
p.s. Mozna je to jinak i do felguarda, ja nikdy demo nebyl, ale tim voidem sem si skoro jisty.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

No právěže demo jedu.PzKpfw VI Tiger píše:...
JInak s tím Amazon.inc ste se nesetkaly?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Skeeter
- Začátečník

- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ve zkratce:Mr. Dirk píše:Mám dotaz na svojého warlocka: Succuba je v čem lepěí než Voidwaler? Zrovna dělám ten q tak snad to bude stát za to.![]()
Jo a teď mě na mail došel mail od jakéhosi Amazon.inc - že prý můj acc byl nahlášen jako ukradený a u toho link, kde mám zadat nějaké informace o acc.![]()
![]()
IMP - party pet + stamina, pripadne destro MG s talentama 1s firebally od nej
Voidwalker - tank + pvp "vejce" asi best solo pet
Sucuba - pure PVP cc pet - sedukce na soulfire, pripadne vyprchani deathwish fury wara
felhound - cokl take dobry do pvp na silence a devour magick + na meleeky ap debuff a nejake ty resisty navic, do pve snad jedine na ruzne raid encountery
felguard - celkem dobry dmg dealer + tank, cleavy sou pekna vec, ale na muj vkus moc nevydrzi, pokud si demo best solo pet
tak to je asi tak vse
- Skeeter
- Začátečník

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- JaG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problémy s kartou Creative
Dneska jsem se dočetl na Tiscali Games, že po posledním updatu WoWka má dost lidí potíže s Creative zvukovkami. Řeší se to na tomto fóru: http://forums.creative.com/creativelabs ... 824&page=2
bohužel moje angličtina je dost prostá, nevíte někdo o co jde? Díky
bohužel moje angličtina je dost prostá, nevíte někdo o co jde? Díky
Intel Core 2 Duo 6600 2.4GHz, ASUS P5VD2-MX/FW/SATA2 sk.775/1066, 3 GB DDR2 Kingstom, ASUS 7600 GT SILENT 256 MB DDR 3, Audigy SE, Seagate 80GB SATA, LCD BenQ FP 93G 19" 6ms, LG GSA-H12N, Windows Vista Home Premium 32bit, 10240/2048 kb/s NETBOX.
- Skeeter
- Začátečník

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

To je mě jasné jenom se ptám jestli se s tím někdo ještě nesetkal.PzKpfw VI Tiger píše:A s tim Amazon.inc sem se nesetkal a hlavne jim nic nedavej
Jinak už mám 20lvl a něco okolo 1250many.
- Vodnik
- Začátečník

-
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Skeeter
- Začátečník

Muzu, pouzivame ji tam kde nemame jine CC nebo tam, kde je CC nedostatek. Ja nevim, ale u nas grupy nikdy netvorime podle nejakyho "doporuceneho slozeni" pro danou instanci, ale podle toho kdo ma zrovna naladu takze se kolikrat stane ze lock a succuba je jediny CC v parte 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Rajče
- Mírně pokročilý

Opět zkouším moonkina a balance strom...co říkáte na muj talent build?
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... e&n=Rajcze
Neni tam něco zbytečnýho?
Já se sice zase vrátim k feral, ale přiznám se, že mě na chvíli popadla chuť si zkusit jinej způsob hraní, než furt jen stealth-stun-bum-bum
... a neni to špatný - equip tragickej(nízkej spell dmg) a stejně jsem schopnej sundat moba pod deset vteřin, když ně něj pošlu enty a vyjde mi jeden, dva crity
...
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... e&n=Rajcze
Neni tam něco zbytečnýho?
Já se sice zase vrátim k feral, ale přiznám se, že mě na chvíli popadla chuť si zkusit jinej způsob hraní, než furt jen stealth-stun-bum-bum