ASUS F5R-AP198
Moderátor: Don
- LOONN
- Nováček
-
ASUS F5R-AP198
Ahoj,nevim jak začít ,tak začnu tím že se mi( pos.) odešel mi náš stolní comp. asi grafika.po roce,tak jsem ho reklamoval s tím že to bude trvat asi 3týdny,doma bylo bez compu hodně smutno už první den,tak jsem si půjčil comp "jen na internet" ALE TO BYLA HRŮZA normálně máme až 6Mb a ted to jelo na 52 kb.s představou že tuhle hrůzu musíme vydržet(já,žena a děti 12 a 6) jsem začal přemýšlet o dalším compu,stejně se u tohodle jednoho dohadujem.ale pak sem si uvědomil že by to mohl vyřešit notebook,ze začátku starší,bazarový,potom nový obyč.jen na internet no a nakonec jsem skončil na max.hranici nový do 20 000,- tak jsem začal pročítat fora a diskuze co je jako nejlepší koupit,jestli jsem před tím nemněl moc jasno tak po pátrání na tomto a dalších forech jse mněl hlavu jak pátrcí balon. nakonec jsem po troše poznání vybral pár adeptů a zavřel oči......a mam objednanýho ASUSE-F5R AP198. tak se těším jak malej kluk ale bude to až v úterý(snad).tak mi napište jaký máte zážitky z tohoto not.ale prosím nepište mi nic na způsob že je to poruchový,problematický z hlediska instal.apropo mam to bez os a chci tam instal. svoje orig. win xp.DÍKY VŠEM
- RumcajsZ99
- Začátečník
-
Zdarec Palec ,
Ten ASUS-F5R AP198 je dobry kousek myslim že si vybral dobře. pokud nejsi ,,pařan,, jako já , a to ais nejsi když máš početnou rodinu, tak tenhle notas Ti určitě vydrží a budeš s ním spokojený. četl sem Tvůj smutný příběh o domácím požáru a celé té katasrofě s PC a internetem. Určitě to nebylo nic příjemného... Tenhle Asus F5R je vhodný na filmy hudbu samozřejmně i-net ale zvládne taky nějakou tu méně graficky náročnou hru. Jiank značka Asus je bezproblémová jako většina dnešních značek notebooků. Takže si ho pořádně užij.
PS: Tenhle vlastním ... http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=ACE-611750
Ten ASUS-F5R AP198 je dobry kousek myslim že si vybral dobře. pokud nejsi ,,pařan,, jako já , a to ais nejsi když máš početnou rodinu, tak tenhle notas Ti určitě vydrží a budeš s ním spokojený. četl sem Tvůj smutný příběh o domácím požáru a celé té katasrofě s PC a internetem. Určitě to nebylo nic příjemného... Tenhle Asus F5R je vhodný na filmy hudbu samozřejmně i-net ale zvládne taky nějakou tu méně graficky náročnou hru. Jiank značka Asus je bezproblémová jako většina dnešních značek notebooků. Takže si ho pořádně užij.
PS: Tenhle vlastním ... http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=ACE-611750