Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti
Moderátor: Baneshee
- m1na
- Začátečník

- Adisisis
- Žlutá karta

-
- wallot
- Středně pokročilý

-
Ono overovani parametru na fileplanetu je obcas naky divny. proste davejte (staci vymazat cookies) C2D, 8800GTX, 2GB RAM a XP ci Vista a je klid.
Multiplayer je obzvlast zabavnej. Rozhodnevic nez v quake wars, ikdyz snajperka mi prijde dost divne se chovajici na velke vzdalenosti. Ma to spad, furt se neco deje, nejde se jen tak zakopat a drzet pozice, do hlavnich budov jsou "tajne" vchody a moznost sebrani aktivni zbrane zabiteho nepritele je skvea. neni nad to si takhle sebrat rucni atomovku a jit s ni vklidu zmastit bunkr nepritele
Multiplayer je obzvlast zabavnej. Rozhodnevic nez v quake wars, ikdyz snajperka mi prijde dost divne se chovajici na velke vzdalenosti. Ma to spad, furt se neco deje, nejde se jen tak zakopat a drzet pozice, do hlavnich budov jsou "tajne" vchody a moznost sebrani aktivni zbrane zabiteho nepritele je skvea. neni nad to si takhle sebrat rucni atomovku a jit s ni vklidu zmastit bunkr nepritele
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- m1na
- Začátečník

- kupco
- Začátečník

Ufff, tak tie kluce sa rozobrali rychlejsie ako som cakal...
Este, ze som si jeden stihol vygenerovat pre mna. Uz mam stiahnutu aj hru, uz len dojst domov a nainstalovat...
Este, ze som si jeden stihol vygenerovat pre mna. Uz mam stiahnutu aj hru, uz len dojst domov a nainstalovat...
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
takze hru som si vyskusal. skoda toho ze na 8800GTS to nieje hratelne pri 1680x1050 viac menej vobec
. obcas to hadze artefakty ktore zase nasledne zmyznu. inak som hral na medium detaily a FPS dost kolisalo od 25 do 80. takze avg v niektorych testoch mozno vyjde peknych 40. dufam ze konecna verzia bude lepsie optimalizovana. ale inak sa uz velmi tesim. ta hra stoji za to
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- Adisisis
- Žlutá karta

-
- Hosenfeld
- Začátečník

Sakra zase pozdě, zrovna dneska musí uvolnit ty klíče, když mám ve škole prográmko do 15:30. Včera jsem byl doma z praxe už v 11:30, to by na mě určitě klíč zbyl
To je zklamání, přijdu domů, vidim tu novinku na pct, vůbec to nečtu a nadšeně začnu stahovat, jede to jako blesk 440 kB/s, tak si řikam paráda a potom si tu novinku čtu dál a zjišťuju, že už klíče nejsou
Tak si hold si zase počkám.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- Surgical
- Začátečník

-
No, já klíč stihl, teďka jsem to hoďku hrál...je to kooperativní multiplayer, takže bez týmu, kde lidi vědí, co dělat, kam jít, jak si rozdělit pozice třeba v tanku apod. je to docela naprd.....
Zatím se potkávají lidičky a ani po sobě moc nestřílejí, protože zatím nejsou příliš s to rozeznávat friendlies od foes
natož kam jít co a jak udělat atd.
Ale. Na mým Rádle 2900XT 1GB v rozlišení 1920x1200 vše na High bez AA (beta ho ani neumožňuje ) vše běhá velmi hratelně dokonce i pod Vistama.....což je docela příslib pro ostrou gamesu....
Zatím se potkávají lidičky a ani po sobě moc nestřílejí, protože zatím nejsou příliš s to rozeznávat friendlies od foes
Ale. Na mým Rádle 2900XT 1GB v rozlišení 1920x1200 vše na High bez AA (beta ho ani neumožňuje ) vše běhá velmi hratelně dokonce i pod Vistama.....což je docela příslib pro ostrou gamesu....
- Adisisis
- Žlutá karta

-
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevite kde bych nasel nejaky poradny zbrane, litam tam jak pako s pistolkou a kde nic tu nic...je to dost zmateny, ani nevim co mam poradne delat...asi ubranit ty bunkry
pls help
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- pilarius
- Začátečník

- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to před chvílí dotáhnul, všechno ok a když se chci připojit do nějaký hry, tak to napíše Server authentification failed a konec, pokaždý. Fakt super...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Sobo
- Středně pokročilý

2 Surgical: Na dvoujadru nebo ctyrjadru? Jake Catalysty jsi pouzil? 7.9? Ja sice Crysis betu mam, ale nemam klic, takze jsem v haji. Jinak mam ale pod XP Catalyst 7.10 beta, takze by tam mozna mohlo byt zlepseni.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
takze po asi hodinke hrania mozem povedat ze hra je uplne super. aj ked multiplayer sa asi svojou originalitov na taky Battlefield chytat nebude. grafika je super. napriklad rybky vo vodne alebo kraby na brehu ma uplne dostali 
// inak co sa tyka tymovej hry tak to zatial na serveroch absolutne necakajte. ked spectatujem tak vidim ako je tam tristvrte ludi len aby sa kochali okolim. plavaju vo vode. vozia sa po celej mape uplne bezhlavo a podobne. ale necudujem sa kazdy chce vyskusat co ta beta ponuka
// inak co sa tyka tymovej hry tak to zatial na serveroch absolutne necakajte. ked spectatujem tak vidim ako je tam tristvrte ludi len aby sa kochali okolim. plavaju vo vode. vozia sa po celej mape uplne bezhlavo a podobne. ale necudujem sa kazdy chce vyskusat co ta beta ponuka
Naposledy upravil(a) busy dne úte 2. říj 2007, 19:54, celkem upraveno 1 x.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel to někdo hrát na +/- stejná sestavě jako mám já, abych věděl jak na tom sem? Rád bych 1280x1024 
Mimochodem key jsem nestihl, bohužel, zkusim ho někde splašit...
Ještě dotaz - dá se to hrát po LAN? Asi ne, co?
Mimochodem key jsem nestihl, bohužel, zkusim ho někde splašit...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nechci strasit ale na 1jadru si to asi moc nezahrajesSpeedyGT píše:Zkoušel to někdo hrát na +/- stejná sestavě jako mám já, abych věděl jak na tom sem? Rád bych 1280x1024
Mimochodem key jsem nestihl, bohužel, zkusim ho někde splašit...![]()
![]()
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
- pilarius
- Začátečník

Po LAN to nejde. Na to rozliseni by sis to na Low urcite zahral, ale to CPU te bude slusne brzdit.SpeedyGT píše:Zkoušel to někdo hrát na +/- stejná sestavě jako mám já, abych věděl jak na tom sem? Rád bych 1280x1024
Mimochodem key jsem nestihl, bohužel, zkusim ho někde splašit...![]()
![]()
Jinak me ta hra docela prekvapila, ze chce CDkey nejen pri instalaci, ale i pri nasledne aktivaci. S takovym opatrenim maji warezaci opravdu utrum.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem to chvíli testoval - je normální, že se mi načte hra (hodně rychle), ale pak se mi, už během samotnýho hraní, dočítaj textury ? třeba jdu, přede mnou žlutá zeď s nápisem "compiling shader" a najedou se změní v normální texturu..a takhle se toho načítá hodně, po chvilce hraní je to komplet a hraju.Mám Catalysty 7.9 hotfix...jinak dojmy dost negativní, graficky jsem se vším na high čekal o dost víc.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám ty artefakty...
Ale co mě štve,tak že pod Vistama 32bit Ultimate mám tuto hlášku
http://leteckaposta.cz/742122627
slovy:
Nelze aktivovat požadovaný bezpečnostní modul.Tento program nelze spustit(7000).
Pod XP to je super..nevíte někdo,co s těma Vistama?
Ale co mě štve,tak že pod Vistama 32bit Ultimate mám tuto hlášku
http://leteckaposta.cz/742122627
slovy:
Nelze aktivovat požadovaný bezpečnostní modul.Tento program nelze spustit(7000).
Pod XP to je super..nevíte někdo,co s těma Vistama?
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite