Kdo mi udělá náročnější www stránky? Jen "profíci"

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Mara.nello
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kdo mi udělá náročnější www stránky? Jen "profíci"

Příspěvek od Mara.nello »

Hledám šikovného webmastera, který si chce ve svým "volným" čase přivydělat, a byl by ochotnej pro mne udělat náročnější www stránky.

Náročný sice pro mě, pro Vás to bude třeba "hračka". Sám zvládnu jen jednoduché stránky... proto někoho hledám..

O co jde, bychom pokecali přes ICQ - jestli to je pro vás zvládnutelné či ne.

Samozřejmně to nechci zadarmo, a vše bychom řešily přes ICQ, potom osobně, jen seriozní jednání..!

Pro rejpaly - ano, můžu sice oslovit přímo i nějaké firmy a dát jim zakázku, ale nejdřív to zkouším touto cestou :wink:

Předem dík.. :)

Mail: Mara.nello@seznam.cz

Mob: 608 969 751
Cunt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cunt »

www.profik.cz
nebo
www.itprofik.cz

Tam sou masteři na vše... :-)
Chtěj jistého pana T.Jiráka. Ten to tam vede a poradí ti!
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

pokud pořád ještě někoho sháníš jakože asi ne tak bych měl kámoše kterej to umí dobře, ale ted už má práci, já bych taky něco spíchnul ale ted ještě tenhle měsíc na to asi nebudu mít čas. tka pokud chceš tak buď já za mnějakou dobu anebo ten kámoš anebo si to sním nějak rozdělím a bylo by to i rychleji, asi. :roll:

Zdar Jiří
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

Kdybys nastinil vic z problemu, tak bych si to hned rozmyslel, ale takhle mi to domlouvani na icq prijde ztrata casu s nejistym vysledkem.
Spamobij
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spamobij »

Opravdu by to chtělo více informací o tom, co si představuješ pod pojmem náročnější www stránky.
Spamobij - neohrožený bojovník proti spamu
matejicek
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od matejicek »

Ahoj, nejake weby uz za sebou mam a rad pomohu
K.
Nováček
Nováček

Příspěvek od K. »

Moje zkušenost: komunikace s klientem po ICQ je k ničemu, protože obvykle nemá naprosto žádnou představu, co chce. Jedině emailem na začátku a co nejdříve osobní schůzka, vše psát - na jedné větě si člověk neujasní myšlenky, na dvou stranách textu / několikahodinovém jednání ano.

Popis "náročnější web", "nebude to zadarmo" a "po ICQ" smrdí. Náročnější web je co? Nebude to zadarmo znamená minimálně 10 000?
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“