šumění , hučení ...

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

šumění , hučení ...

Příspěvek od Sergeii »

koupil sem si nový repráky z subwoofrem a když je zapojim , docela šumí i když sou poměrně ztišené , sub malinko hučí ... sou uplně nové , nestály moc asi 550 ,- kč,ale tohle mi nedělali ani bedínky za 230 :-D nevíte čim by to mohlo být ? díky moc
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Nekvalitní elektronika,zesák,napájení,nekvalitní odrušení.Za tyto peníze se nedá nic jiného očekávat.
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergeii »

NobodyLovesMe píše:Nekvalitní elektronika,zesák,napájení,nekvalitní odrušení.Za tyto peníze se nedá nic jiného očekávat.
jasny no , dá se to nějak aspon krapec "odrušit" ?
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

V tom nejsem kovaný,pochybuju,že v těchto repráčcích má smysl cokoliv měnit.Měniče určitě nebudou ze série high-end.Rychle se toho zbavit a koupit repráky minimálně v ceně cca 2k+,tam už by to provedení mělo být solidnější.Ne dokonalé,ale ne takový humus.
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

Sergeii píše:
NobodyLovesMe píše:Nekvalitní elektronika,zesák,napájení,nekvalitní odrušení.Za tyto peníze se nedá nic jiného očekávat.
jasny no , dá se to nějak aspon krapec "odrušit" ?
Asi se s tým nedá nic dělat, max. reklamovat a buď to dovtedy, kým ti nedají bez závady, nebo si zobereš peníze a priplatíš si trochu za kvalitu :wink:
Z jakého materiálu jsou, asi si tipnu obyčejný plast??
MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergeii »

Jacko píše:
Sergeii píše: jasny no , dá se to nějak aspon krapec "odrušit" ?
Asi se s tým nedá nic dělat, max. reklamovat a buď to dovtedy, kým ti nedají bez závady, nebo si zobereš peníze a priplatíš si trochu za kvalitu :wink:
Z jakého materiálu jsou, asi si tipnu obyčejný plast??
no,v plastech se nevyznám já ;) ale sou docela robustní .. takovej dost tvrdej plast ... :-D a jinak ty sítky sou jako kovový prostě ;) no já zas extra nepotřebuju nic dobrýho ..
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nemá cenu dělat vůbec nic. náklady na pochybnou nápravu průseru by mohly reálně přelézt cenu samotných reproduktorů a pokud si ceníš svého času alespoň na 100kč/h tak to nemá cenu už tuplem.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergeii »

crashPC píše:nemá cenu dělat vůbec nic. náklady na pochybnou nápravu průseru by mohly reálně přelézt cenu samotných reproduktorů a pokud si ceníš svého času alespoň na 100kč/h tak to nemá cenu už tuplem.
no,takže zkusim reklamaci , protože tu hučení v subwooferu je docela dost slyšet ... jako když to nehraje ... (stačí se dotknout toho kotouče papírovýho , jak vlastně hraje a přestane to , pak ale i subwoofer efekt ) :D

jen mě překvapuje že moje starý repráky cca za 230,- kč nehučej vůbec , jen když se volume dá naplno ... to je mi divný :(
Naposledy upravil(a) Sergeii dne stř 3. říj 2007, 19:16, celkem upraveno 1 x.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

řekl bych že přesto že je to humus, je to vlastnost těch reproduktorů a po výměně za ty stejné se to moc nezmění, jestli vůbec. prostě šmejd.....
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergeii »

crashPC píše:řekl bych že přesto že je to humus, je to vlastnost těch reproduktorů a po výměně za ty stejné se to moc nezmění, jestli vůbec. prostě šmejd.....
jo bych si vybral jiný ... jenže shánim tak do 700 ,- víc do toho zas dát nechci , nemůžou přece hučet všecky ne? :(
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nevím ale krom malého dobastlení pomocí vypodložení chladiče papírem jsem velmi spokojen s těmito: http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 35695.html
nádherný vzhled a snesitelný zvuk oproti ostatním bučícím paskvilům.

// tak se plácni přes kapsu nebo šetři, a udělej si radost. určitě aspoň nebudeš muset na fóru řešit "co s neopravitelnejma reprákama"
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergeii »

crashPC píše:nevím ale krom malého dobastlení pomocí vypodložení chladiče papírem jsem velmi spokojen s těmito: http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 35695.html
nádherný vzhled a snesitelný zvuk oproti ostatním bučícím paskvilům.

// tak se plácni přes kapsu nebo šetři, a udělej si radost. určitě aspoň nebudeš muset na fóru řešit "co s neopravitelnejma reprákama"
jj to sou hezký , no já si ted udělal radost novým pc :D
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

sergeii:já myslím,že to je tím,že levné 2.0 nejsou tak energeticky náročné.A při nižších výkonech se to hučení neprojeví.Ale do 700 nebo kolik chtít 2.1 je blbost.Ten subwoofer je tam do počtu a dělá víc škody než užitku.Koupil bych něco 2.0 s nižším výkonem.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

crashPC píše:nemá cenu dělat vůbec nic. náklady na pochybnou nápravu průseru by mohly reálně přelézt cenu samotných reproduktorů a pokud si ceníš svého času alespoň na 100kč/h tak to nemá cenu už tuplem.
Kreši,ty když uděláš 5 hodin práce pro sebe,tak si odložíš 500 kč do kasičky,nebo jak? :lol:
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergeii »

NobodyLovesMe píše:sergeii:já myslím,že to je tím,že levné 2.0 nejsou tak energeticky náročné.A při nižších výkonech se to hučení neprojeví.Ale do 700 nebo kolik chtít 2.1 je blbost.Ten subwoofer je tam do počtu a dělá víc škody než užitku.Koupil bych něco 2.0 s nižším výkonem.
hele a díky moc , tohle sem tak nějak potřeboval slyšet :) fakt díky všem ...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Nobody: já když něco dělám, tak něco většinou tvořim > stvořim repráky, a za těch pět kil který utratim svou prací, ty dostanu zpět protože jsem ušetřil oproti tomu když jsem to koupil. tady je situace jiná -

koupí hotovou věc, vrazí do ní prachy za matroš, v ceně té věci, vrazí do toho ještě svůj čas, a pořád není jisté zda to pomůže. Už tomu rozumíš?

ale jinak ano - když bastlím nějakou věc, připočtu si nějakou menší cenu za práci abych věděl, zda to má cenu vůbec dělat a rovnou to nekoupit, když v práci (minulé, už tam nepracuji) jsem šel na sobotu, vydělal dva litry a mohl jsem si zaplatit něco kvalitního, místo spálenejch prstů, bolavejch zad, hlavy plný pilin a nervů v kýblu.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

crashPC píše: ale jinak ano - když bastlím nějakou věc, připočtu si nějakou menší cenu za práci abych věděl, zda to má cenu vůbec dělat a rovnou to nekoupit, když v práci (minulé, už tam nepracuji) jsem šel na sobotu, vydělal dva litry a mohl jsem si zaplatit něco kvalitního, místo spálenejch prstů, bolavejch zad, hlavy plný pilin a nervů v kýblu.
Však tak jsem to taky myslel.Ale já práci,kterou dělám pro sebe nepočítám v penězích.Teda postavit repráky neumím,myslel jsem cokoliv.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“