Připojení U:fon Fofr internet - vaše zkušenosti

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Samgarr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Připojení U:fon Fofr internet - vaše zkušenosti

Příspěvek od Samgarr »

Ahoj, mám zájem o Fofr Internet od U:fona a chci se zeptat jestli tu je někdo kdo s tím má zkušenost, jaká je reálná rychlost, pokrytí ČR, výpadky, co se stane když překročim FUP a podobně. Díky za odpovědi:)
raduss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raduss »

Co se rychllosti tyce poslal sem ti SZ pokryti mas na www.U:fon.cz tam je i reseni FUP ... o vypadcich zatim nic nevim

// BTW: Nevim jestli si si nezvolil spatnou kategorii (spis ne) ale forum o tuningu pc se operatory asi moc nezajima
Samgarr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samgarr »

Diky za info:) Jinak resi se tu ISP, coz ufon je ne?
raduss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raduss »

jako ano ale sou mista kde se dovis vic protoze se zabyvaji hloubeji :wink:
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

tohle by mě taky zajímalo ..... jestli má někdo zkušenosti s tímto netem at se o ně PLS podělí...je to snad poslední možnost která by šla u nás zařídit (kromě ADSL).
Moc se mi třeba nechce věřit že reálná rychlost je 400-700 kb/s...

A ještě by mě taky zajímalo jestli by šlo nějak připojit na net přes tohoto U:fona aspon 2 PC (nějaký USB router :oops: nebo jiné...).Přece jen by se mi nechtělo pořád přenášet ten USB modem z jednoho kouta domu na druhý!!

BTW... na jiné fora chodit nechcu....věrnost PCtuningu a když už tu ta sekce je.... :)
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

o ufonovy jsem taky uvažoval ale odradil mě FUP limit který je ... (no prostě děs), pokud mají modem jen do usb tak další počítače připojíš pouze přes ten první počítač ve kterém bude strčený modem
Jen další blázen, v bláznivém království.
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

no ono to prý jde rozšířit i pomocí wi-fi routeru..právě bych to potřeboval tak aby nemusely být spuštěné další PC!
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

podívej se sem http://koppel.cz/conferences/viewtopic.php?t=1661 firmaware je k routeru ASUS WL500gP, projdi si to fórum.

to Andrw: na jiné fórum asi budeš muset, je to specifikum, které se věnuje skupina lidí, kteří bohužel nepostují na pct. Navíc tam skutečně najdeš vše co potřebuješ.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

no je to CDMA takže to nebude nic moc - spíš teda nic - stačí trochu zatížit síť a seš na rychlosti 64/64
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

JJ, U:FONa jsem si včera koupil, ale dnes ho vracím, ani to nebudu zkoušet (aktivovat). Pročetl jsem kde co a bude to pamalý a FUP 2GB je naprd. pokud někdo stojí o P2P, tak ta je omezená okamžitě na 128 kbps, což je nějakejch 10kB/s. Nazdar. To je CDMA... Asi to lepší nebude.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“