HDD se nezobrazí celá kapacita

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
MrPierc
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

HDD se nezobrazí celá kapacita

Příspěvek od MrPierc »

Když jsem instaloval Visty na novy Sata HDD,tak jsem nechtene napul zformatoval stary HDD

Nyni se mi ve sprave disků zobrazi ten stary disk,ale je neznamy a nečitelný (a ukazuje jen 40 Gb a pritom ma 120 Gb ) a nejde naformátovat,chtěl bych se ale zeptat,zda ho mam naformatovat a udelat zachranu dat nebo jak dal,protoze jsem jiz pres Get data Back delal zachranu,ale trvalo by to snad 14 hodin

otazka: mam ho naformatovat ?? Jak ?? pujde pak zachránit data ??

děkuji

Alespon jak naformatovat ten HDD ,kdyz je nečitelný/nepřiřazen
jbrachtl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jbrachtl »

partition magic ho taky spravne nedetekuje?
[size=0]Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)[/size]
[size=0]CPU : Opteron 144 (CABGE) @ 2500MHz (270 x 9) air-cooling by AC Freezer 64 PRO | MB : DFI UT nF4-Ultra-D (NB cooling by TT SPIRIT II) | GK : Gigabyte 7600GT @ 600/1600 passive | Memory : OCZ 2x512MB/400Mhz - CL2 RAM | HDD : SATAII WD - RE 320GB, 16MB cache | Power Supply : FORTRON 400W s 12cm chladicem (24PIN) | LCD : 19" LCD Samsung 940BW widescreen (4ms,DVI) | misc. : SB Audigy 2 | DVD-RW Samsung | KOSS UR20 | 3DMark 05 : 6666 [/size]
MrPierc
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrPierc »

nj,jine programy mi HDD taky detekovali,ale zajima mne ,zda ho mam formatovat a pak zachranit data nebo ted

jo a partition magic na Vistě nejde ,byl jsem ve správci disků a tam je ten disk neznámy
MrPierc
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrPierc »

Dnes se mi stala další věc,mám na tom novém HDD od Western Digital systém (samozrejme rozdeleny na 3 sektory ) a vypnul jsem pC a dnes ho zapnu a nenaslo to HDD ,disk boot failure - koukam na to jak blazen,restartnu PC a zase,pak potřetí a najednou ten NOVÝ HDD zase PC našlo a jede,ale to mi dělalo PC i u jiných HDD,tak mě zajímá,čím by to mohlo být ????
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“