Zdravím, mám tenhle notebook 2,5 roku a od té doby jsem neprováděl žádné aktualizace ovladačů a BIOSU. Pouze jsem nainstaloval dodaný windows XP home, kde byly všechny ovladače jejich součástí. Občas s tím teď mívám problémy s Windows Update, kdy mě po nainstalování některých aktualizací potká modrá smrt, proto jsem ty aktualizace na chvíli zatrhl než se to vyřeší..
Chci se zeptat, zda HP poskytuje nějakou utilitu, která by automaticky zkontrolovala nové verze ovladačů a popřípadě by nabídla jejich update? Nebo to vše musím provádět ručně..To samé s BIOSEM a pokud někdo s tímto modelem instaloval nějaký nový BIOS v poslední době (pokud vůbec existuje), řeší to nějaké problémy, nebo je to zbytečné?
HP nx6110 - aktualizace ovladačů + BIOS
Moderátor: Don
- TSSK
- Nováček
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
HP takovou utilitku má - třeba přes Aktualizace Software HP (to by asi mělo být součástí instalace XP - předpokládám, že je od HP nějak upravená), taky jde se přihlásit k odběru nových ovladačí a utilitek přes mail...
Jinak ovladače a tak stáhneš tady...
Jinak ovladače a tak stáhneš tady...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- TSSK
- Nováček
-
Tak já tady mám pouze nástroj Software Setup, ale nejsem si jist, zda ovladače stahuje internetu, nebo chce k instalaci CD se systém..zkusím pohledat v manuálu..
Jinak přihlásit se k odběru nových ovladačů, to by bylo přesně ono co potřebuju..Mužeš mi sem dát prosím link, kde to můžu provést?
EDIT: Už jsem to našel a zaregistroval se
Jinak přihlásit se k odběru nových ovladačů, to by bylo přesně ono co potřebuju..Mužeš mi sem dát prosím link, kde to můžu provést?
EDIT: Už jsem to našel a zaregistroval se