Crysis MP beta - problem

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Deyw
Začátečník
Začátečník

Crysis MP beta - problem

Příspěvek od Deyw »

Ahojte :)) chtel bych se zeptat na par veci ohledne crysis mp bety...takze mam problemy s pripojenim pise mi to nejaky authencation failed a pak mam hru jakoby to nestihala grafika mma tam cerveny,modry,bili,cerny...barvy ale hra jede vpoho a to dela pri vsech nastavenich i na low i na high moje pc sestava je : core 2due e6600,2gb ram,gf8800 gts 320 nevite nekdo co stim ?:(
pilarius
Začátečník
Začátečník

Re: Crysis MP beta

Příspěvek od pilarius »

Deyw píše:Ahojte :)) chtel bych se zeptat na par veci ohledne crysis mp bety...
Zkus to tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=560 .
Deyw píše:takze mam problemy s pripojenim pise mi to nejaky authencation failed
Nejdriv si zkontroluj nastaveni firewallu. Pokud nepomuze, tak mrkni na beta forum - odkaz jsi dostal e-mailem pri registraci spolecne s heslem pro vstup.
Deyw píše: a pak mam hru jakoby to nestihala grafika mma tam cerveny,modry,bili,cerny...barvy ale hra jede vpoho a to dela pri vsech nastavenich i na low i na high moje pc sestava je : core 2due e6600,2gb ram,gf8800 gts 320 nevite nekdo co stim ?:(
Musis cekat ! Nacitaji se textury. Dela to tak jen poprve - za pul hodinky to zmizi a priste se to ani neobjevi. "Kdyz menis jakekoliv graficke nastaveni tak restartuj hru" (slova sefa betatestingu, kdyz neco zmenis je mozne, ze se ti zase chvili budou objevovat ty artefakty).
A doporucuji aktualizaci NV ovladacu na 163.71.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Deyw píše:sleduj tohle to na me vybleje http://img117.imageshack.us/my.php?image=asadsaul4.jpg :(
Jo, to mi dělá u každýho...už sem to vzdal a čekam na single demo.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“