Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
doktor
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Příspěvek od doktor »

Protože zde nikde není diskuze k novinkám na PCT, zde je místo pro vaše vyjádření.
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

pacia sa mi OBRove novinky kde su prve snimky cipov a pod. Podla mna sa uroven mierne zvysila, je aj viac noviniek. Je to lepsie.
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

socket píše:pacia sa mi OBRove novinky kde su prve snimky cipov a pod.
No tak zrovna jsi mi prihral, protoze jsem chtel reagovat spise stylem, co sa mi nepaci.

Napriklad tato novinka od OBra -> http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=67

Je psana v zaujeti, je psana stylem nevhodnym pro profesionalni uroven.
A stejne tak jsou nevhodne a urazlive jeho reagujici prispevky na kritiku v diskusi pod timto konkretnim clankem.

Netvrdim, ze je to neco jednoducheho snaset nekdy nemistne sprostou kritiku od evidentne spatne informovanych ctenaru. Ja bych na to nervy urcite nemel. Ale v tomto pripade je kritika opravnena a autorovi reakce nevhodne! Takhle by to vypadat jiste nemelo..

Naopak bych pochvalil zpravy od pana Zdeňka Šarmana :up:
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

mno nechcem vyvolavat flame ale tam jasne vidiet ze.. kuk do popisu :lol:
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

to je jedno, ak sa chce pctuning tvarit seriozne musi byt redaktor objektivny
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

melo by byt vice novinek o uzitecnem software. hardwaru je tak akorat respektive uz bych vice "novinek" ke grafikam, ktere jsou 2 mesice o tom samem (a jeste kdyz se neumi napsat), nesnesl. takove novinky o NB nejsou moc informacne hodnotne. na to by mely byt testy a recenze. software (hlavne teda free) si muze kazdy stahnou, vyuzit a klidne by se hodily i nejake "rychlovky" s letmym predstavenim fci programu.

jenom napad :oops:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

To je pravda, novinky by neměly být prokládány vlastními hodnotícími úsudky a komentáři.
show must go on..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Ale prd, novinky jsou v mem pripade ciste ucelove a ja se v nich vyzivam ... hlavne kdyz v nich ti amateri AMD dostavaj na prdel ... :lol:

Postuju co je zajimave a ja chci ty AMDckare stale provokovat (mozna se brzy karta obrati a budu rejt do Intelu) ... ale neberte to tak zle, je to sranda nejde o zivot.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

OBR píše:...
V tom případě nechápu jakl můžeš dělat pro něco, jako je pct, když nejsi nestranný... :?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

... to byl vtip, ale opet nepochopen ... :shock:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

OBR píše:... to byl vtip, ale opet nepochopen ... :shock:
tyhle "vtipy" by si mel nekdo jako je redaktor odpoustet. ono by ve tvych novinkach stacilo ubrat na superlativech :roll:
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Me se novinky od OBRa libi. Jsou to totiz vetsinou opravdu novinky a dobre napsane(tak, aby ta novinka i zaujala -> od OBRa si pamatuji nejvice novinek).
Sice v novinkach chybi ta nezaujatost, ale co si budeme namlouvat, AMD nema odpoved a styl OBRova psani to nezmeni!
Nejhorsi jsou prave ty nezaujate novinky. Bud jsou moc suche, nebo krkolomne podane(aby nahodou nepospinil neci stranu). Navic pak bych taky rad vysvetlil pojem nezaujate, protoze to taky kazdy muze chapat jinak...

(Staci si vsimnout tady na foru, ten kdo ma v PC AMD, tak fandi AMD, a kdo ma v PC Intel, fandi Intelu a to ty lidi nemusi byt fanousci. Je to prosty jev, protoze kdo by spinil to, co ma u sebe doma a rikal tim, jaky je vul, ze to koupil.)
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

[quote="Gerimo"][/quote]
Ano, placebo je vyborna vec! :)

//edit Wilik - promaz smajlikoveho spam prispevku
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

suhlasim s gerimom. A inac ja mam v PC AMD a v notasi Intel ale fandim obidvom :roll:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Gerimo píše: (Staci si vsimnout tady na foru, ten kdo ma v PC AMD, tak fandi AMD, a kdo ma v PC Intel, fandi Intelu a to ty lidi nemusi byt fanousci. Je to prosty jev, protoze kdo by spinil to, co ma u sebe doma a rikal tim, jaky je vul, ze to koupil.)
Určitě to není pravda vždy. Např. já mám v PC Intel a nVidii a v Notebooku to samé. Ale fandím AMD/ATI. V PC je nemám proto ,že intel+nVidia je pro mě výkoonnější řešení a že fandím AMD na tom stejně nic nezmění . :wink: (vlastně všechno viz. podpis)
nnevimm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nnevimm »

Anonymous píše:
Gerimo píše: (Staci si vsimnout tady na foru, ten kdo ma v PC AMD, tak fandi AMD, a kdo ma v PC Intel, fandi Intelu a to ty lidi nemusi byt fanousci. Je to prosty jev, protoze kdo by spinil to, co ma u sebe doma a rikal tim, jaky je vul, ze to koupil.)
Určitě to není pravda vždy. Např. já mám v PC Intel a nVidii a v Notebooku to samé. Ale fandím AMD/ATI. V PC je nemám proto ,že intel+nVidia je pro mě výkoonnější řešení a že fandím AMD na tom stejně nic nezmění . :wink: (vlastně všechno viz. podpis)
Anonimní - to sem byl já zapoměl jsem se přihlásit.
Desktop - Intel C2Q Q6600 + Accelero freezer 7 pro , ATI HD5850 , Patriot 2GB DDR2 800MHz , Samsung F1 320GB , ASUS P5Q pro (intelP45) , Chiftec 650W , Samsung 24" BX2440 , Microsoft keyboard + mouse , Logitech 5.1 repro, Windows Seven 64bit Ultimate
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Teda jediné novinky, které mi přijdou jako novinky, píše OBR a z velké většiny taky lukfi. Ostatní novinky jsou hrozně suchý a né tak zajímavý. Navíc novinky od Obra a lukfiho jsou psané tak, že si řeknu "jo, vyznaj se v tom"...

Navíc čistě objektivní články jsou nic moc, radši mám zaujaté, i když jsou proti produktu, který je mi milý. Je to počteníčko a něco to pro mě znamená, není to jen suchá informace, kterou hned zapomenu.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

h4__: Dost lidí si plete objektivní a alibistické články... objektivní je takový článek, kdy autor z naměřených/vypozorovaných výsledů udělá logický závěr, na jehož základě stanoví, který produkt považuje za lepší (ve 3/4 případů je nějaký produkt lepší). Alibistický článek je takový článek, kdy autor něco naměří/otestuje, ale ze strachu, aby nedošlo na flame v diskusi, případně aby nebyl označen za zaujatého, z těchto jednoznačných výsledků udělá neutrální závěr ("oba produkty jsou stejně dobré, vyberte si sami").

To je bohužel nechvalně známá vlastnost českého internetu a může za to především tlak ze strany čtenářstva - jak je známo, každý Čech rozumí všemu - od hardwaru, přes meteorologii a ekonomii až po ekologii (krásný příklad je náš pan prezident), takže každý Pepa z Horní-Dolní, který hardwaru rozumí jak koza petrželi, nemá zábrany strhat článek autora, který se o danou problematiku mnoho let a do hloubky zajímá a jehož názory nepochybně jistou váhu mají.

V zahraničí se často projevuje opačný extrém - autor je považován za neomylnou bytost a cokoli napíše, je bráno jako definitivní a neměnný fakt. To sice též není dobré, ale pořád to má blíž "ideálnímu modelu", který předpokládá, že autor dané problematice rozumí více, než čtenář, a proto čtenáři předává své vědomosti (a ne opačně :-) )
Nejlepší moderátor ve výslužbě
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Ok, máš pravdu, pletu si pojmy. Definuji to takto, nemám rád suché nic neříkající závěry a novinky, stejně jako nemám rád extrémně zaujaté závěry, které si odporují s logikou. Mám rád logickou objektivitu z naměřených dat, nebo z všeobecných faktů dle jejich důležitosti. Ale vlastní názor autora taky není k zahození, ale nesmí být vnucován čtenáři.

OBRovi články minimálně z 80% jsou imho objektivní. Vzhledem k tomu, že píše o věcech, o kterých něco vim a dost se o ně zajímám, tak právě z těch 80ti% s nim souhlasim.

Horší jsou ale lidi, jako Hulán, kterí sice píšou na venek velice logické fakty, ale člověk, co nevidí do problematiky je dost zmaten a na zcestí, protože neví, co jak kterej fakt má za důležitost v dané problematice - jinými slovy demagogie.

Ale nejvíc ze všeho miluju lidi, čtenáře, kteří jsou zaujati na jednu firmu a logická objektivita jim nic neříká a jen řvou nad neobjektivitou objektivních článků (týká se i postů na fóru). To je např. Stratos.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

=>h4___: jen tak mimochodem, lukfi už na pct nepíše :oops:
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“