Nefunkcni FX 5500

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Nettle
Začátečník
Začátečník

Nefunkcni FX 5500

Příspěvek od Nettle »

Zdarec
Lezi mi tu nefunkcni karta s presnym oznacenim GV-V55128DP.
Byla v pocitaci ktery mel spatnej zdroj a vyhorela zakladni deska a nekolik dalsich komponent.
Nasel jsem na ni nefunkcni obvod ktery ma oznaceni ISL6529CB
(viz nekvalitni obrazek)

Obrázek

Obvod je znicen je na nem videt vypaleny dulek pravdepodobne zpusobeny zkratem a naslednym prehratim obvodu.
Chtel bych se zeptat jestli by slo sehnat novy obvod, popr. ho nejakym zpusobem nahradit.
Diky za vase napady.
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

U takovýdle karty bych se s tim netrápil a hlavně pokud toho v kompu odešlo víc je pravděpohobný, že na kartě nebude vadnej jen tenhle regulátor napětí. Ale sehnat se dá, takže pokud umíš dobře pájet a nemáš co dělat tak se do toho můžeš pustit.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Nettle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nettle »

Da se sehnat?
nemoh bys mi hodit link celkem bych o nej mel zajem
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Zkus firmy http://www.ges.cz nebo http://www.gme.cz , přímo v nabídce ho nemají ale většinou jsou schopní všechno objednat. Další možnost je zkusit ho najít a slupnout z jinýho hardwaru - ale to už je vzhledem k nejistýmu výsledku naprostá šílenost.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Nettle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nettle »

ok supr dikas
clkmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od clkmaster »

pokud nesezenes v obchode, sezen stejnou nebo podobnou mrtvou kartu, kde je ten brouk ok ... jinak imho takovou kartu nema smysl opravovat, jeji bazarova cena je dneska nekde kolem 250-300Kc
Intel i7 3770K + Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Corsair XMS3 16GB/2000MHz, Asus P8Z77-V PRO, MSI GTX970 Gaming 4G OC, Samsung 850 Pro 1TB, 3x WD RED 3TB, Seasonic Focus Plus 550W, Dell U3415W, Logitech MK710
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“