konflikt 667 Mhz a 800 MHz pamětí

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
kubous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

konflikt 667 Mhz a 800 MHz pamětí

Příspěvek od kubous »

Zdravím, mám v pc 2x512 667 MHz paměti v Dualchannelu. Plánuji dokoupit 2x1024 800 MHz, je to možné nebo ne? Můžou být v pc zároveň paměti na 667 a 800 MHz? (Možná je to hloupá otázka, ale nemohl jsem nikde najít odpověď) A ještě jedna bonusová otázka, četl jsem že někdy bývá problém pokud jsou obsazeny všechny paměťové sloty. Je to pravda? Mám desku Asus P5B.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Re: konflikt 667 Mhz a 800 MHz pamětí

Příspěvek od r1pper »

kubous píše:Zdravím, mám v pc 2x512 667 MHz paměti v Dualchannelu. Plánuji dokoupit 2x1024 800 MHz, je to možné nebo ne? Můžou být v pc zároveň paměti na 667 a 800 MHz? (Možná je to hloupá otázka, ale nemohl jsem nikde najít odpověď) A ještě jedna bonusová otázka, četl jsem že někdy bývá problém pokud jsou obsazeny všechny paměťové sloty. Je to pravda? Mám desku Asus P5B.
no ty 800 se podtaktuji na frekvenci tech 667 a pojedou taky tak a pri osazeni vsech slotu byval spis u skt 939
KDO mi odebral moji zlutou kartu
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Je to mozny, vsechny moduly ti pojedou na 667MHz s casovanim podle nejhorsiho modulu.... pri obsazeni vsech slotu byvaly problemy driv, hlavne snizovani frekvence v souvislosti s kombinovanim jednostrannych a oboustrannych slotu u AMD.... u tebe by zadny problem nastat nemel :wink:
Odpovědět

Zpět na „Paměti“