Hledám trekkies betatestery...
- slavick
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mircosoft
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, lidi.
Jsem ten týpek, co dělá tu grafickou knihovnu
. Vzhledem k tomu, že na všech počítačích, ke kterým se dostanu (4x Win. XP, několikrát Win. 98, 1x Win. 95 a DOS všude, kde se dá vyvolat startovací menu), mi programy s ní běhají bez problémů, docela těžko se mi hledají chyby a nedostatky. Proto jsem rád za každý bugreport - díky všem.
Aktuální plán: pošťourat se v obnovovací frekvenci monitoru, aby se nemohla dostat mimo rozsah. Uvidíme, jak to dopadne.
Jsem ten týpek, co dělá tu grafickou knihovnu
Aktuální plán: pošťourat se v obnovovací frekvenci monitoru, aby se nemohla dostat mimo rozsah. Uvidíme, jak to dopadne.
DOS is not dead. It just smells that way.
- kul1k
- Mírně pokročilý

- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mircosoft
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nová verze grafiky je na světě. Obnovovací frekvenci si teď umí nastavit sama, takže tím by se měly vyřešit některé dříve pozorované problémy. Pak je tam ještě pár dalších testů, kontrol a vylepšení a ve výsledku by se měla kompatibilita zvednout aspoň o pár procent... doufám.
Takže opět prosím všechny ochotné betatestery o betatest:
http://mircosoft.ic.cz/download/vesatest.zip
Rozbalte, spusťte a popište výsledek. Veškeré podrobnosti jsou v přiloženém TXT souboru.
Díky předem.
Takže opět prosím všechny ochotné betatestery o betatest:
http://mircosoft.ic.cz/download/vesatest.zip
Rozbalte, spusťte a popište výsledek. Veškeré podrobnosti jsou v přiloženém TXT souboru.
Díky předem.
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
VESA 2.0, jelo to na 70Hz, po uvodnim infu (enter/esc) se neslo dostat dal, zrejme opet diky USB klavesnici.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1.nv6600gt
2.CRT
3.WIN XP sp2
4.VESA 3
5.nie
6.aj keď som dal spustiť na 75Hz bežalo to iba na 60Hz
7.áno 257
9.áno
10.áno
skúsim to aj na druhých počítačoch keď budem mať čas,ale zrejme nebudem
// ešte upresním mám na tom pripojené 2CRT a na jednom sa informácie podarilo načítať,ale aj tak to nešlo na 75Hz ale iba na 60Hz
2.CRT
3.WIN XP sp2
4.VESA 3
5.nie
6.aj keď som dal spustiť na 75Hz bežalo to iba na 60Hz
7.áno 257
9.áno
10.áno
skúsim to aj na druhých počítačoch keď budem mať čas,ale zrejme nebudem
// ešte upresním mám na tom pripojené 2CRT a na jednom sa informácie podarilo načítať,ale aj tak to nešlo na 75Hz ale iba na 60Hz
- D.O.D.O
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mircosoft
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za spolupráci.
Zdroják už je zveřejněný
. http://mircosoft.ic.cz/units.htm , jednotka VESA (pozor, využívá ještě asi pět dalších jednotek, ale ty tam najdeš taky).
Jak to tak počítám, je zatím úspěšnost celkem dobrá (přes 80%). Uvidíme, jak bude průzkum pokračovat...
Ještě k té klávesnici: zkusím s ní taky něco udělat.
Zdroják už je zveřejněný
Jak to tak počítám, je zatím úspěšnost celkem dobrá (přes 80%). Uvidíme, jak bude průzkum pokračovat...
Ještě k té klávesnici: zkusím s ní taky něco udělat.
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak na Core 2 Duo E6600 @ 3.2Ghz, 4GB RAM a Radeonu HD 2900XT s CRT monitorem to beha celkem "uspokojive"(Win XP). Zkousel jsem i merit FPS Frapsem, ale nejak se mu nechtelo(ze by to bylo 2D
). Ale skoda, ze to ma jenom 60Hz, kdyz monitor normalne funguje i na 85Hz. Ale jinak fakt dobra hra, hodilo by se ovladani na mysi.
Doufam Luki, ze povazujes za "uspech", ze tvoji gamesu zkousla i high-end DirectX 10 grafika, jeste k tomu vecne problemova R600.

So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs