sek sek zásek 8800 gtx

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

sek sek zásek 8800 gtx

Příspěvek od Mirek Koci »

Ahoj mám menší problém.Vlastně není tak malinký.Má sestava.
C2Duo E6300 1,86ghz@2,6 Coolong Freezer 7 Pro,Asus P5B,2 GB Ram A -Data 800 mhz,MSI 8800 gtx HD OC,Fortron Epsilon 700W...
Prostě se mi stává že v nákých hrách mi to zamrzne a musím dát restart PC.Ale jen u nákých.Třeba u R6Vegas nic v poho,TD Unlimited a ArmA se sekaji.Dela to i kdyz mam procik na defaultnich taktech a je netaktovaný.všechny benche projíždím bez záseků,OpenGL Fur Rendering Benchmark kde dám test stability na několik hodin a všechno jede v pořádku..Nevím čím to je ovladače mám nejnovejší 163.71 a pc po formatu..Teploty nejdou pri burn úpres 85 stupnu takže se nepřehřívá..Včera jsem dokonce flashnul nový bios na desku a nic :x :x HELP..THX :sad:
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Nepřecházel jsi náhodou z Ati na Nvidii bez reinstalu windowsu?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

píšeš že cpu je na def., grafika je taky na def.?
Jen další blázen, v bláznivém království.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

ne ne jsem Nvidiot a reinstall byl i po formatu disku.Jinak je i divný,než jsem přidal tyto komponenty 8800 gtx a zdroj Epsilon 700 w tak mi sel procesor taktnout i na 2,8 ghz a ted max tech 2,6 ghz a do toho ty zaseky.....ale jen nekdy..
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

grafika jede na default a u prociku to je jedno jestli je taktnuty a nebo ne.Sekne se to nekdy stejne...bez ohledu na OC procesoru HELP
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Píše PC po formátu, tak předpokládím nový OS.

Aplikuj dostupné patche na hry, zkus snížit HW akceleraci zvuku, případně ho vypnout úplně.
Goldnoob team proud member!
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Asi vim kam smerujes...nekde jsem cetl ze to muze delat i integrovana zvukova karta na desce je to mozne??
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přesně tam směřuju, protože jsem se s tím osobně setkal - hra se prostě na OB zvukovce sekala. Já to řešil nahozením PCI zvukárny.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Mám ten asmý pocit ..Hlavně se mi to zdá skoro jasné .V Benchích kde stressuji kartu vic nez ve hrach ale neni tam zvuk to jede bez problemu i nekolik hodin a tady zasek....(hra + zvuk)
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Máš namysli abych si koupil zvukovku??
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

+ jaky je nejlepsi bech (stress program pro grafiku k otestování její stability)??Díky
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No prvně bych jé zkusl v BIOSu deaktivovat a vyzkoušet zda problém přetrvává.

A jako druhé bych začal používat EDIT a nepsat dva posty hned za sebou :roll:
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Nahodou nemas zkusenost s deaktivaci zvukovky na desce Asus p5B vid?a posty??s tou ultrou to je Monsinieur ne ja...i kdyz mame oba MSI karty
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

najlepsie ju otestujes hranim. ani 3dmarkom inymi bench programmi mi grafika nehadze chyby ale pri hrach uz ano (pri hladani max stabilneho OC). takze inak ako hranim sa to zistit asi neda
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

S tim nesouhlasim...Ona hry jsou hry,ale kdyz je zasek jen v testu kde je zvuk...teda ve hre...na guru3d.com je program ktery z karty dostane vic nez kdovijaka hra..a tam to je v pohode...myslim si ze to je tim zvukem...hlavne mi to delalo i kdyz jsem mel 7950 gt od asusu + jiny zdroj ,ale taky se mi to sekalo i kdyz ne v takovy mire...castejsi frekvence je podle me zpusobena 3 x vetsim vykonem nez ma 7950gt.Co myslite?
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Ja mozem tiez potvrdit, ze privysoky overclock sa najlepsie spozna pri hrani hier... Mne sa osvedcil napriklad Oblivion...
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

jenze me to dela i kdyz ne OC komponenty ..ale i pri default nastavenich.. :sad: :sad: :sad: :sad:
Brano86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brano86 »

No nie si sam aj dalsi ludia maju s tymto problem mne napr pada comp v 3d marku 03,05 pri CPU teste nikde inde co by bolo v poriadku keby to nepadalo aj pri nepretaktovanom compe.vsetko ostatne mi zatial ide hry atd tak sa mozem na 3dmark vyprdnut. Ty to mas trocha horsie. odbehol som asi od temy :) tak ti zelam uz len good luck :wink:
CPU:Intel Q6600 2.4@3.0Ghz 1.37V-real GPU:MSI 8800GTX 575@650Mhz @2100Mhz Ram (Zalman 8800GTX Waterblock) Mainboard:Asus Blitz Formula @375Mhz FSB Ram:OCZ Reaper DDR2 2x1Gb 1067@1125Mhz 5-5-5-15 2.3VSound: Creative X-Fi Platinum Fatality Champion Zdroj:Enermax Infinity 650W HDD: 320Gb Hitachi + 80Gb Maxtor Case: Tt Armor LCS Silver Monitor:NEC MultiSync 20WGX2 Pro
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

mokrejbandita píše:jenze me to dela i kdyz ne OC komponenty ..ale i pri default nastavenich.. :sad: :sad: :sad: :sad:
dej voltáž 2.0V na paměti, taky přidej o stupínek na PCIE/SATA.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

neni 2.0 na pameti trosku moc??
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“