CoolerMaster ACB-V83 jet7 jet blower

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

TomV píše:
Mtex píše:...a ten FalcomRock II se mi zda byt malo ucinny nebo ne?
Videl sem recenzi na www.digit-life.com a byl tak v strede, Athlona 3000+ uchladil na 73°C.
Che... :-) Já s ním chladím Bartona 2500+@3200+/1.65V při 53°C po několika hodinách plné zátěže a bez windtunnelu, tak mi netvrď, že to nejde... :wink: To je náhodou VELMI povedenej chladič, a navíc za tu cenu - no nekup to... :-) Jestli chceš screenshoty a fotky jako důkaz, že nekecám já, ale digit-life.com, stačí říct... :twisted:
Jestli je to tak jak rikas, ze chladis bartika 3200+ pri 53°C, tak o tom Falcon Rocku II tacnu vazne uvazovat. jenom nevim zda ho u nas na Slovensku zezenu.

PS: Nevi s zda czechcomputer.cz zasila i na slovensko?
Ja se ich ptal ohleden toho Cigabytu jeste davnejsi a nedali mi odpoved, a myslim ze si tam mel nejake prispevky i ty.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

A co rikate na tohle? Je pomerne levny a maji ho na sklade.
http://ohls-place.com/nuke/modules.php? ... e&sid=3646
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Mtex píše:A co rikate na tohle? Je pomerne levny a maji ho na sklade.
Proč si dneska kupovat malej chladič s redukcí na 80mm větrák, když máme k dispozici mrtě chladičů, který jsou na ten 80mm větrák přímo dělaný...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

TomV píše:
Mtex píše:A co rikate na tohle? Je pomerne levny a maji ho na sklade.
Proč si dneska kupovat malej chladič s redukcí na 80mm větrák, když máme k dispozici mrtě chladičů, který jsou na ten 80mm větrák přímo dělaný...
ted nevim co timhle presne myslis :(
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Mtex píše:
TomV píše: Proč si dneska kupovat malej chladič s redukcí na 80mm větrák, když máme k dispozici mrtě chladičů, který jsou na ten 80mm větrák přímo dělaný...
ted nevim co timhle presne myslis :(
Tak se pořádně podívej na ten chladič v tom tvém linku - pasiv je 72x72mm (+- autobus) a je na tom 80mm větrák + redukce. Proč to, když to jde i jednodušejc ? Jestli to má být tichý, ale výkonnější, než AC chladiče, tak třeba Nexus AXP-3200 SkiveTek...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

TomV píše:
Mtex píše: ted nevim co timhle presne myslis :(
Tak se pořádně podívej na ten chladič v tom tvém linku - pasiv je 72x72mm (+- autobus) a je na tom 80mm větrák + redukce. Proč to, když to jde i jednodušejc ? Jestli to má být tichý, ale výkonnější, než AC chladiče, tak třeba Nexus AXP-3200 SkiveTek...
Diky za vysvetleni, ale mne jde take o dostupnost. Chladice ktere tu byli navrhnuty se na slovensku ani neprodavaji, nebo o tom nevim. Proto sem se te ptal jeslti nevim zda czechcomputer zasila i na SR. Ostatne kde se da zehnat ten Nexus?
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“