(Ps:Vím trocha starsí procesor
Amd Athlon Xp 1800+
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Drings
- Začátečník

-
Amd Athlon Xp 1800+
Cau nevím jestli je to dobre nebo spatne mam na procesoru normalne tak 50-60stupnu a kdys zacnu hrat tak to vylítne az na 75stupnu nemuzu nikde najít jake by mel mít tenhle procesor normalní teploty tak se chci zeptat jestli je to normalní chladic normalne valí ale myslím si ze je tam stara pasta...a po chvili hraní se mi to zacne kousat sice jenom trochu ale nejde to ciste...
,ale potreboval bych vedet jestli sou ty teploty normalní?)Diki
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Drings
- Začátečník

-
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- GiBi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny odborníky:)
je tady řeč o AMD... takže, vlastni starší desku MSI K7T Turbo (6330). Ma kousek od AGP žluty jumper na volbu fsb mezi 100 a 133MHz. Standartně je svič zadělany a takt je 100MHz. Parkrat jsem ho sundal, ale pc mi naběhlo tak tak...někdy ani ne.. "Chytre" LEDky na desce zobrazovaly něco s RAMkama... uspěch byl, když jsem tak po 10 restartu rezběhl komp. Nevíte kde je chyba? Jestli v těch ramkach? Jsou to 256MB, 133MHz. Jak říkam, někdy pc najede jindy zase ne a to musim clear cmos.. diky za odpověd. pačko
je tady řeč o AMD... takže, vlastni starší desku MSI K7T Turbo (6330). Ma kousek od AGP žluty jumper na volbu fsb mezi 100 a 133MHz. Standartně je svič zadělany a takt je 100MHz. Parkrat jsem ho sundal, ale pc mi naběhlo tak tak...někdy ani ne.. "Chytre" LEDky na desce zobrazovaly něco s RAMkama... uspěch byl, když jsem tak po 10 restartu rezběhl komp. Nevíte kde je chyba? Jestli v těch ramkach? Jsou to 256MB, 133MHz. Jak říkam, někdy pc najede jindy zase ne a to musim clear cmos.. diky za odpověd. pačko
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- GiBi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zaprvé-tema patří mezi uP, ale pro tvuj klid v duši, se omlouvám. Zadruhé- tahle možnost mě nenapadla, ale na tehle stránce: http://global.msi.com.tw/index.php?func ... cat3_no=89EfineSS píše:Zaprve - spatne misto pro tvuj dotaz. Za druhe, kdyz jsi prepnul jumper na 133MHz, zvedla se tim samozrejme frekvence procesoru a ten to nemusi zvladat.
je videt AMD Duron Applebred 1400+ s násobičem 10,5 a 133fsb což dává cca 1400MHz, na kterých by měl pracovat. Ovšem, se 100MHz FSB valí jen na 1050MHz:(
- 1radar
- Nováček

-
A ty paměti maj nastavene jake casovani? Zkousel jsi nejaky test stability pameti?GiBi píše:Zdravím všechny odborníky:)
- torez2torez
- Nováček

-
Vypadá to, že nejsem sám, viz.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=115058
Když na cokoliv přijdeš, tak dej určitě vědět.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=115058
Když na cokoliv přijdeš, tak dej určitě vědět.