Problém s Razerkou

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Werbik
Nováček
Nováček

Problém s Razerkou

Příspěvek od Werbik »

Zdravím mám už asi 4 měsíce Razerku Diamondback 1600dpi.. a poslední dobou mi přestává funogvat.. Pc se chová jako kdyby jí "našlo" a znovu nainstalovalo. Ovladač mi na win xp píše že může poškodit pc, ale celou dobu to šlo zkusil jsem vše co mě napadlo.. reinstal ovladačů, aktualizování ovladačů, aktualizace winu (xp pro sp2) reinstal winu... Prosím o pomoc
prd
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s Razerkou

Příspěvek od prd »

Werbik píše:Zdravím mám už asi 4 měsíce Razerku Diamondback 1600dpi.. a poslední dobou mi přestává funogvat.. Pc se chová jako kdyby jí "našlo" a znovu nainstalovalo. Ovladač mi na win xp píše že může poškodit pc, ale celou dobu to šlo zkusil jsem vše co mě napadlo.. reinstal ovladačů, aktualizování ovladačů, aktualizace winu (xp pro sp2) reinstal winu... Prosím o pomoc
vypada to, pokud jsem to spravne pochopil, jako zlomenej kabel ->reklamace
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no podla mna nebude problem v tom....problem spociva v tom..ze mys sa tvari kao keby si ju odpojil a znova napojil ze?...cize prestava fungovat na par secund....mal som ten ist problem s IE3.0A...ale ten problemik nastal az tak po 2 rokoch...podla mna doslo k poskodeniu mikroprocesora v myske...jedine co ti tam pomoze je fakt asi len reklamacia....popripade moze byt to byt aj nieco ine...ale zasahovat do mysky by som skor neodporucal....strata zaruky....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“