Chci si koupit A/V Reciever do 10k Kč, pokud možno s HDMI, slušnou kvalitou a černou barvou laku (důležité až tak není, ale v bytě by stříbrný zesilovač byl až moc výrazný). K tomu adekvátní repro (regálové do 4500Kč za pár, sloupovky do 8000kč za pár či 2x regály po 4500Kč + center ze stejné série, bez subwooferu). Uvažoval sem nad Sony STR-DG 710/B nebo Yamahou RX-V461 B jako zesáčcích a k tomu repro od Magnatu (Monitor 220, 880 a Center 210). Ještě je možnost sady Monitor 880 + 110 + Center 210, ale nějak se mi nelíbí představa mini bedniček vzadu. Teď mám ještě z mé micro věže slušné JVC repráky, které bych, než si pořídím další repro ze série nechal jako zadní efekty.
Co na to říkáte, bude si Yamaha a Magnat dobře rozumnět? Mě osobně se tedy zvuk této kombinace líbil v obchodě, tedy až na to, že tam byl starší a slabší kousek od Yamahy, tak nevím, jestli by to byla ideální kombinace s tímto novým kouskem ze silnější série...
Popřípadě mi něco v této cenové hladině navrhněte sami, dříve sem přemýšlel nad Onkyo a Jamo, ale nějak se mi nepáčil zvuk :/
PS: Není to nic moc, ale peněz až tak na vyhazování nemám. Jo a barva repro nejlíp něco jako Calvados, třešeň, prostě tmavé nebo černé, ikdyž upřednostňuji přírodnější barvy
//Edit: Co takhle Eltax Monitor III? Má dobrý hodnocení, jen kdyby mi někdo řekl, k jakému zesíku se hodí. Jestli k Yamaze, tak by to bylo fajn, ale Eltaxy sem krom internetu skoro nikde neviděl... Tak sem už sloupy našel, zatím se mi pozdávaj Eltaxy nejvíc podle recenzí a cen, ale je poněkud problém zase sehnat center, sloupy a monitory z jednoho shopíku a vůbec netuším, jak je to s recievery k nim, které se hodí...