Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- myom
- Středně pokročilý

sry, ale ty jsi ten druhy pripad ctenare (jak psal no-X), pro ktereho je obrovo psane slovo to nejspravnejsi a jedine.h4__ píše:Aha, mno, přišlo mi taky, že tě tam už nějak nevidím. Je to škoda, psal jsi dobrý novinky.
obrovy novinky nejsou moc novinarske (cti profi). jsou proste napsane. a napsane jsou stylem, ze co se obrovi libi, to je super, duper a co ne, tak jakoze to druhe je prostre lepsi. mimo to v kazde novince 10 slov v uvozovkach (kdyz uz neco chci neco pojmenovat, tak to pojmenuju a nedavam to do uvozovek) a 10 vykricniku. nevim no, ale kdyz ty novinky ctu, tak to proste bije do oci.
uz jsem to psal, ale je obdivuhodne, jak jednu jedinou novou informaci o grafice je autor schopny napsat do nekolika odstavcu. bohuzel tuto informaci obsahuje prvni veta a ostatni jsou informace z minulych novinek, a tak je to porad dokola az me z toho boli hlava a ani to nectu.
z tehle hledisek se mi libi novinky od Zdenka Sarmana a Michala Klemana.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Neřekl, jsem, že psané je to pofesionálně. Ani, že to beru jako jediné pravdivé. To co se Obrovi líbí je právě z těch 80ti% lepší, než konkurence (= nejlepší), proto s tim souhlasím. To, že je to nasáno záměrně přehnanou formou je naopak to, co mě se líbí, páč to má šmrnc, není to sucharské. Né že bych si hrál na rebela, ale suchý články mě neberou - to radši koukám jen na grafy a podstatný informace.
A rozlišuj pojmy "mít něco za 100% pravdivé" a "brát něco jako 100% pravdivé a vedět něco o problematice".
// každopádně to, že mě články p. Klemana a p. Šarmana nebaví neznamená, že jsou špatné. Jen jsou pro mě nezajímavé.
A rozlišuj pojmy "mít něco za 100% pravdivé" a "brát něco jako 100% pravdivé a vedět něco o problematice".
// každopádně to, že mě články p. Klemana a p. Šarmana nebaví neznamená, že jsou špatné. Jen jsou pro mě nezajímavé.
Naposledy upravil(a) h4__ dne sob 6. říj 2007, 15:10, celkem upraveno 2 x.
- Maxtor
- Začátečník

-
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s myomem, už to přehání... a navíc mi vadí jak furt píše tlustym fontem, v novince o AMD R680 toho bylo až až...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
A co prehanim vy smudlove? Pisu tlustym fontem, protoze zvyraznuji nazvy ... pokud jsi dislektik pouzivej prohlizec kde te to nebude bit do oci ... a nezavidte furt ...
JA (cti Buh) si budu psat novinky JAK CHCI, a pisu je prave proto! Pro sebe a hlavne aby byly zabavne a plno ten uslapnutych noumu (jak jste tady vy, ze?) to poradne nakrklo ... proto to sakra delam! Chci hlupacky nasirat, nasirat a zase nasirat! A koho jsem nasral ... je ... no ano hlupacek, ktery si nevidi na konec nosu a jeste je asi z vesnice ...

JA (cti Buh) si budu psat novinky JAK CHCI, a pisu je prave proto! Pro sebe a hlavne aby byly zabavne a plno ten uslapnutych noumu (jak jste tady vy, ze?) to poradne nakrklo ... proto to sakra delam! Chci hlupacky nasirat, nasirat a zase nasirat! A koho jsem nasral ... je ... no ano hlupacek, ktery si nevidi na konec nosu a jeste je asi z vesnice ...
- myom
- Středně pokročilý

OBR: rekni mi na co si hrajes?
tenhle extravagantni styl je tu uz prokouknuty a moc neoslni.
pouze jsme sdelili nazory na styl tvych novinek a ty hned urazis. mimo to jsis evidentne neco vzal k srdci, poslednich par novinek je o dost lepsich. i dnesni clanek je na hodne vysoke urovni (az na ty opakujici se fraze a slova). neber tohle jenom jako kritiku, ale jako urcity "feedback" jak zlepsit sve clanky a dostat je na spickovou uroven.
tenhle extravagantni styl je tu uz prokouknuty a moc neoslni.
pouze jsme sdelili nazory na styl tvych novinek a ty hned urazis. mimo to jsis evidentne neco vzal k srdci, poslednich par novinek je o dost lepsich. i dnesni clanek je na hodne vysoke urovni (az na ty opakujici se fraze a slova). neber tohle jenom jako kritiku, ale jako urcity "feedback" jak zlepsit sve clanky a dostat je na spickovou uroven.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že zacházíte trochu daleko vážení. Každý autor má svůj styl a to je dobře. Kdyby se každej držel nepsaných literárních zásad, tak bude na webu jeden sterilní článek jako druhej. Pokud se vám Obrovi novinky nelíbí, nečtěte je a jestli si myslíte, že to umíte líp, máte možnost to vyzkoušet a pak uvidíme 
Bathory
- shadow
- Středně pokročilý

Ono přitom, jak ty novinky jsou předpokládám "honorované" a při tom množství času, co se na ně musí vynaložit, málokdo kromě samozvaného Boha (řekl bych, že maximálně tak nabubřelosti) si to může podle mne dovolit... leda tak zajištění studenti s dostatečným zázemím.Bathory píše:Mám pocit, že zacházíte trochu daleko vážení. Každý autor má svůj styl a to je dobře. Kdyby se každej držel nepsaných literárních zásad, tak bude na webu jeden sterilní článek jako druhej. Pokud se vám Obrovi novinky nelíbí, nečtěte je a jestli si myslíte, že to umíte líp, máte možnost to vyzkoušet a pak uvidíme
Pokud tady někdo zachází daleko, je to sám pan Obermaier se svými tradičními "vyjádřeními", jak opět předvedl ve výše uvedeném příspěvku z 12:57.
Co se týče jeho prohlášení, že si bude psát novinky jak chce, tak myslím, že by je měl psát hlavně, jak chce majitel - šéfredaktor, a co se týče toho, že píše novinky pro sebe, tak by je měl psát hlavně pro čtenáře a ne je "nasírat - jako hlupáčky a ňoumy", jak píše. Tato veřejně projevovaná absolutní neúcta ke čtenáři, nebo spíše až výsměch, neslušnost a pohrdání, je naprosto zarážející a i při výhodách, které může angažmá pana Obermaiera pro majitele představovat, shazuje PCT dle mého názoru do hluboké novinářské žumpy.
Jinak ti dávám za pravdu, nelíbí se mi ty novinky z pera pana Obermaiera,včetně jeho doprovodného vyjadřování, a tak už je nečtu, stejně jako jeho další texty včetně recenzí z jeho pera (protože vím, že na jejich obsahovou věrohodnost se nemohu spolehnout).
To si vem ale, pokud by takovýchto lidí jako já bylo více.... to bys jim také jako majitel řekl, když se Vám to nelíbí, tak to nečtěte?
P.S. Předem říkám, že na případné invektivy a urážky ze strany pana Obermaiera, tj. OBRa, v návaznosti na tento můj post, zde nebudu nijak reagovat.
Naposledy upravil(a) shadow dne pon 8. říj 2007, 21:04, celkem upraveno 2 x.
show must go on..
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. ja zde ze stve strany debatu razne utnu..
"Ony jsou na PCT nejaky novinky..?"
Po zmene designu je pro me tenhle server tabu.. newsky maj bejt to prvni co user vidi, ne nejaky odkaz na dalsi mega-obrovskou page..
Ostatne presne jak pise shadow.. kdyz vam to vadi, nectete to.. prejdete ke konkurenci.. cokoli.. to, ze nekdo pise takhle a onak si muzu myslet taky, ale proc bych se rozciloval s nejakym pro me naprosto cizim clovekem.. kaslete na to..
"Ony jsou na PCT nejaky novinky..?"
Po zmene designu je pro me tenhle server tabu.. newsky maj bejt to prvni co user vidi, ne nejaky odkaz na dalsi mega-obrovskou page..
Ostatne presne jak pise shadow.. kdyz vam to vadi, nectete to.. prejdete ke konkurenci.. cokoli.. to, ze nekdo pise takhle a onak si muzu myslet taky, ale proc bych se rozciloval s nejakym pro me naprosto cizim clovekem.. kaslete na to..
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já sice s jeho vyjádřeními také nesouhlasím, ale upřímě řečeno, někdy (rozuměj "vždy") se na něj lepíte jak sršni a provokuje a provokujete...shadow píše:Pokud tady někdo zachází daleko, je to sám pan Obermaier se svými tradičními "vyjádřeními", jak opět předvedl ve výše uvedeném příspěvku z 12:57.
I kdyby sem napsal, že začne od příště psát hůlkovým a červeným písmem, tak mu nemusíte hned všechno věřit.shadow píše:Co se týče jeho prohlášení, že si bude psát novinky jak chce, tak myslím, že by je měl psát hlavně, jak chce majitel - šéfredaktor, a co se týče toho, že píše novinky pro sebe, tak by je měl psát hlavně pro čtenáře a ne je "nasírat - jako hlupáčky a ňoumy", jak píše.
Já tu nejsem v roli majitele, ale moderátora. Proto jsem napsal to, co jsem napsal.shadow píše:To si vem ale, pokud by takovýchto lidí jako já bylo více.... to bys jim také jako majitel řekl, když se Vám to nelíbí, tak to nečtěte?
Seš svobodnej člověk a můžeš si sám zvolit co budeš nebo nebudeš číst. Nelíbí se ti Obrovi články? Nečti je. Je to rozhodně rychlejší a účinnější volba, než tu strávit půl dne stěžováním si na dotyčného, kterému je to evidentě jedno. Tím neříkám, že sem nesmíte psát, když se vám něco nelíbí. Od toho tu ta sekce samozřejmě je. Ale někteří se sem spíš přišli pohádat a řekl bych, že rádi.
Bathory
- Shit
- Odborník PCT

- myom
- Středně pokročilý

ja jsem si rozhodne nestezoval, pouze jsem napsal kritiku co mi na jeho novinkach vadi a co by mohl zlepsit, tot vse.Bathory píše:Seš svobodnej člověk a můžeš si sám zvolit co budeš nebo nebudeš číst. Nelíbí se ti Obrovi články? Nečti je. Je to rozhodně rychlejší a účinnější volba, než tu strávit půl dne stěžováním si na dotyčného, kterému je to evidentě jedno. Tím neříkám, že sem nesmíte psát, když se vám něco nelíbí. Od toho tu ta sekce samozřejmě je. Ale někteří se sem spíš přišli pohádat a řekl bych, že rádi.
//Bathory - a v kolika postech jsi to vyjadřoval
\\v jedinem
//Bathory - ve třech
Naposledy upravil(a) myom dne pon 8. říj 2007, 22:19, celkem upraveno 1 x.
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tenhle thread je opravdu groteska. Když se tu objeví kritika na jednoho z autorů (což je přesně účel threadu), tak ten se tu začne naparovat, že on, BŮH, si může psát novinky jak chce on a když tím někoho nasere, tím lépe. A Bathory, tys tomu fakt nasadil korunu, tohle je přesně to místo, kde si lidé mají stěžovat, a odpovědi typu "když se vám to nelíbí, tak to nečtěte" znějí dost neprofesionálně.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Shit
- Odborník PCT

To je to OBRovo mnou kritizované neadekvátní vyjadřování. Nemůže to aplikovat tímto způsobem...Lukfi píše:...že on, BŮH, si může psát novinky jak chce on a když tím někoho nasere, tím lépe....
V tom s Tebou plně souhlasím.Lukfi píše:...tohle je přesně to místo, kde si lidé mají stěžovat, a odpovědi typu "když se vám to nelíbí, tak to nečtěte" znějí dost neprofesionálně.
- shadow
- Středně pokročilý

Myslím, že zde prezentovaný přístup Bathoryho není jen projevem kolegiální podpory, ale je dle mého názoru určován i jeho současnou novinářskou a podnikatelskou pozicí a řekl bych i určitou spoluprací jeho magazínu s PCT (soudě podle /nejen/ jeho článků, které ve spolupráci s CDR-Hard na PCT vychází). Takže si nemyslím, že by zde Bathory vystupoval jen z pozice moderátora 
show must go on..
- Maxtor
- Začátečník

-
No v tom pripade je zrejme dany clovek vylizanym debilem (nebo napr. amaterem) a je jen na zamestnavateli jak si s takovymto zamestnancem poradi.. rozhodne to neni na ctenarich.. autor vzdy vystupuje za dane medium.. ne sam za sebe..Lukfi píše:..tak ten se tu začne naparovat, že on, BŮH, si může psát novinky jak chce on a když tím někoho nasere, tím lépe.
A co chces slyset..? V nasem state existuje jista svoboda slova.. existuje zde volny trh.. mas moznost si vybrat.. to, ze je zde potom u webu i forum, kde muzes vyjadrit sve nazory neznamena, ze se tady budete hadat jaky je kdo vul nebo ne.. samozrejme podnety k reseni podavat lze, ale presne jak rekl Bathory.. zacina to opet nabirat jiny smer..Lukfi píše:A Bathory, tys tomu fakt nasadil korunu, tohle je přesně to místo, kde si lidé mají stěžovat, a odpovědi typu "když se vám to nelíbí, tak to nečtěte" znějí dost neprofesionálně.
Pokud potom vidis jako neprofesionalni to, ze nekdo rekne: "Nelibi se ti Mercedes, kup si Audi".. nevim no.. zijes asi nekde jinde.. s medii je situace totiz naprosto stejna..
Nebo bezne pises do novin jaky je ktery autor idiot a zaslepenec..?
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak tak vidím, tak co člověk na PCT, to uplně jinej názor na danou věc....
Mě se Obrovi novinky líbí, nevidím v nich nic špatného, jak po stránce vypovídajících hodnot, tak jakým stylem to píše.
Zase se mě nelíbí jeho chovaní k jiným userům na PCTf. Kdyby semnou někdo takhle jednal, tak sním velice rychle zametu. Podle mého nazoru by si chovaní zamestnanců měl hlídat zamestnavatel. Kdyby se můj zamestnanec nějak špatně choval k zákazníkům, tak si piš, že bych si ho pěkne podal...
Bohužel je to těžké srovnání, protože nevidím druhou stránku věci a to jak se chovají ostatní vůči Obrovi, protože bych řekl, že je tady spousta lidí, co k němu slušní také moc nejsou, takže z určitého hlediska se mu nedivím, že je takhle F**kuje...Ke mě se OBR choval dycky slušně a s uctou a to já samé k němu a nikdy nebyl v podstatě problém.
Možná to přisloví, nědelej něco jiným to co se ti samotnému nelíbí má něco do sebe
Třeba je zajimavý, že na jiných forech se tak moc lidé nehadají, ale tady v ČR někdo něco řekne a už je to k*** p*** atd....(možná, že me to jenom tak přijde a že nevidím tak do hloubky "duše" jiného fóra) 
Mě se Obrovi novinky líbí, nevidím v nich nic špatného, jak po stránce vypovídajících hodnot, tak jakým stylem to píše.
Zase se mě nelíbí jeho chovaní k jiným userům na PCTf. Kdyby semnou někdo takhle jednal, tak sním velice rychle zametu. Podle mého nazoru by si chovaní zamestnanců měl hlídat zamestnavatel. Kdyby se můj zamestnanec nějak špatně choval k zákazníkům, tak si piš, že bych si ho pěkne podal...
Bohužel je to těžké srovnání, protože nevidím druhou stránku věci a to jak se chovají ostatní vůči Obrovi, protože bych řekl, že je tady spousta lidí, co k němu slušní také moc nejsou, takže z určitého hlediska se mu nedivím, že je takhle F**kuje...Ke mě se OBR choval dycky slušně a s uctou a to já samé k němu a nikdy nebyl v podstatě problém.
Možná to přisloví, nědelej něco jiným to co se ti samotnému nelíbí má něco do sebe
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to zavzpominej silneji.. To vis ze se OBr navazel i do tebe..Highlander píše:Ke mě se OBR choval dycky slušně a s uctou a to já samé k němu a nikdy nebyl v podstatě problém.
Tak tohle jsi snad ani nemohl psat tyHighlander píše:Třeba je zajimavý, že na jiných forech se tak moc lidé nehadají, ale tady v ČR někdo něco řekne a už je to k*** p*** atd....(možná, že me to jenom tak přijde a že nevidím tak do hloubky "duše" jiného fóra)
Kdykoliv user Federman napise byt jediny prispevek, uz jsi tam a buzerujes ho. A nerikej ze ne!
Nelibi se ti styl jakym pise, napadas ho kvuli jeho zalibe vynaset do nebe kdejakou ficurinku od AMD.
A to same se nelibi vetsine lidi v tomto threadu, kdyz OBr slinta nad Intelem a nesmyslne urazi konkurenci, byt u toho zapomina na spoustu informaci, ktere se mu nehodi.
Zakazovat mu to nikdo nemuze, ale tady ta "kniha stiznosti" by mela byt takovym varovani vsech jeho kolegu z PCT.