BIGTOWER xxl

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ondra_v
Nováček
Nováček

BIGTOWER xxl

Příspěvek od ondra_v »

Dobrý den,
mám opatřit PC větších rozměrů. Ideálně 12 5.25 pozic + 4HDD interně.
Podařilo se mi zatím najít pouze Chieftec JS-1500.
Jeden z požadavků je, (je to pro lidi, kteří mají velmi neobvyklé požadavky, je to pro grafické studio) aby byla v béžové barvě, tak bych ji musel v nejhorším nechat někde nastříkat.
Nechtějí RACK.

Ideálně by byla Chieftec JS-2000 - nechat přestříka či Chieftec AR-2000-OP ale ani jednu jsem nenašel na prodej. Pak jsem ještě objevil Server case AOpen H800A, ale musel bych dát dvě skříně na sebe, což by nebylo ideální.

Poraďe mi prosím nějaké další velké skříně, či jak ji a kde nechat přestříkat pokud je to nějak nároční a doma to nejde. (je možné aby to přestříkal automechanik)

Budu rád, když mi napíše další možnosti.
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

No, Thermaltake dělá ještě 2skříně, do kterých se dá nacpat 12mechanik a to je Thermaltake Armor a Thermaltake Kandalf, bohužel to není nic levnýho, ale pokud je to grafický studio, tak na to asi mít budou.... Tady sou odkazy, obě skříně se dělají jak v černý, tak stříbrný barvě...

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37890

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37891
no, a k tomu přestříkání, pro tebe nejjednodušší řešení bude, donýst to k autolakýrníkovy a on ti to za nějakej peníz stříkne...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

bezova...cerna bejt nemuze? to by byla idealni Lian-Li V2000B Plus
( http://www.jscomputers.cz/Lian_Li_PC_V2 ... -1131.html ) dela se i ve stribrne.
ondra_v
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondra_v »

Děkuji za odpovědi.

Dnes jsem s nimi mluvil. Barva nemusí být do béžova. Může být v barvě slonová kost nebo světle šedá jako monitory Eizo. (já osobně rozdíl v odstínech nějak moc nerozlišuji, připadá mo to tak nějak vše béžové). Ještě by to mohlo být bílé jako nátěr stěn v místnostech.

Jejich požadavky jsou poněkud neobvyklé. Při komunikaci s nimi se musím dost ovládat.

Velké skříně jsem nikde ve světlé barvě (stříbrnou nechtějí) neviděl na prodej.
Cena skříně se zdrojem do 14000Kč.
Naposledy upravil(a) ondra_v dne čtv 11. říj 2007, 16:55, celkem upraveno 1 x.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to ze se musis ovladat chapu, par takovejch znam a jsou na zabiti. moc skrini jejich parametru sem nevidel. preci jen ted jede cerna/stribrna...
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

ja bych koupil ten TT armor Al verzi, ta na sobě nemá žádnej lak, takže to nastříkat není takovej problem...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
orbion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orbion »

No to mi moc do casemoddingu nesedi ale za 12k kup proste nejakej bigtower s tema parametrama co musi mit a ten lak ti odstranej a nastrikaj novej v ty lakyrne...za 12000 se do toho v klidu vejdes at koupis skoro cokoliv (krome typu jako TT swordM, TT thai chi), kdyz najdes bilou nebo sedou tak jenom + pro tebe, proste prolez par eShopu a uvidis :wink:
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

A co na tom trochu trhnout? Nakoupit profily, plechy a tu skříň vyrobit podle jejich představ, mohli by ti dát nějaký návrh, což by u graf. studia neměl být problém a ty bys to jen posvařil a snýtoval. Myslím si, že když vidí ceny case, tak ti těch 12k klidně dají. Vyrobit takovou skříň není moc problém, ale člověk musí být docela zručný. Záleží na tom, jak jsi na tom s rakama a časově. . .
ondra_v
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondra_v »

lukazkiss píše:A co na tom trochu trhnout? Nakoupit profily, plechy a tu skříň vyrobit podle jejich představ, mohli by ti dát nějaký návrh, což by u graf. studia neměl být problém a ty bys to jen posvařil a snýtoval. Myslím si, že když vidí ceny case, tak ti těch 12k klidně dají. Vyrobit takovou skříň není moc problém, ale člověk musí být docela zručný. Záleží na tom, jak jsi na tom s rakama a časově. . .

Děkuji za názor.
Ano také jsme již uvažoval o nějaké skříni na míru..
Návrh již je, co by si představovali, dám to kamarádovy má dílnu a zkusím s ním udělat rozpočet. Pokud cenu budou akceptovat, bude spokojenost na všech stranách.

Děkuji za vám všech za vaše reakce.
Přeji vám pěkný víkend.
ondra_v
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondra_v »

ondra_v píše:
lukazkiss píše:A co na tom trochu trhnout? Nakoupit profily, plechy a tu skříň vyrobit podle jejich představ, mohli by ti dát nějaký návrh, což by u graf. studia neměl být problém a ty bys to jen posvařil a snýtoval. Myslím si, že když vidí ceny case, tak ti těch 12k klidně dají. Vyrobit takovou skříň není moc problém, ale člověk musí být docela zručný. Záleží na tom, jak jsi na tom s rakama a časově. . .

Děkuji za názor.
Ano také jsme již uvažoval o nějaké skříni na míru..
Návrh již je, co by si představovali, dám to kamarádovy má dílnu a zkusím s ním udělat rozpočet. Pokud cenu budou akceptovat, bude spokojenost na všech stranách.
Chtějí to mít v polovině prosince již vše hotové, nyní to zdržuje skříň a pár drobností.

Děkuji za vám všech za vaše reakce.
Přeji vám pěkný víkend.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“