Leadtec 6600gt nemá dostatečné napájení

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Josef Martinek
Nováček
Nováček

Leadtec 6600gt nemá dostatečné napájení

Příspěvek od Josef Martinek »

Mám grafickou kartu Leadtek WinFast A6600GT a zdroj 400WAT.Verze ovladačů je 6.7.6.6.A k problému:Při koupi této gr.karty jsem měl v PC zdroj 225watů agrafická karta měla nízké napájení. Tak my bylo doporučeno koupi výkonější.Tak jsem koupil zdroj ATX 400watů.Asi půl roku bez problému a teď se my problém obnovil.Přesná zpráva:NVIDIA System Sentinel zjistil,že vaše grafická karta na bázi grafického procesoru NVIDIA nemá zajištěné dostatečné napájení a proto pracuje s velkým omezením.:Přídavný napájecí kabel mám připojen na zdroj mám napojeny dva harddisky 160 a 120Gb oba western digital,vypalovačku a zákl. desku samozřejmě.Předem díky za radu.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

no.. jako prvni skus prohodit napajeci kabely a presvec se ze je v poradku
(zdrojem to podle me nebude 6600 GT nezere vubec nic)
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Není to zdrojem, ale grafikou, přesně s tímhle problémem jsem totožnou kartu nedávno úspěšně reklamoval
vss Vodnik DrC+ (kp)
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Me se tahle hlaska objevovala u 7600GS taky. Co si vybavuju, tak s nekteryma verzema ovladacu se to zlepsilo, ale pomohl az novej bios grafiky. To jen pro ilustraci, zkus ji pripojit na samostatnou vetev, vyzkousej ruzny ovladace, zkus pridat agp v biosu o 1-2MHz, pripadne pokud ji mas v zaruce tak reklamuj.
Josef Martinek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Josef Martinek »

Už se mi vypínali i 2HDD tak to mě utvrdilo,že je to ve zdroji a taky že jo. PS:díky za rady.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“