Myš Logitech

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
velfl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Myš Logitech

Příspěvek od velfl »

mam docela dilema, mam doma jiz starickou mx510 a uvazuju o koupi nove krysy, kazdopadne pudu do logitech. uz moc nehraju, tak ani nevim jestli si mam vzit herni mys, nebo neco bezdratoveho. Uvazuju o G5 nebo z druhe strany o MX revolution co byste poradili? nebo byste navrhli neco jineho? nejak poprve nevim co koupit...
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

pokud mas moznost si obě myši vyzkoušet, tak toho využij a podle toho se rozhodni (jde o to jak to sednou do ruky)
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
velfl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od velfl »

prave ze tu mx revolution jsem jeste v ruce nemel ale je skoro stejne tvarovana jako mx1000 a tu jo a padla mi a tak g5 je uplna kopie mx510 :D
obe mi docela sedi...
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Kazdopadne nejlepsi mys je G5 blue ted,jediny v cem by ses mel rozhodovat je to ze u G5 blue zustal stejnej kabel jako u prvni G5,takze zalezi jen na tom jestli by te ten kabel sral:o) ale imho se to da prezit a furt je lepsi g5:o)
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

ja bych si vzal MX revolution. Sam jsem spokojenym majitelem a pokud ti nejde o nejake hrani na vysoke urovni tak ti ono specialni kolecko hodne setri prsty pokud casto skrolujes atd ...
Krom toho ma vybornou ergonomii a vydrzi dlouho na akumulator akorat ta cena no :sad:
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

velfl píše:prave ze tu mx revolution jsem jeste v ruce nemel ale je skoro stejne tvarovana jako mx1000 a tu jo a padla mi a tak g5 je uplna kopie mx510 :D
obe mi docela sedi...
dneska sem mel revolution v ruce na vystave v praze na ED foru. a super pudu do na na 100% a moje stara MX1000 pude do duchodu :)

takze vsem doporucuju hlavne to vykrojeni na palec je jeste o rad lepsi nez u MX1000
velfl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od velfl »

tak jsem si koupil tu MX Revolution, musim rict je to uplne neco jineho, nez na co jsem zvyklej z mx 510, jinej tvar, jina presnost, jinak se drzi ale uz se s ni zacinam szivat :)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“