zvlásť zvukovka + integrovaná zvukovka
Moderátor: CageJ
- jurcja1
- Začátečník

-
zvlásť zvukovka + integrovaná zvukovka
ahoj mám dvě zvukovky jednu creative SB 4.1 a integrovanou na zakl. desce a na creative mám zapojenou reprosoustavu a mikrofon a na integrované mám sluchátka a chci aby se mi všechen zvuk (hry, hudba, filmy) přehrávaly na obou zvuk. kartách a nevím jak na to jde mi to pouze jenom kdyz přepínám v ovládací panely-zvuky a zvuk. zařízení zvuk.kartu na kterou má jít zkuv takže bud na creative nebo na integrovanou ale já chci aby to hrálo na obou naráz bez přepínání... předem děkuji 
- HacIPex
- Začátečník

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Sattero
- Začátečník

Přesně, nedá se zároveň poslouchat z obou zvukovek najednou... Jedině že by sis koupil reciever nebo nějakou spešl krabičku na duplikaci signálu z jednoho zdroje, tedy 2 sluchátka/repra hrají to stejné. Ale i tak ti bude hrát jen jedna zvukovka, ikdyž nechápu přesně, jaký má význam mít sluchátka v jedné zvukovce spolu s mikrofonem a repra v druhém, vždyť se dá koupit jak sem řekl duplikátor... obyč rozdvojka to ovšem nedokáže, na rozdělí jen levý a pravý signál...F1l1p píše:Ono to ani nejde. Buď ti bude hrát jedna, nebo druhá.
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- bob12
- Nováček

Zdravím, tak píšu sem, pač jsem nenašel vhodnější téma a zakládat nové se mi nechce... Mám podobný problém, ale s rozdílem, že bych rád aby mi šel zároveň zvuk z integrované zvukovky na desce a současně z výstupu HDMI na externí grafice PALIT HD 2600PRO. Zkusil jsem již mnoho nastavení, ovladačů, ale bez úspěchu. Vždy mi jde zvuk pouze z výstupu nastaveného jako primární ve správci zařízení-zvuk. Prosím o radu, nebo alespoň potvrzení mého úsudku že se mi to nepodaří. Díky
CPU: AMD A64 X2 3800+ MB: Asus M2A-VM HDMI RAM: 2x A-DATA 1024MB/800MHz DDR2 HDD: Hitachi 120GB, SATA 7200RPM, MECHANIKA: DVD-R/+R LITE-ON LH-20A1H, ATAPI, Lightscribe ZDROJ: Fortron 400W ATX 400PNF
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Možná nějaký mod-hack systému windows a šlo by to (můj názor,nekamenovat).Normálně to nepůjdebob12 píše:Zdravím, tak píšu sem, pač jsem nenašel vhodnější téma a zakládat nové se mi nechce... Mám podobný problém, ale s rozdílem, že bych rád aby mi šel zároveň zvuk z integrované zvukovky na desce a současně z výstupu HDMI na externí grafice PALIT HD 2600PRO. Zkusil jsem již mnoho nastavení, ovladačů, ale bez úspěchu. Vždy mi jde zvuk pouze z výstupu nastaveného jako primární ve správci zařízení-zvuk. Prosím o radu, nebo alespoň potvrzení mého úsudku že se mi to nepodaří. Díky