Ten Kod najdes u Paparazziho na druhom poschodi v zazname.Nazgul píše:tak jsem zjistil ze pry je v nejaky knizce ve tretim poschodi ale tam nevim jak se dostat protoze schody jsou do tretiho rozbity a pres ostatni mistnosti mi to nejak nejde
Bioshock
Moderátor: Baneshee
- Shack
- Začátečník

Re: re
XBOX360
- Logue
- Začátečník

S cim mam prosim vas otvorit tie subory ?sheeen píše:Měl sem dneska chvíli čas tak sem udělal malej testík.Když se tady dohadujete jestli 7600GT ano nebo ne. Můžeš se mrknout na sestavu v popisu (zatraceně slabej CPU 2GB RAM a 7600GT) jelo to přesně na ní..1024x768 vše na max. Takhle vypadaj FRAPSový benchmarky:MichiGen píše:Co keby si spravil nejaky screenshot s tymi plnymi detailami s pomocou programu FRAPS so zapnutym zobrazovanim fps?
Kusat sa ti to nemusi ale to FPS by ma vazne zaujimalo
Bioshock (min.2, avg 27, max.48 ) http://sweb.cz/mr.sheen/Bioshock%202007 ... 20fps.xlsx
MOHA (min.10, avg.30,5, max.45) http://sweb.cz/mr.sheen/Bioshock%202007 ... 20fps.xlsx
a takhle screeny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jestli myslis ty s priponou xlsx, tak Excelem, ci jinou variantou, ktera tozvladneLogue píše:S cim mam prosim vas otvorit tie subory ?
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- BERTIK
- Začátečník

Tak jsem taky dohrál Bioshock a musím říct, že moc pěkná hra.
Pro vychutnání si hry je třeba si ji zahrát znova, protože ten spád je jako vodopád. Kdo si chce hru užít s potem na čele, doporučuji mu zahrát si ji na nejtěžší obtížnost. Jinak na sestavě AMD Opteron 170 DCore (2,7 Ghz), x1900gt a 2GB RAM DDR 460 Mhz, hra běžela v průměru 28 FPS na 1280x1024 s 2xAA, 4xAFiltrování, textury + mipmap high quality, zapnuté tweak force mipmap filter + geometry instancing v nastavení ATITRAYTOOLS, ve hře samotné vše na high s vypnutím globálního osvětlování.
Už se těším na pokračování
Pro vychutnání si hry je třeba si ji zahrát znova, protože ten spád je jako vodopád. Kdo si chce hru užít s potem na čele, doporučuji mu zahrát si ji na nejtěžší obtížnost. Jinak na sestavě AMD Opteron 170 DCore (2,7 Ghz), x1900gt a 2GB RAM DDR 460 Mhz, hra běžela v průměru 28 FPS na 1280x1024 s 2xAA, 4xAFiltrování, textury + mipmap high quality, zapnuté tweak force mipmap filter + geometry instancing v nastavení ATITRAYTOOLS, ve hře samotné vše na high s vypnutím globálního osvětlování.
Už se těším na pokračování
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejtěžší obtížnost = pot na čele ? 
Hrál jsem samozřejmě na nejtěžší, a přesto jsem měl téměř celou hru 9 lékárniček i 9 eve, prostě ta hra je extrémně jednoduchá...což je škoda.Ale samozřejmě, itak je to devítkovej nářez s parádním designem a příběhem...
Hrál jsem samozřejmě na nejtěžší, a přesto jsem měl téměř celou hru 9 lékárniček i 9 eve, prostě ta hra je extrémně jednoduchá...což je škoda.Ale samozřejmě, itak je to devítkovej nářez s parádním designem a příběhem...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi asi génius, protože mně to pořádně nešlo ani na normalPaul píše:Nejtěžší obtížnost = pot na čele ?
- bogu
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- kupco
- Začátečník

??? Zostava ??? Ake mas drivery ??? Ako mame vediet preco ti to pada, ked ani netusime na com to pustas... 
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- bogu
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Robilo to aj mojmu kamosovi, skus stiahnut updates na Windows.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- BERTIK
- Začátečník

for Paul, ty jsi Machr ( v dobrém slova smyslu ovšem ). Já se zaškobrtal u každého protivníka, až na obyčejné splicery a žaludek jsem měl jako balon z toho napětí. Obvykle si u hry odpočinu, ale u této ne, bylo to prostě dřina, dřina a dřina, akce akce a akce. Ovšem závěr - ten byl nejjednoduchší z celé hry. Atlas - fontaine prostě nebyl bu'd ve formě (vlivem nějakého bugu ve hře
) nebo jsem se rozehrál na konci hry.
Jo dneska jsem se pěkně v práci nasral na poradě, kdy tam padala jedna lež za druhou, jedna přetvářka za druhou a vznikala tak živná půda pro manipulování.
Takže dneska si dám pár uklidnujících herních hodin.
To co ještě neřekl Jan Werich, protože už to nestihl, tak to říkám za něj:
JO HRANICKO NA POCITACI TO JE SKUTECNE POSUSNANICKO, BAVICKO A ODPOCINANINICKO, ALE ZIVOT U TOHO UTIKA K CERTU RYCHLE
Jo dneska jsem se pěkně v práci nasral na poradě, kdy tam padala jedna lež za druhou, jedna přetvářka za druhou a vznikala tak živná půda pro manipulování.
Takže dneska si dám pár uklidnujících herních hodin.
To co ještě neřekl Jan Werich, protože už to nestihl, tak to říkám za něj:
JO HRANICKO NA POCITACI TO JE SKUTECNE POSUSNANICKO, BAVICKO A ODPOCINANINICKO, ALE ZIVOT U TOHO UTIKA K CERTU RYCHLE
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
- Wakizashi
- Začátečník

zaloha na dva disky?
Zdravim, nezkousel z vas nekdo hru zalohovat na dve dvd? myslim tim, nejak jednodusse. Treba secko zkopirovat ale na dvd 1 by chybely CAB 5 a 6 a na druhem by chybely dirvejsi caby a samozrejme tam byli vsechny soubory. Jinac zaznamenal nekdo bug s crash to desktop pri sebrani penez? Ne nehraji s crackem, ve hre je puvodni exe soubor.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
- tom01
- Mírně pokročilý

Tak jsem se KONEČNĚ taky dostal k týhle pecce
Musim přiznat, že možná pod tíhou všudypřítomného vychvalování jsem byl zezáčtku/tak první půlhodinu hraní/ trochu skeptickej...pokud pominu skvělou grafickou stránku tak jsem si pořád říkal "sakra a to je ono?"...ale postupně mě to dokonale vtáhlo
Pořádně mě to začlo bavit když se na scéně začali objevovat Little Sisters s doprovodem...perfktně zpracovaný chování a mimika malých sester, jak před vámi ustrašeně couvaji po zemi, ten výraz...hezky udělaný...Líbí se mi i ozvučení a zpestření v podobě fotoaparátu a podobně..Jediný čemu jsem nepřišel na chuť to je hackování v podobě skládání potrubí
To mi leze na nervy..
Jinak ale musim říct že po opatrném začátku se přidávám k většině, označující tuhle hru za bombu..žene mě to pořád dál, ale nechci zbytečně chvátat, podruhý už to totiž samozřejmě nebude ono..
Pořádně mě to začlo bavit když se na scéně začali objevovat Little Sisters s doprovodem...perfktně zpracovaný chování a mimika malých sester, jak před vámi ustrašeně couvaji po zemi, ten výraz...hezky udělaný...Líbí se mi i ozvučení a zpestření v podobě fotoaparátu a podobně..Jediný čemu jsem nepřišel na chuť to je hackování v podobě skládání potrubí
Jinak ale musim říct že po opatrném začátku se přidávám k většině, označující tuhle hru za bombu..žene mě to pořád dál, ale nechci zbytečně chvátat, podruhý už to totiž samozřejmě nebude ono..
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- J X P
- Středně pokročilý

no uvidime, jsem ted na zacatku a zatim mi to moc nerika ... taky se ptam jestli je toto ono
.
btw. ten fotak dostanu kdy ? nebo ho proste nekde najdu ?
P.S. docela mne potesila HW narocnost. cekal jsem zabijaka a pritom je to hratelny na full (FPS cca 30, ale samozrejme ze to kolisa), to jsem vazne necekal, zvlast po zkusenosti se Stalkerem
.
btw. ten fotak dostanu kdy ? nebo ho proste nekde najdu ?
P.S. docela mne potesila HW narocnost. cekal jsem zabijaka a pritom je to hratelny na full (FPS cca 30, ale samozrejme ze to kolisa), to jsem vazne necekal, zvlast po zkusenosti se Stalkerem
---
- tom01
- Mírně pokročilý

- Kynio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám takovej menší problém s touhle hrou. Hraju na vistách ultimate sestava viz popis. Když hru spustím tak v menu zvuk jede normálně. Pokud dám new game a začne se načítat hra tak u toho nehraje hudba..což ve win XP hraje..po načtení projede intro jak sedí v letadle (jede se zvukem) a pak jak se objevím ve vodě tak zvuk nejede. Visty mám aktualizovaný, hra je necracknutá original, ovladače na integrovanou zvukovku sou taky nejnovější na visty. Jen nvm kde může bejt problém. nesetkal ste se s tím někdo už?díky
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
- tom01
- Mírně pokročilý

Tak dneska dohráno
Parádní zážitek, fakt mě to bavilo, dohráno za "dobrý konec"...
Jediný co mě trochu překvapilo bylo, že bych čekal trochu víc zapojení podmořského světa - tím myslím např. aspoň třeba nějaké přechody pod vodní hladinou přímo v moři, prostě ne pohyb jen v interieréch..no ale to je jen takový vrtoch, dávám tak devět z deseti...povedený
Jediný co mě trochu překvapilo bylo, že bych čekal trochu víc zapojení podmořského světa - tím myslím např. aspoň třeba nějaké přechody pod vodní hladinou přímo v moři, prostě ne pohyb jen v interieréch..no ale to je jen takový vrtoch, dávám tak devět z deseti...povedený
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

Za jakou obtížnost? Neb s vyšší obtížností se úměrně zvyšuje i délka hry... nutnost obezřetnějšího, strategičtějšího postupu, častější revive..Gerimo píše:Tak zahrano, dohrano, vyhrano. Konec dobry, vsechno dobre.
Hru jsem dohral vice mene za 2 dny, coz se mi zda celkem kratke. A to jsem prosmejdil vsechny zakouti...
show must go on..