Help:Nejde zapnout notebook

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Help:Nejde zapnout notebook

Příspěvek od JirkaT »

ACER 212TXW.
Při zapnutí se roztočí ventilátor a po cca 5ti vteřinách se notebook vypne.Zkoušel jsem vyměňovat paměti i disk z funkčního,ale bez výsledku.Toto se stalo z ničeho nic.Jestli někdo neví,co by to mohlo dělat.Děkuji moc.Jirka. :?
Si tu připadám,jak na fotbale...hosi,hosi...jak maly..:-)
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Help:Nejde zapnout notebook

Příspěvek od Geeker »

JirkaT píše:ACER 212TXW.
Při zapnutí se roztočí ventilátor a po cca 5ti vteřinách se notebook vypne.Zkoušel jsem vyměňovat paměti i disk z funkčního,ale bez výsledku.Toto se stalo z ničeho nic.Jestli někdo neví,co by to mohlo dělat.Děkuji moc.Jirka. :?
Napajis ze zdroje nebo baterie? Co tomu predchazelo?
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Napajim ze zdroje i z baterie.Baterie je dobra,funkcni,predchazelo tomu to,ze notebook se vypnul sam a uz nesel zapnout.. :?
Psalo se tu v tematech,zkusit vyndat baterii,co zalohuje bios,nechat vypnuty dlouho notebook bez napajeni i baterie,ale vse bohuzel marne.. :?
nnevimm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nnevimm »

hmm do BIOSU se dostanes ? jestli jo tak bych rek ze se ti neroztaci plotny na HDD (vadny zdroj) jinak bych rek problem s MB(napr. odesla GK).
Desktop - Intel C2Q Q6600 + Accelero freezer 7 pro , ATI HD5850 , Patriot 2GB DDR2 800MHz , Samsung F1 320GB , ASUS P5Q pro (intelP45) , Chiftec 650W , Samsung 24" BX2440 , Microsoft keyboard + mouse , Logitech 5.1 repro, Windows Seven 64bit Ultimate
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

nnevimm píše:hmm do BIOSU se dostanes ? jestli jo tak bych rek ze se ti neroztaci plotny na HDD (vadny zdroj) jinak bych rek problem s MB(napr. odesla GK).
Po cca 5ti vterinach se notebook vypne,viz prvni prispevek,tudiz se ani do biosu nedostanu.Plotny se roztaci,to je slyset..Ted mi rikal bracha,ze se to uz jednou stalo,ale druhy den sel zapnout..Ted zapnout uz nejde.. :?
nnevimm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nnevimm »

JirkaT píše:
nnevimm píše:hmm do BIOSU se dostanes ? jestli jo tak bych rek ze se ti neroztaci plotny na HDD (vadny zdroj) jinak bych rek problem s MB(napr. odesla GK).
Po cca 5ti vterinach se notebook vypne,viz prvni prispevek,tudiz se ani do biosu nedostanu.Plotny se roztaci,to je slyset..Ted mi rikal bracha,ze se to uz jednou stalo,ale druhy den sel zapnout..Ted zapnout uz nejde.. :?
Me se prave neco podobneho uz taky stalo do Biosu jsem se dostal ale chvili sem tam byl a PC se vypnul. Plotny se mi taky roztacely ale jak to tan comp mestihal tak se zas zastavily a pc se reestartoval ,taky to hazelo artefakty prez monitor. byl vadnej zdroj - bylo to sicu u desktopu ale myslim ze bude problem v napeti na MB -cili zdroj .
kazdopadne reklamace :wink:
Desktop - Intel C2Q Q6600 + Accelero freezer 7 pro , ATI HD5850 , Patriot 2GB DDR2 800MHz , Samsung F1 320GB , ASUS P5Q pro (intelP45) , Chiftec 650W , Samsung 24" BX2440 , Microsoft keyboard + mouse , Logitech 5.1 repro, Windows Seven 64bit Ultimate
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Me se ani nerozsviti monitor...rikam,cca 5 sekund je vypne se..
esfilip
Začátečník
Začátečník

Je mu teplo

Příspěvek od esfilip »

Podle mě bych řek že mu je vedro nech cho tam cca30min vychladnou a zkus to....
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Je mu teplo

Příspěvek od JirkaT »

esfilip píše:Podle mě bych řek že mu je vedro nech cho tam cca30min vychladnou a zkus to....
Celou noc byl bez napajeni i baterie..jak mu muze byt vedro,kdyz nebezi??? :?
nnevimm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nnevimm »

J rikam musel ti vodejit zdroj - pri nejhorsim jeste odpalil MB , je to jasna reklamace. Neresil bych to ,s nejvetsi pravdepodobnosti to sam nevyresis :wink:
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Uz to je druhy Acer,co se mi sere..Jeden nedetekoval HDD,ted tenhle s tim najetim.Rozebral jsem ho do sroubku,vycistil,slozil a kupodivu ten kram jede..
Kazdopadne ACERa uz nikdy vic nechci!!!!A to mam tri!! :razz: :razz:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“