Jaky software na komplet zabezpeceni PC..?

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Jaky software na komplet zabezpeceni PC..?

Příspěvek od Maxtor »

Zakladam tenhle thread i presto, ze se o danem tematu jiz X krat mluvilo..

Resim otazku vymeny software.. dane PC jede momentalne na Symantec baliku, tedy jak antivir, tak firewall.. k tomu pak nejaky ten dalsi soft. jako napr. SpyBot.. Uzivatel mi rika, ze je maximalne spokojen, ale ze by to po letech chtelo zmenu, i s ohledem na to, ze Symantec balik je trochu nemotorny..
Cetl jsem toho hromady po celem netu, ale vsechno uz je starsi a sam v bezpecnostnim software aktualni prehled nemam..

Je tedy treba vymenit:
NAV2005
NPF2005

Moje momentalni dojmy:
NOD32
Outpost Firewall

Co na to mistni..? Fakt nevim.. vyhovuje mu snadna obsluha Symantecu, ale jde i o to, aby to bylo fakt co nejucinnejsi.. prachy nehrajou roli.. jde o firemni PC takze rozpocet se neresi..
Myslite, ze by se dalo nejak rozumne ridit podle napr. tohohle..?
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com
http://personal-firewall-software-revie ... eviews.com
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

"Uzivatel mi rika, ze je maximalne spokojen, ale ze by to po letech chtelo zmenu, i s ohledem na to, ze Symantec balik je trochu nemotorny.. "

k tomu neni co dodat. tak at si to dobre nastavi a necha si to... mfg
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No ne.. tak problem je spise v tom, ze se jedna o rocnik 2005 a von by zas koupil neco novyho (konec licence).. nechce ale znovu k Symantecu, pac ty novy verze prinaseji spise chaos a vytizeni sys. prostredku nez nejaky uzivatelsky komfort..
Ostatne i ja kdyz jsem videl novy Nortony, jsem se spise lekl.. hruza.. stary casy jsou pryc..

Slo mi spise o to, ze vsechny debaty o firewallech a antivirech se jaksi v poslednim roce zastavily a vse co lze najit je rok stary.. sam v poslednim roce dvou vubec netusim co vede..
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Mezi firewally nedam dopustit na Outpost, v antivirech bych to viděl na remízu mezi NOD32 a Kaspersky (co komu vyhovuje víc) a klidně bych přidal antispyware v podobě Spy Sweepera od Webroot.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

FW: Vynikací firewall je Comodo (freeware) a z placených "balík" KIS7 nebo Outpost.
AV: NOD32 nebo KAV7.
AV+FW: KIS7
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

ja sjizdim porad dokola verzi 2005 :) kdyz vyprsela licence, tak crack a znova. vim, ze se to nema, ale je fakt, ze novy verze jsou uz desny. taky se asi porozhlidnu po necem novem.

p.s. diskuze se zastavily, protoze prece mame nove krasne visty a ty nic nepotrebuji, ty umeji vsechno :lol:
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“