Asus P5LD2-VM /C /-VM DH /SE (775, 945G + ICH7)
Moderátor: Eddward
- Brzda
- Začátečník
-
Asus P5LD2-VM /C /-VM DH /SE (775, 945G + ICH7)
Mam tu mensi problem. Instaloval sem novy okna a vsechno slo v pohode az do te doby, nez sem nainstaloval ovladace na chipset. po restartu me to vyhodi hlasku: System windows nelze spustit. uvedeny soubor je poskozen nebo nebyl nalezen: system32\drivers\pci.sys a chce to po me abych znova preinstaloval okna. Uz sem to zkousel 2x preinstalovat, a vzdycky po nainstalovani ovladace chipsetu, me to tohle po restartu vyhodi zase tu hlasku. POradte co s tim. PLS
- EGRES
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Poradie instalacie ovladacov:
v pripade nefunkcnosti jedneho skusit druhu moznost...
1. z CD ku zakladnej doske (neveril by si kolko krat mi to pomohlo)
2. stiahnut z webu vyrobcu ( www.asus.com ) ;)
3. ist na support.intel.com a stiahnut si "inf update utility"
este ma napadlo:
nemas nahodou AHCI/RAID zapnute ?
keby nefungovala ziadna z tych troch moznosti, precitaj si readme k inf update utility, je tam dost moznosti ako ovplyvnit instalaciu, nieco by mohlo pomoct
v pripade nefunkcnosti jedneho skusit druhu moznost...
1. z CD ku zakladnej doske (neveril by si kolko krat mi to pomohlo)
2. stiahnut z webu vyrobcu ( www.asus.com ) ;)
3. ist na support.intel.com a stiahnut si "inf update utility"
este ma napadlo:
nemas nahodou AHCI/RAID zapnute ?
keby nefungovala ziadna z tych troch moznosti, precitaj si readme k inf update utility, je tam dost moznosti ako ovplyvnit instalaciu, nieco by mohlo pomoct
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
- jarin.jarin
- Nováček
-
ASUS P5LD2-VM/C Kolik modulů na desku?
Zdravím.
Mám základní desku ASUS P5LD2-VM/C - i945G/ICH7, VGA + PCIe x16, DualCh DDR2 667, ATA133, SATA II, USB2.0, GLAN
a provozuji 2 moduly po 1GB(dual-channel) a potřeboval bych přidat další 2 moduly po 1GB. Otázka zní, zda-li nebude nějaký problém. Slyšel jsem že desky se 4 sloty mohou při plném obsazení dělat problémy. Je to amatérský web server, který běží mimo moje bydlište, proto si nemohu dovolit šlápnout vedle. Díky.
P.S. moduly jsou DDR2 667MHz PC5300 CL5 KINGSTON
//edit Wilik - presun z ost. desek
Mám základní desku ASUS P5LD2-VM/C - i945G/ICH7, VGA + PCIe x16, DualCh DDR2 667, ATA133, SATA II, USB2.0, GLAN
a provozuji 2 moduly po 1GB(dual-channel) a potřeboval bych přidat další 2 moduly po 1GB. Otázka zní, zda-li nebude nějaký problém. Slyšel jsem že desky se 4 sloty mohou při plném obsazení dělat problémy. Je to amatérský web server, který běží mimo moje bydlište, proto si nemohu dovolit šlápnout vedle. Díky.
P.S. moduly jsou DDR2 667MHz PC5300 CL5 KINGSTON
//edit Wilik - presun z ost. desek
- Gerimo
- Mírně pokročilý
Pokud chces mit 100% jistotu, tak ti tu nejspise nikdo nedoporuci, aby jsi prikoupil dalsi moduly.
Nejlepsi by bylo, aby jsi tyto stavajici prodal a koupil 2x2GB, coz se ti uz znacne prodrazi...
Ale mam takovy napad. Jestlize ty pameti koupis pres internet a nechas si to poslat postou, tak mas 14 dní lhutu na vraceni penez. Takze by jsi vyzkousel 4x1GB a pak, jestlize by to nefungovalo korektne, by jsi je poslal zpet s tim, ze oni ti vrati penize za tyto pameti.
Nejlepsi by bylo, aby jsi tyto stavajici prodal a koupil 2x2GB, coz se ti uz znacne prodrazi...
Ale mam takovy napad. Jestlize ty pameti koupis pres internet a nechas si to poslat postou, tak mas 14 dní lhutu na vraceni penez. Takze by jsi vyzkousel 4x1GB a pak, jestlize by to nefungovalo korektne, by jsi je poslal zpet s tim, ze oni ti vrati penize za tyto pameti.
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire