no ja nejsem ty xD 3.5 hodky vpohode, zadnej umyslnej speed runrostaxx píše:jj to je spravna pikacovina, a za 3 hodky to nedohraje normalnim stylem ja hram normalnim stylem ze vse prozkoumavam a zabijim "zaslapavam" a to sem v druhem levelu tam vtom podzemi a hraju 2 a pul hodky a reknu vam mrte mne to bavi .........
EDIT// : dosel sem v tom podzemi az k tomu velkymu broukovi "matce" a tam ne uz 4x dal vzdycky do mne narazil a ja sletl dolu , hram to na hard
Half Life 2: Episode Two
Moderátor: Baneshee
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Black box = EP2, TF2 a mozna portal tim si nejsem jistej, proste trosku jinej balik.Nie,myslim BLACK BOX.Ci bol zruseny to neviem.Ja som ho dostal ku HD2900XT a vcera som ho skusil,ja platny.takze ak som to spravne pochopil tak si to mozem zalohovat na DVD a potom instalovat tak isto ako originalku z obchodu?
NE jako originalku z obchodu rozhodne ne, je to spis rekneme jen zaloha aby si po formatu disku nemusel tahat znova data pres net, je to jen pro steam, bez steamu to nenainstalujes a nespustis
Naposledy upravil(a) LOVIT dne pát 12. říj 2007, 16:29, celkem upraveno 2 x.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ach jo trosku uvazovat to chcemarek25 píše:a kryž to nestáhnu tak mi to už prachy strhne co
Pokud dojde k uspesnemu zakoupeni, ktery poznas podle toho ze ti to vypise ze se to uspesne provedlo a muzes si vytisknout "uctenku" + ti dojde mail v podstate zase uctenka tak prachy sou strhly a muzes si to stahnout kolikrat chces. Je tam neco ve stylu ze maj pretizene servery a ze se tvuj pozadavek zpracovava a az bude vyrizen daji ti vedet, resp pres steam jako takovy, a muzes si hru stahnout
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Achjo, zas jsem se nekde zasek
Jsem u jakesi masiny a pochopil jsem ze se ma pohnout tou zlutou pakou. Ale jakmile s ni hnu tak se zas vrati zpet, nejak sem nepochopil co mam delat dal. Kdo pres to presel pls o radu

Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- beardie
- Středně pokročilý

na opacnej strane miestnosti (jaskyne alebo co to je) je podobny rozbity vytah, z neho vyber ozubene koleso a daj ho na miesto ked chybaBaneshee píše:Achjo, zas jsem se nekde zasekJsem u jakesi masiny a pochopil jsem ze se ma pohnout tou zlutou pakou. Ale jakmile s ni hnu tak se zas vrati zpet, nejak sem nepochopil co mam delat dal. Kdo pres to presel pls o radu
![]()
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- spirit64
- Mírně pokročilý

Tak jsem to sjel, společně s portal. Druhá episoda byla oproti první delší, zábavnější a mnohem lepší, bavíilo mě to víc než HL2, hodně předmluvených dějů které běžný hráč co rychle běží okolo přehlíží atd, geniální
Nestíhačka na konci je skvělá
Half life je pro mě srdcová záležitost a tohle bylo zatím nejlepší podání .. 1*
Nestíhačka na konci je skvělá
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to tu ještě neni...
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3122&p=2
Half-Life 2: Episode 2 CPU and Graphics Performance
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3122&p=2
Half-Life 2: Episode 2 CPU and Graphics Performance
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- THX22
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hoj hele tu sem se zasek a neviem kde dal nikde se od tud neda dostat: http://img84.imageshack.us/my.php?image=thxod0.jpg vdaka za radu moc
CPU:E6850@3,6GHz,Zalman9500LED,NB:Asus Commando,VGA:MSI 8800 GTS512 OC,RAM:4x2GB MUSHKIN Redline Series 1000MHz CL5-5-5-12,HDD:System WD Raptor 37GB_Data 2x500GB Hitachi RAID-0_Samsung SpinPoint F1 1000GB,Sound:Creative X-fi extreme gamer,DVD:samsung SH-S203B sata,Power:Enermax liberty 500w,LCD:EIZO FlexScanS2031W+plazma PIONEER PDP-427XD
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
kdybys poslouchal dialogy, tak bys zjistil ze do tyhle mistnosti si sel za ucelem znicit ty autoguny, ktery ti brani v tom jet dal...tak bez k napajecimu zdroji toho dela a hod tam granat.....lol
EDIT
//Thellwin - sloučen dvojpost
EDIT
jj ty predmluveny deje sou hodne dobry, to se mi na tom fakt libilo..sem zvedavej co z toho vyplyne...spirit64 píše:Tak jsem to sjel, společně s portal. Druhá episoda byla oproti první delší, zábavnější a mnohem lepší, bavíilo mě to víc než HL2, hodně předmluvených dějů které běžný hráč co rychle běží okolo přehlíží atd, geniální![]()
Nestíhačka na konci je skvělá![]()
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Jo, taky jsem se tady zasek. Sice se s ní dá pak honit v těch chodbách za tím kamenným mostem, ale pořád tu mrchu nemůžu sundat, má nějakou moc velkou výdržrostaxx píše:EDIT// : dosel sem v tom podzemi az k tomu velkymu broukovi "matce" a tam ne uz 4x dal vzdycky do mne narazil a ja sletl dolu , hram to na hard
EDIT - někde je něco špatně, páč i když do toho vysypu všechny náboje, tak pořád běhá
EDIT2 - aha, chce to líp poslouchat, on se zabíjet nemá
Goldnoob team proud member!
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a sem to udelal tak ze sem mu utekl!!!!Thellwin píše: ...
jakmile bude na proti tobe jako primo u tebe tak tam hod sprinta a utikej kouksek cestya bude tam mala zluta dira s cervikama ....
EDIT
ale mam jiny zasek...
sem s alyx a tim tipkem z velkym okem v take male ohrade a sou tam ty "matky dvě" !!! zedna zelena a druha normalni ktera byla uz v hl 2 a ep 1 no a proste je nemuzu zabit oni nam ne hazej auta , vagonky a vsecko mozny ja na ne hatim sudy atd a vystrilim na ne vsecno mozny ale oni proste zijou ,vim co tam ma delat ale nejak nevim jak to udelat, tam je ten vozik "ten motor s koleckama " ten muj pomocnik s tim okem velkym se tam musi dostat a zprovoznit motor ale on tam nejde pac sou tam ty svine.....zasek jak cip
EDIT: ale jedno vam reknu bavi men to vic nez hl 2 nebo hl 2 ep 1
- marek25
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to konečně sosnul a po 15 minutách mi bouchnul zdroj práááda
byla to hyba jak svině
Intel Core2 Duo E6750 8*437 , Gigabyte GA-P35-DS4 , Corsair DIMM 2048MB DDR II 800MHz XMS2 Twin2X2048-6400, BFG 8800 GT OC 512MB 700/1700/2000, Enermax Liberty DXX 500W, samsung 320G, Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000BWS,
KONZOLE: PLAYSTATION 3
NB: hp Pavilion dv6-1320ec
KONZOLE: PLAYSTATION 3
NB: hp Pavilion dv6-1320ec
- Thellwin
- Administrátor

- rominho
- Začátečník

-
Utiekol som velkej zelenej potvore, narazil na "dvere" s doskami a cez ne sa dostal nizsie, kde je nejaka kolajnica a hlavne vytah, ktory sa pravdepodobone spusta posunom velkej paky, ktora rozpohybuje stroj. Problem je v tom, ze ked paku posuniem, tak sa po chvily vrati do povodnej polohy. Co s tym ? Chcel som to nejak zablokovat, ale nedari sa mi.
athlon64 3000+, DFi LanParty nforce 3 250, kingston 2gb ddr cl 3, geforce 7600gt, fortron 350w
- Thellwin
- Administrátor

- rominho
- Začátečník

-
- fab30
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: