Half Life 2: Episode Two

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

rostaxx píše:
kupco píše:Portal: The flash game
Skuste to, je to celkom sranda :)
jj to je spravna pikacovina, a za 3 hodky to nedohraje normalnim stylem ja hram normalnim stylem ze vse prozkoumavam a zabijim "zaslapavam :D" a to sem v druhem levelu tam vtom podzemi a hraju 2 a pul hodky a reknu vam mrte mne to bavi .........
EDIT// : dosel sem v tom podzemi az k tomu velkymu broukovi "matce" a tam ne uz 4x dal vzdycky do mne narazil a ja sletl dolu , hram to na hard
no ja nejsem ty xD 3.5 hodky vpohode, zadnej umyslnej speed run
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Nie,myslim BLACK BOX.Ci bol zruseny to neviem.Ja som ho dostal ku HD2900XT a vcera som ho skusil,ja platny.takze ak som to spravne pochopil tak si to mozem zalohovat na DVD a potom instalovat tak isto ako originalku z obchodu?
Black box = EP2, TF2 a mozna portal tim si nejsem jistej, proste trosku jinej balik.
NE jako originalku z obchodu rozhodne ne, je to spis rekneme jen zaloha aby si po formatu disku nemusel tahat znova data pres net, je to jen pro steam, bez steamu to nenainstalujes a nespustis
Naposledy upravil(a) LOVIT dne pát 12. říj 2007, 16:29, celkem upraveno 2 x.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

marek25 píše:a kryž to nestáhnu tak mi to už prachy strhne co
ach jo trosku uvazovat to chce
Pokud dojde k uspesnemu zakoupeni, ktery poznas podle toho ze ti to vypise ze se to uspesne provedlo a muzes si vytisknout "uctenku" + ti dojde mail v podstate zase uctenka tak prachy sou strhly a muzes si to stahnout kolikrat chces. Je tam neco ve stylu ze maj pretizene servery a ze se tvuj pozadavek zpracovava a az bude vyrizen daji ti vedet, resp pres steam jako takovy, a muzes si hru stahnout
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Achjo, zas jsem se nekde zasek :D Jsem u jakesi masiny a pochopil jsem ze se ma pohnout tou zlutou pakou. Ale jakmile s ni hnu tak se zas vrati zpet, nejak sem nepochopil co mam delat dal. Kdo pres to presel pls o radu :roll:
Obrázek
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

:D ta pisnicka na koncu u portalu je fakt narez :D
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

Baneshee píše:Achjo, zas jsem se nekde zasek :D Jsem u jakesi masiny a pochopil jsem ze se ma pohnout tou zlutou pakou. Ale jakmile s ni hnu tak se zas vrati zpet, nejak sem nepochopil co mam delat dal. Kdo pres to presel pls o radu :roll:
na opacnej strane miestnosti (jaskyne alebo co to je) je podobny rozbity vytah, z neho vyber ozubene koleso a daj ho na miesto ked chyba :)
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Tak jsem to sjel, společně s portal. Druhá episoda byla oproti první delší, zábavnější a mnohem lepší, bavíilo mě to víc než HL2, hodně předmluvených dějů které běžný hráč co rychle běží okolo přehlíží atd, geniální :)
Nestíhačka na konci je skvělá :)
Half life je pro mě srdcová záležitost a tohle bylo zatím nejlepší podání .. 1*
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pokud to tu ještě neni...
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3122&p=2

Half-Life 2: Episode 2 CPU and Graphics Performance
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

THX22
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THX22 »

hoj hele tu sem se zasek a neviem kde dal nikde se od tud neda dostat: http://img84.imageshack.us/my.php?image=thxod0.jpg vdaka za radu moc
CPU:E6850@3,6GHz,Zalman9500LED,NB:Asus Commando,VGA:MSI 8800 GTS512 OC,RAM:4x2GB MUSHKIN Redline Series 1000MHz CL5-5-5-12,HDD:System WD Raptor 37GB_Data 2x500GB Hitachi RAID-0_Samsung SpinPoint F1 1000GB,Sound:Creative X-fi extreme gamer,DVD:samsung SH-S203B sata,Power:Enermax liberty 500w,LCD:EIZO FlexScanS2031W+plazma PIONEER PDP-427XD
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

kdybys poslouchal dialogy, tak bys zjistil ze do tyhle mistnosti si sel za ucelem znicit ty autoguny, ktery ti brani v tom jet dal...tak bez k napajecimu zdroji toho dela a hod tam granat.....lol

EDIT
spirit64 píše:Tak jsem to sjel, společně s portal. Druhá episoda byla oproti první delší, zábavnější a mnohem lepší, bavíilo mě to víc než HL2, hodně předmluvených dějů které běžný hráč co rychle běží okolo přehlíží atd, geniální :)
Nestíhačka na konci je skvělá :)
Half life je pro mě srdcová záležitost a tohle bylo zatím nejlepší podání .. 1*
jj ty predmluveny deje sou hodne dobry, to se mi na tom fakt libilo..sem zvedavej co z toho vyplyne...

//Thellwin - sloučen dvojpost
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

kupco píše::-D :-D :-D
Ja som hodil odkaz na srandovnu flashovu verziu Portalu co je na nete...
Ja som ani HL2EP2 ani Portal este bohuzial nehral... :(
aha :D sry sem nechapavy,nevsimavy xD
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

rostaxx píše:EDIT// : dosel sem v tom podzemi az k tomu velkymu broukovi "matce" a tam ne uz 4x dal vzdycky do mne narazil a ja sletl dolu , hram to na hard
Jo, taky jsem se tady zasek. Sice se s ní dá pak honit v těch chodbách za tím kamenným mostem, ale pořád tu mrchu nemůžu sundat, má nějakou moc velkou výdrž :(

EDIT - někde je něco špatně, páč i když do toho vysypu všechny náboje, tak pořád běhá

EDIT2 - aha, chce to líp poslouchat, on se zabíjet nemá :oops:
Goldnoob team proud member!
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Thellwin píše: ...
a sem to udelal tak ze sem mu utekl!!!!

jakmile bude na proti tobe jako primo u tebe tak tam hod sprinta a utikej kouksek cestya bude tam mala zluta dira s cervikama .... :)

EDIT

ale mam jiny zasek...
sem s alyx a tim tipkem z velkym okem v take male ohrade a sou tam ty "matky dvě" !!! zedna zelena a druha normalni ktera byla uz v hl 2 a ep 1 no a proste je nemuzu zabit oni nam ne hazej auta , vagonky a vsecko mozny ja na ne hatim sudy atd a vystrilim na ne vsecno mozny ale oni proste zijou ,vim co tam ma delat ale nejak nevim jak to udelat, tam je ten vozik "ten motor s koleckama " ten muj pomocnik s tim okem velkym se tam musi dostat a zprovoznit motor ale on tam nejde pac sou tam ty svine.....zasek jak cip
EDIT: ale jedno vam reknu bavi men to vic nez hl 2 nebo hl 2 ep 1 ;-)

//Thellwin - sloučen dvojpost
marek25
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marek25 »

tak jsem to konečně sosnul a po 15 minutách mi bouchnul zdroj práááda :sad: byla to hyba jak svině
Intel Core2 Duo E6750 8*437 , Gigabyte GA-P35-DS4 , Corsair DIMM 2048MB DDR II 800MHz XMS2 Twin2X2048-6400, BFG 8800 GT OC 512MB 700/1700/2000, Enermax Liberty DXX 500W, samsung 320G, Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000BWS,
KONZOLE: PLAYSTATION 3
NB: hp Pavilion dv6-1320ec
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To rostaxx - ty dvě mrchy jdou normálně zabít, celkem bez problémů na pár ran z brokovnice + nějaký ten výbušný sud
rominho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rominho »

Utiekol som velkej zelenej potvore, narazil na "dvere" s doskami a cez ne sa dostal nizsie, kde je nejaka kolajnica a hlavne vytah, ktory sa pravdepodobone spusta posunom velkej paky, ktora rozpohybuje stroj. Problem je v tom, ze ked paku posuniem, tak sa po chvily vrati do povodnej polohy. Co s tym ? Chcel som to nejak zablokovat, ale nedari sa mi.
athlon64 3000+, DFi LanParty nforce 3 250, kingston 2gb ddr cl 3, geforce 7600gt, fortron 350w
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Není to ten úsek, jak musíš do toho stroje přidat ozubené kolo ? Když tak udělej screen, jsem sklerotik a i když to bylo včera tak už si nepamatuji, co přesně myslíš :oops:
rominho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rominho »

JJ, je to ono. DIk.
athlon64 3000+, DFi LanParty nforce 3 250, kingston 2gb ddr cl 3, geforce 7600gt, fortron 350w
fab30
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fab30 »

Ahojte prosim vas, som sa zasekol pri dovch obludach ktore som zabil pomocou hadzani veci do nich, a teraz su mrtve a neviem co dalej. Je tam jeden vytah ale neviem co s tym.. Dakujem
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud je to to co myslím, tak vylez nahoru nad výtah, odblokuj poklop, skoč dovnitř a pákou ho spusť dolů.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“