DDR 2 713.4mhz

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
mateovic
Nováček
Nováček

DDR 2 713.4mhz

Příspěvek od mateovic »

Dobry den.Neviem ci sa to da nazvat problem ale stala sa mi takato vec: V PC som mal ddr2 512mb 533mhz dokupil som dalsiu 512 ale 667mhz(kingston).Aj ked bola ta nova rychlejsia tak mi sli obydve na 533 aspon si to myslim.vcera som skusil v biose nastavit manualne frekvenciu tak som dal 677 + oc cpu takze fsb mam 227 cize vysledna hodnota je 713.4mhz(cpu-z) pri voltazi 1.95V.Chcem sa spytat ci fakt pracuju obydve ramky na tych 713.4 mhz alebo len 1 alebo ...... neviem co.PC stabilne.dik
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

no.. kdyz to ukazuje cpu-z tak to bude nejspis pravda (skus everest testy propustnosti) rozdil mezi 714 a 533 tak pujde poznat
ale jestli ti 533 dala 714 tak mas stesti na kus celkem
KDO mi odebral moji zlutou kartu
mateovic
Nováček
Nováček

Příspěvek od mateovic »

a nebude vplyvat ten vysoky takt na zivotnost tej ramky?nedoje.e sa mi to? :roll:
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

no to ti myslim muze byt jedno ze se dozije misto 15 let 10 ne ? :D znicit by se mohla maximalne tak ze by si do ni poustel napeti vetsi nez velke
KDO mi odebral moji zlutou kartu
mateovic
Nováček
Nováček

Příspěvek od mateovic »

r1pper píše:no to ti myslim muze byt jedno ze se dozije misto 15 let 10 ne ? :D znicit by se mohla maximalne tak ze by si do ni poustel napeti vetsi nez velke
dik za odpoved :-D si ma moc potesil 10 rokov hadam stacit bude :lol:
Odpovědět

Zpět na „Paměti“