ale nestezuju si, uz si zvykam usinat se zavrenyma ocima
HP Pavilion w2207v vs. Samsung SyncMaster 226BW
Moderátor: maXXmilian
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no kdyz nemuzu usnout, tak lezim se zavrenyma ocima, mam v pokoji ABSOLUTNI tmu a ta ledka kdyz blika, tak bych ten monitor nejradsi ***. jako je to k preziti, vypnout neni problem, ale nekdy proste nechci vstavat z postele (bezdratova klaveska).
- best_ie
- Nováček

-
Odezva toho HPčka je naprosto dostačující (aspoň pro mě). Nedávno jsem ho přinesl domů a zatím jsem vyzkoušel z rychlejších her například demo ET:quake wars a dojmy z hraní skvělé...
Určitě bych radši vzal to HP w2207...
Tady jsou dojmy z používání tohoto monitoru: http://globlog.wz.cz/clanek/193/HP-w220 ... oveho-LCD/
Určitě bych radši vzal to HP w2207...
Tady jsou dojmy z používání tohoto monitoru: http://globlog.wz.cz/clanek/193/HP-w220 ... oveho-LCD/
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem to nějak nepochopil,ten monitor je vyplý,tak je snad normální že se vněm vidíš.schali píše:hehe, tebe by argumenty v zadnem pripade nikdo nepresvedcil:), co se tyka odlesku, tak tohle je to co tam ty nevidis, ale bohuzel ses asi jedinej:): http://www.behardware.com/articles/610- ... ms-tn.htmlkapitán píše:Nazdar HPčkáři,musím vás podpořit.Mám ho od úterý,stále naprostá spokojenost.
ODLESKY - třídílné okno z prava cca.5,5m,ani za plného slunce žádné!!!Pouze jsem zvedl jas na 90%,večer jedu 80%.To mám z leva cca.15cm vedle panelu lampičku - odlesk opět žádný!!!
POLOHOVÁNÍ - nastavil jsem výšku tak,že koukám na střed plochy panelu a zátím jsem s tím více nepohnul (pokud by začal nějak klesat a neudržel polohu,je to důvod k reklamaci).
BARVY- jedu předvoleno v menu na "Text" a naprostá spokojenost i při prohlížeení a úpravě foto.
CENA - 8907,-Kč v TSBohemii.
CELKOVÝ DOJEM - kdo a jakými argumenty by mne přesvědčil na jiný LCD panel???????????????????????????????????????????
- JohnnyX
- Nováček

-
Tak mě hoši neblbněte hlavu, já si taky chci koupit k vánocům jednoho z těchto dvou adeptů. Docela se mi líbí to HP, je to takovej můj favorit. PC mám v rohu, odlesků se nebojím, ale kdo má nějaký z těchto dvou, řekněte na rovinku jak by na tom vypadalo Call of Duty II, Medal of Honor: Airborne a takovýhle typ her, povětšinou střílečky. Je to tak 50 na 50, zbytek na netu, foto, video atd, na filmy se asi moc koukat nebudu, na to mám TV. Zatím mám 17 Crt, tak bych si chtěl k novému kompu udělat radost, chápete ne?
A v obchodě žádnou 22 nemají , vše na objednávku, takže vlastní úvahou o okem to asi nepůjde 
Cpu: Intel® Core™ 2 Duo E6750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer 7 Pro MB: Asus P5N-E SLI nVIDIA nForce 650i Ram:2x1GB Geil DDR II 800MHz Hdd: Seagate Baracuda 320GB SataII 16MB VGA: Leadtek 8800 GT : Samsung 183L, Plextor 712A Psu: Fortron 500W Sound: Audigy 2
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
vsichni tu resej odezvu. krucinal, papir snese vsechno. delate jako kdybyste to nevedeli. me by spis u toho pavilionu zajimalo podsviceni.sice bych radsi 24" nebo vetsi lcd, ale nechci dopadnout tak, ze si za 25k koupim monitor kterej bude mit nahore, dole nebo chran buh uprostred videt nerovnomernost podsviceni.je to silene rusivej faktor 
- Sattero
- Začátečník

Mám Samsung 206BW a jsem naprosto spokojen, jen mám dole na obrazu jeden nebo dva vadné subpixely... to ale neřeším, protože si toho všimnu jen když sem v konzoli linuxu... Jinak plná spokojenost... co se týče lesklého displaye, je lepší na filmy a obrázky, lepší podání barev, ale na úpravu fotografí, webdesgn, hry a práci v místnosti, kde je hodně světel či odlesků je to na prd. Měl sem lesklé (a mám na NB) a není to nejšťatnější...
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké odlesky vůbec neřeš.Tady máš moje malé zhrnutí :JohnnyX píše:Tak mě hoši neblbněte hlavu, já si taky chci koupit k vánocům jednoho z těchto dvou adeptů. Docela se mi líbí to HP, je to takovej můj favorit. PC mám v rohu, odlesků se nebojím, ale kdo má nějaký z těchto dvou, řekněte na rovinku jak by na tom vypadalo Call of Duty II, Medal of Honor: Airborne a takovýhle typ her, povětšinou střílečky. Je to tak 50 na 50, zbytek na netu, foto, video atd, na filmy se asi moc koukat nebudu, na to mám TV. Zatím mám 17 Crt, tak bych si chtěl k novému kompu udělat radost, chápete ne?A v obchodě žádnou 22 nemají , vše na objednávku, takže vlastní úvahou o okem to asi nepůjde
Polohovatelnost HP versus Samsumg-vítězí HP,podání barev-vítězí HP, Samsung má pěkné barvy ale jakoby ploché,HP křišťálově čisté jakoby hluboké,doba odezvy-naprosto stejné papírověSamsung šedá-šedá 2ms,HP černá-bílá 5ms,subjektivně co vidí moje oko při přetahování okna s textem -vítězí HP.Celkový vzhled-každému se líbí něco jiného.Když přesednu od Samsungu BW226 na HP tak mi to příjde jako bych zamlžený obraz vytřel do sucha....Jen tak mimochodem.Když jsem tento monitor kupoval v jednom nejmenovaném obchodě,tak mi bylo zděleno že většina zaměstnanců ho má doma a nikdo neměl žádný problém,měl jsem obavy o vadné body.Jediné co zamrzí,že je záruka dva roky a konkrétně u mne mi nefunguje automatický Pivot,což je ale softwarový problém.
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
podsvícení naprosto v pohodě,ale nevím jak to je u 24"..Flegy píše:vsichni tu resej odezvu. krucinal, papir snese vsechno. delate jako kdybyste to nevedeli. me by spis u toho pavilionu zajimalo podsviceni.sice bych radsi 24" nebo vetsi lcd, ale nechci dopadnout tak, ze si za 25k koupim monitor kterej bude mit nahore, dole nebo chran buh uprostred videt nerovnomernost podsviceni.je to silene rusivej faktor
- JohnnyX
- Nováček

-
Tady je další z testů: http://hwmag.cz/clanek/hardware/test-se ... cd-dil-2/7
Třeba to někomu pomůže
A v čem je hlavní rozdíl mezi typy: Hewlett-Packard Pavilion w2207v a Hewlett-Packard w2207h ? Při srovnání produktů má model s h montáž na zeď. A na některých stránkách ma kontrast 3000:1, nekde jenom 1000. Tak jsem koukl na oficiální stránky a h má kontrast opravdu 3000 podporu HDMI oproti modelu v. Tzn. že většina prodejců má špatné popisy u těchto modelů.
Třeba to někomu pomůže
A v čem je hlavní rozdíl mezi typy: Hewlett-Packard Pavilion w2207v a Hewlett-Packard w2207h ? Při srovnání produktů má model s h montáž na zeď. A na některých stránkách ma kontrast 3000:1, nekde jenom 1000. Tak jsem koukl na oficiální stránky a h má kontrast opravdu 3000 podporu HDMI oproti modelu v. Tzn. že většina prodejců má špatné popisy u těchto modelů.
Cpu: Intel® Core™ 2 Duo E6750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer 7 Pro MB: Asus P5N-E SLI nVIDIA nForce 650i Ram:2x1GB Geil DDR II 800MHz Hdd: Seagate Baracuda 320GB SataII 16MB VGA: Leadtek 8800 GT : Samsung 183L, Plextor 712A Psu: Fortron 500W Sound: Audigy 2
- mirkee
- Začátečník

- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
3000:1,ale dynamický kontrast!!!Statický 1000:1.JohnnyX píše:Tady je další z testů: http://hwmag.cz/clanek/hardware/test-se ... cd-dil-2/7
Třeba to někomu pomůže
- JohnnyX
- Nováček

-
Děláš vykřičníky, stejně nevím jaký je mezi tím rozdíl. Prošel jsem nespočet stránek a nikde ani na oficiálních stránkách o žádném rozdílu v dynamickém nabo statickém nic nepíšou. Tak to osvětli inžínírehujer61 píše: 3000:1,ale dynamický kontrast!!!Statický 1000:1.
- lexik
- Začátečník

-
No to je takto (pouze příklad na pochopení):JohnnyX píše:... stejně nevím jaký je mezi tím rozdíl...hujer61 píše: 3000:1,ale dynamický kontrast!!!Statický 1000:1.
Budeš mít na stole dva předměty. Černý a bílý. Změříš poměr světla co odráží jednotlivé předměty a zjistíš, kontrast 1:600.
Soused bude mít dražší a černější barvu, tak naměří kontrast 1:1000.
Ale ty nechceš investovat. Chceš napálit zákazníka a vydělat co nejvíc. Co uděláš? No až budeš měřit kontrast, tak při měření jasu černého předmětu zhasneš světlo. A ejhle černá je černější a kontrast kontrastnější - máme kontrast 1:3000!!! Pojmenujeme jej tedy dynamický a budeme to považovat za výhodu.
- JohnnyX
- Nováček

-
lexik>Ok, jasný, jen mi není jasný, jakto, že tedy to nemají výrobci sjednocený ať se v tom dá vyznat. Jeden udává to ten zase toto, nakonec na to nemá cenu se ani koukat ne? 
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je mi známo, tak dynamický kontrast využívá efektu modulování jasu podsvícení. Pokud je tedy v obraze tmavé místo, sníží se při vykreslování tohoto místa jas podsvětlení. Tím se zvýší dosažitelný kontrast zobrazovače. Je to celkem jednoduchá finta, jak zvýšit kontrast u LCD.JohnnyX píše:Děláš vykřičníky, stejně nevím jaký je mezi tím rozdíl. Prošel jsem nespočet stránek a nikde ani na oficiálních stránkách o žádném rozdílu v dynamickém nabo statickém nic nepíšou. Tak to osvětli inžínírehujer61 píše: 3000:1,ale dynamický kontrast!!!Statický 1000:1.![]()
![]()
a taky máme Google....
- Infernal
- Začátečník

zdravim mam jednu otazku na ten HP w2207H.
WWW stranky na Internet exploreri sa mi neroztahuju na cely obraz ale zostavaju len v strede a po bokoch neni nic. Neviete ako sa mam tohto problemu zbavit? Je len minimum www co sa mi roztiahnu
Napriklad forum pctuningu mam po celej sirke a hlavnu stranku pctuningu mam len v strede
TAKISTO by som sa chcel spytat ake je optimalne nastavenie tohto monitora.....prezeram hlavne WWW... pozeram filmy..... ze ci RGB, 6500K alebo 9300K?
WWW stranky na Internet exploreri sa mi neroztahuju na cely obraz ale zostavaju len v strede a po bokoch neni nic. Neviete ako sa mam tohto problemu zbavit? Je len minimum www co sa mi roztiahnu
Napriklad forum pctuningu mam po celej sirke a hlavnu stranku pctuningu mam len v strede
TAKISTO by som sa chcel spytat ake je optimalne nastavenie tohto monitora.....prezeram hlavne WWW... pozeram filmy..... ze ci RGB, 6500K alebo 9300K?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel není možný regulovat podsvícení v jednom bodě (jak by mohlo vyplynout z tvýho postu). Ale je to dobrý snad jen na filmy, možná hry...nic jinýho.hujer61 píše:Pokud je mi známo, tak dynamický kontrast využívá efektu modulování jasu podsvícení. Pokud je tedy v obraze tmavé místo, sníží se při vykreslování tohoto místa jas podsvětlení. Tím se zvýší dosažitelný kontrast zobrazovače. Je to celkem jednoduchá finta, jak zvýšit kontrast u LCD.JohnnyX píše: Děláš vykřičníky, stejně nevím jaký je mezi tím rozdíl. Prošel jsem nespočet stránek a nikde ani na oficiálních stránkách o žádném rozdílu v dynamickém nabo statickém nic nepíšou. Tak to osvětli inžíníre![]()
![]()
a taky máme Google....
- Infernal
- Začátečník

Mohli by sa vyjadrovat ludia ktory dany monitor maju a neodradzat pri nakupe. Ja mam ten HP W2207H a NIE JE PROBLEM ani pri kacelarskom vyuziti- ANI NAJMENSI PROBLEM
AJ co sa tyka fotiek, ano na CRT boli lepsie ale ked kukate do tohto zdaju sa Vam tu v pohode a na kvalitu CRT zabudnete.. a aj tak su pekne a nie zle..nevravim ze je toi dobre pre grafikov to samozrejme nie ale pre obycajneho cloveka je to uplne v pohode
AJ co sa tyka fotiek, ano na CRT boli lepsie ale ked kukate do tohto zdaju sa Vam tu v pohode a na kvalitu CRT zabudnete.. a aj tak su pekne a nie zle..nevravim ze je toi dobre pre grafikov to samozrejme nie ale pre obycajneho cloveka je to uplne v pohode
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: