LightScribe software ??
- Extraboy
- Začátečník
LightScribe software ??
Aký LightScribe softwáre mi doporučíte ??
Vopred dakujem
Vopred dakujem
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Extraboy
- Začátečník
a kde to nájdem v tom Nero Cover Designer ! ?
a kde to nájdem v tom Nero Cover Designer ! ?
- Hoonzooid
- Začátečník
Jj, v tom Cover Designeru - objeví se ti tam ikonka - LightSribe
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- cormack
- Začátečník
Chtěl bych se zeptat, když vypálím obrázek na CD, který se mi zdá být poměrně nekontrasntní, mohu zvýšit jeho kontrast opětovným "přepálením"?
Pokud ano, tak jak to lze provést? Mám znovu vložit do mechaniky disk a dát pálení, jako kdyby to bylo napoprvé? Detekuje vypalovačka přesné místo, aby to nebylo rozjeté?
Díky.
Pokud ano, tak jak to lze provést? Mám znovu vložit do mechaniky disk a dát pálení, jako kdyby to bylo napoprvé? Detekuje vypalovačka přesné místo, aby to nebylo rozjeté?
Díky.
1. CPU: Ryzen 2600
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- sonoluca
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
opětovný přepis zvýší kontrast, k orientaci vypalovačky + LS média sloužej ty čárový kódy u středu, takže se nemusíš bát, že by se to netrefilo. ikdyž je pravda, že už jsem taky párkrát četl, že se někomu na podruhý o kousíček posunulo (starší LS ovladač ??)- vlastní zkušenost nemám
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Pioneer DVR-112 1.22
- Jajjun
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já vypaluji s posledním Nerem a posledními LS ovladači. Vypálil jsem už asi 20 těchto CD/DVD a vždy po dvouch vrstvách. Když je tam jen jedno ikdyž na best nezdá se mi to příliš dobré.
Pokud se někomu obrázek posune s nejnovějšími ovladači tak to je jednoznačně na reklamaci.
Jinak jsem si jednou po první vrstvě neuložil ten soubor .ncd a na druhou vrstu jsem jen odhadoval a tak to dopadlo obrázky byly mou vynou posunuté![Sad :-(](./images/smilies/unhappy.gif)
Pokud se někomu obrázek posune s nejnovějšími ovladači tak to je jednoznačně na reklamaci.
Jinak jsem si jednou po první vrstvě neuložil ten soubor .ncd a na druhou vrstu jsem jen odhadoval a tak to dopadlo obrázky byly mou vynou posunuté
![Sad :-(](./images/smilies/unhappy.gif)
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
- cormack
- Začátečník
Tak jsem to zkusil a šlo to. Ale je tam jiný problém: některé části jsou jakoby rozmazané. Je to stejné, jako když nakreslíte něco fixou a přejedete po ní prstem.
Asi zůstanu u jednoho pálení. Až takový nárůst kontrastu jsem při dvojím pálení nezaznamenal.
Díky fšem za rady.
Asi zůstanu u jednoho pálení. Až takový nárůst kontrastu jsem při dvojím pálení nezaznamenal.
Díky fšem za rady.
1. CPU: Ryzen 2600
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- hagrid
- Nováček
-
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- rony911
- Nováček
- Crazy Horse
- Nováček
zhrnul by som niekolko mojich skusenosti. pri viacnasobnom paleni LS mi vznikalo taketo nieco.
![Obrázek](http://img168.imageshack.us/img168/1720/lskruhy1zs8.jpg)
pouzil som posledne ovladace od HP. podotykam ze ta kruhova struktura co tam vidite nie je vysledok mojho chabeho fotografickeho umenia. v skutocnosti to vyzera este horsie. najma ked zoberiem do uvahy ze sa to palilo 2x 20 minut, na media co stoja okolo 50 korun a to neratam kolko take dlhe pouzitie lasera spotrebovalo elektriny. co je udaj, ktory by ma tiez dost zaujimal.
zatial sa zda sa ze je to nejaka chyba medii (dvd verbatim 1.2), pretoze na cd to nebolo az take zle, pokial som to nedal palit 3x s tou utilitkou na zvysenie kontrastu. ale ani potom sa to nemohlo rovnat vysledku na dvd.
druha vec je, ze niekedy sa mechanika netrafi do toho isteho miesta napriek tvrdeniu vyrobcu. odskusane na tom softe od nera a surething.
takze moja rada je, palit iba raz a s pouzitim utility na zvysenie kontrastu.
potom to sice nevyzera tak pekne ako vo vsetkych recenziach na tuto technologiu ale da sa na to aspon trochu pozerat.
co som cital v inych diskusiach tak to asi nie je len problem mojej mechaniky LG 2166D.
kupil som aj media od inych vyrobcov, takze vyskusam a potom pripadne doplnim nove informacie.
edit : philips 1.2 to iste , imation v poriadku. zda sa ze to sposobuje prave ta nova verzia LS medii. bolo by potrebne odskusat. co ale ja asi nespravim pretoze po tom ako som vypalil LS imation (vyse 40 min) mi napalovacka odmieta palit
takze mam peknu externu dvd-rom.
![Obrázek](http://img168.imageshack.us/img168/1720/lskruhy1zs8.jpg)
pouzil som posledne ovladace od HP. podotykam ze ta kruhova struktura co tam vidite nie je vysledok mojho chabeho fotografickeho umenia. v skutocnosti to vyzera este horsie. najma ked zoberiem do uvahy ze sa to palilo 2x 20 minut, na media co stoja okolo 50 korun a to neratam kolko take dlhe pouzitie lasera spotrebovalo elektriny. co je udaj, ktory by ma tiez dost zaujimal.
zatial sa zda sa ze je to nejaka chyba medii (dvd verbatim 1.2), pretoze na cd to nebolo az take zle, pokial som to nedal palit 3x s tou utilitkou na zvysenie kontrastu. ale ani potom sa to nemohlo rovnat vysledku na dvd.
druha vec je, ze niekedy sa mechanika netrafi do toho isteho miesta napriek tvrdeniu vyrobcu. odskusane na tom softe od nera a surething.
takze moja rada je, palit iba raz a s pouzitim utility na zvysenie kontrastu.
potom to sice nevyzera tak pekne ako vo vsetkych recenziach na tuto technologiu ale da sa na to aspon trochu pozerat.
co som cital v inych diskusiach tak to asi nie je len problem mojej mechaniky LG 2166D.
kupil som aj media od inych vyrobcov, takze vyskusam a potom pripadne doplnim nove informacie.
edit : philips 1.2 to iste , imation v poriadku. zda sa ze to sposobuje prave ta nova verzia LS medii. bolo by potrebne odskusat. co ale ja asi nespravim pretoze po tom ako som vypalil LS imation (vyse 40 min) mi napalovacka odmieta palit
![Mad :x](./images/smilies/mad.gif)
Naposledy upravil(a) Crazy Horse dne pon 11. zář 2006, 17:31, celkem upraveno 2 x.
Abit KT7 133 Raid rev. 1.0 | T-bred 1700+@2106MHz | 512MB RAM | Hercules R8500LE@R9100 | Fortissimo III 7.1 | MX 510
- Tomason
- Nováček
-
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Stáhni si ho odsud:Tomason píše:chtěl bych se zeptat jestli potřebuji na vypalování potisků nějaký ovladač jestli ano tak mi prosím napište jaký a kde ho seženu děkuji
http://www.lightscribe.com/downloadSection/index.aspx
Bathory
- smile4me
- Začátečník
-
Chtěl jsem se jen zeptat. Četl jsem návod, jak pálit obrázky přes lightscribe a všude doporučovali pálit nejdříve potisk a pak až data. Myslíte si, že opravdu může dojít k poškození dat na médiu, pokudnejdříve vypálím data a až poté nějaký cover nebo máte jiný názor, či zkušenosti? Děkuji
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Surgical
- Začátečník
-
- smile4me
- Začátečník
-
Nj, četl jsem to asi před rokem na nějakým amatérských stránkách. Teď to bohužel nemohu nikde najít.Surgical píše:Spíš, kdy to četl. Asi 1.4.200x
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II