MKV video - nejde přehrát ve VLC

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
milan007
Nováček
Nováček

MKV video - nejde přehrát ve VLC

Příspěvek od milan007 »

Zdravím všechny, mám video s koncovkou MKV a ve VLC mi jde pouze zvuk, obraz neběží. Zkoušel jsem jakýsi konvertor ze stahuj.cz, abych to převedl do AVI, ale je to placené a 700 MB mi to nepřevede, navíc to hlásilo nějakou chybu. Nevěděl by někdo co s tím? Doinstalovat codec nebo nějaký lepší konvertor? Díky všem za radu.
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

A jinej přehrávač si zkoušel, jestli není náhodou problém v tom videu? Kodeky ti nepomůžou, VLC je má v sobě a externí, mám pocit, použít nejdou
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
milan007
Nováček
Nováček

Příspěvek od milan007 »

Zkoušel jsem to klasickém VMPlayeru, KMP playeru, BS playeru, Winampu a většinou to hlásí, že některé části filmu nejdou rozpoznat, abych si stahnul nějaký splitter případně codec, nejsem z toho moc moudrý, mám standardní balíček kodeků a doposud jsem přehrál vše.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrasticBass »

Zdravím Chtěl sem se jen zeptat jestli jsou i nějaké stolní DVD přehrávače co skousnou Matrosku?
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Matroska je okrajový formát,silně pochybuju.Zkus pohledat,ale osobně tomu moc nevěřím.
milan007
Nováček
Nováček

Příspěvek od milan007 »

Tak mi to video nehraje ani po instalaci toho splitteru. Zřejmě je poškozené, divný je, že zvuk jde. Každopádně díky za radu :-).
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

milan007 píše:Tak mi to video nehraje ani po instalaci toho splitteru. Zřejmě je poškozené, divný je, že zvuk jde. Každopádně díky za radu :-).
A jsou dostupné nějaké informace o tom videu?
/zkus jiný přehrávač,pokud jde zvuk a jde se posunovat v čase,video je určitě také v pořádku.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“