Zdravim, koupil jsem si tento LCD monitor a necely mesic po zakoupeni se zacal objevovat problem nejspise s podsvicenim panelu.Kdyz roztahnu pres celou obrazovku cerne pozadi, tak neni cerne, ale sedive...jsou tam proste sedive fleky, tahne se to od spodku, akorat horni kraj panelu je temer cerny, da se to zpozorovat i pri jinych tmavsich barvach.U filmu to vadi hrozne a u her v tmavsich scenach je to dosti patrne.Spozoroval jsem take ze je to zavisle na case, kdyz LCD jede chvili tak jsou jen male fleky, kdyz dele jak hodinu tak uz je to videt hodne.Normalne bych LCD reklamoval, ale problem je v tom, ze na krabici byl prilepeny jakysi zarucni stitek ktery jsem si pri rozbalovani nevsimnul a nasledne jsem vyhodil, no a tak prodejce mi LCD nechce reklamovat.Uctenku samozrejme mam, vubec ale nechapu jak mohou ten zarucni list nalepit na krabici primo pod tu izolacku, kterou kdyz strhnete tak ji hned vyhodite...
Ptam se tedy, jak tohle mam resit, pokud mozno bezplatne.Predem dekuji
Problem s LG L1953TR
Moderátor: maXXmilian
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Problem s LG L1953TR
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- olafcv
- Začátečník

-
- hitman-47
- Začátečník

-
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: