Half Life 2: Episode Two

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Thellwin píše:
rostaxx píše:...vyprd sem se na to proste nemnozny je tam zdolat a hram to na easy sem zvedavej az se tam dostanu jak to dopadne...
Na Easy jsem neměl problém :)
ok tak snad to pujde
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

wow,teď jsem v tom úseku s tunama striderů a těch nových potvor+novou zbraní :lol: tomuhle teda řikám maso...první tři,čtyři strideři v pohodě...ale jak se jich tam pak nažene pět nebo kolik,to se nedá :lol:
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

Thellwin píše:
rostaxx píše:...vyprd sem se na to proste nemnozny je tam zdolat a hram to na easy sem zvedavej az se tam dostanu jak to dopadne...
Na Easy jsem neměl problém :)
Ty ho nesmies zabijat hned, naskoc do auta, snaz sa mu ujst, a dostanes sa k dalsej malej plechovej zakladni, tam ho znicis minami co na teba bude hadzat.

Uz som to presiel, spokojny :) Ziadne zdlhave mackanie tlacitok, behanie v bludiskach.. Jednoducha, dobre hratelna episoda. Som zvedavy co vymyslia v trojke. Kedze to skoncilo celkom zaujimavo.

Btw, mozno sa nakoniec aj zoberu.. :roll:
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Dnes som zacal hrat Episode Two a zatial musim povedat ze hra prekonala moje ocakavania :) Som zatial len na zaciatku tretej kapitoly a ked si predstavim kolko ma ich este caka myslim ze je to urcite dlhsie nez prva epizoda, dejovo je to spickove, hlavne hlasky toho vortigaunta, nova slizska textura vortigauntom tiez sekne a tych novych antlionov s tou kyselinou som uz stihol znenavidiet :lol:
Zabit tych guardianov bolo tiez dost drsne, obtiaznost sa mi zda byt na normal ako HL 2 na hard.
Zatial hram hru cca 8hodin :D ale so znacne dlhymi prestavkami, s odpisovanim atd, takze cisteho casu som to mohol zatial hrat tak typujem nieco cez 2hod?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ak mas originalku.......
na steame je presny vypis kolko si hral, ja som to mal na 6.5 hodiny
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

To je problem pretoze nemam ..., orange box si kupovat nemienim a kupit si iba klienta cez net to neberiem, ja uznavam normalne kupenu hru vylisovanu na DVD a s krabicou. Kupil som si HL 2 GOTY, ked bude HL 2 Triple pack vsetkych epizod nebudem vahat, vyhadzovat ale peniaze znovu za nieco co uz mam sa mi nechce.
Budem to stopovat :wink:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak, dohrána episoda 2 i Portal. Episodě dvě bych dal 7/10 - začátek mě docela nudil (je to prostě to samý co episoda jedna nebo původní hl2, jeden novej typ antliona mě nějak nevytrhne), ale pak se to doslova rozjede - ta kára je fakt dobrá : ), a konec je taky slušně adrenalinovej...

A portal, je to něco novýho, chtělo si to zvyknout...v posledních dvou levelech jsem se teda párkrát seknul, než mi došlo jak dál..ale ten konec za to stojí : ), hlavně ta závěrečná skladba..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mam za sebou první dva levely a prijde mi to zatim celkem stejny, slušná zabava, ale nic prevratnyho. Prostředí v ty jeskyni celkem rychle nudí, ale pořád je to klasickej HL s hadankama atd.

Slušný to nakonec asi bude, furt ale nemůžu prijit na to, co na tech epizodách delaj tak dlouho ? Vždyt je to porad stejny...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ano je to stale rovnako kvalitne :) asi to na tom robia tak dlho :wink: Holt Valve su puntickari.
Mne sa zatial Epizoda 2 paci o dost viac nez 1, je dlhsia, akcnejsia, paradny level design a variabilne prostredie.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

MichiGen píše:Ano je to stale rovnako kvalitne :) asi to na tom robia tak dlho :wink: Holt Valve su puntickari.
Mne sa zatial Epizoda 2 paci o dost viac nez 1, je dlhsia, akcnejsia, paradny level design a variabilne prostredie.
Lepší než EP1 mi to prijde taky, ale slova typu "je to stale stejne kvalitní, proto to delaj tak dlouho" .. to na mě neplatí. Vypada to furt stejne, engine stejnej, takze tu neskutečnou dobu musí trvat asi jen navrh levelů a to mi na nejakych 6 hodin hraní nejak nesedí.

Nejrozumnejsi pro spoustu lidí bude opravdu pak koupovat nejakej balík vsech epizod, za rozumnou cenu. Tak jedine se to vyplatí, v současnosti v konkurenci např. Bioshocku je HL2EP2 vysmech.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

1. nechapem co na tom robili tak dlho
2. mne sa EP1 aj EP2 pacia rovnako ale EP1 mi prisla inovativnejsia oproti HL2 ako EP2 oproti EP1
3. Kolobuk dole pred source enginom pretoze beha slusne aj na radeone 7200, da sa vychutnat uz na 7600GT a pritom na mna ani dnes neposobi nejak zastaralo.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Orange Box je vyhodna kupa, ale ja si ho nekupim kedze HL 2 uz mam, pockam ako pises ty na balik vsetkych troch epizod.
Grafika je oproti Episode One vylepsena, textury vo vyssom rozliseni, motion blur, a predovsetkym makke dynamicke tiene. Source engine ma uz svoje roky ale stale vyzera velmi dobre(aspon mne sa paci).
Doom 3 engine zastaral ovela skor...
Samotne Valve prehlasilo ze testovanie hry zabralo viac casu ako jej samotne vytvorenie takze to bude tym, nie zeby o rok dlhsie robili desing levelov, aj ked keby sme to porovnali s tym ako dlho sa vyvijal stalker bol by to este uspech :wink: .
Videa uz aj z poslednych kapitol Epizody 2 boli na nete vydane uz velmi davno, cize jedine co na tom museli robit boli upravy enginu a vypylovavanie detailov, napr auto z povodneho videa sa mi vobec nepacilo, vo finale teraz vyzera vyborne.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

tak portal me dostal to je navykovka jak svin :D
a HL EP2 sem dal skoro celou jen za sobotu (a to mi jeste nebylo nejak dobre po patku :-! ) a TF2 sem hral jeste jako to predverzi co vydali na steamu a to je taky brutalni rezba
takze kdyz to tak shrnu : Nekupujte si HD2900XT kvuli topeni v zime ale kvuli skvelym hram ktery sou k tomu gratis
KDO mi odebral moji zlutou kartu
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

No tak už jsem někde na konci těch brouků, už se těšim až odtamtud zmizim, ne že by to nebylo pěkný, ale moc dlouhý. Hádanky dobrý, zásek jenom jeden ale to bylo tim že sem něco přehlid :) . Graficky je to stejné jako v EP1, mě se to líbí ještě o kousíček víc. Je dobrý, že to není úplně taková sólovka, sem tam nějakej Vortiguant, sem tam vojáci, alyx... HW nároky jsou ok, 1280x1024, 4xAA, anizo 8x, jinak max a krása pohledět...

Btw: 2 věci co se mi zatím hodně líbily 1) padající most, 2) krásně grafický podzemní tunely co vůbec nežerou výkon - to se povedlo :)

Obrázek Obrázek

---
Co říkáte na portal? Mě se hodně líbí, ale je možná moc jednoduchej...

//2 Wallot: Sice je Source několik let starý engine, ale furt má svoje kouzlo - prostě se mi stále hodně líbí :)
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne úte 16. říj 2007, 07:04, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

to je jasny ze je to HW nenarocne kdyz je to nekolik let starej engine.
docela by me zajimalo jak hra na par hodin muze mit 5GB

samotny bych si to rozhodne neporidil ale jelikoz to bylo soucast Premier Packu ktery jsem bral hlavne kvuli DoD a TF2 tak tomu tech par hodin venuju at vim jak pribeh bude pokracovat.

Rozhodne by ale Valve meli bud na Source enginu zapracovat (na onlajnovky je super ale na single player hry uz je za zenitem nebo udelat novej
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

wallot píše:to je jasny ze je to HW nenarocne kdyz je to nekolik let starej engine.
Ten engine před několika lety vznikll, teď je ve verzi 11 protože ho valve pořád ladí. Nenáročný při nenáročném nastavení je, což je super ... stejně tak havok, rozhodně si nemyslím že je za zenitem, naopak. Je to nejlepší kombinace enginů ever
A jinak v ep2 je dost předmluvených sekvencí které by normální hráč přeběhl atd, což na velikosti může přidat.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak Prave som to dohral ale prislo mi ze tych striderov tam bolo v tej predposlednej kapitole nejak malo, mozno to bude tym co sa tu neriesi :)
V prvych videach z toho lesa tam boli aj Combine vojaci, tak ci onak. bolo to naozaj dobre a hodnotim 9/10 , dal by som viac ale epizodicky styl posobi na hru takehoto typu roztriestene aj ked sa urcite Valve snazi, dokonala hra to bude az ked budu vsetky epizody pokope.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Souhlas,
jsem tak ve 1/2 (hral jsem to zatim asi necely 3 hodiny) zabava to určite je, o tom zadna. Je to proste starej dobrej half life.

Akorat to rozkouskovani na epizody to akorat kurví. Než se to rozjede už je konec...

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Sentenced píše:Akorat to rozkouskovani na epizody to akorat kurví. Než se to rozjede už je konec...
Tj, já to rozjel a najednou koukám, že už jsem pomalu u konce. A týden to budu hrát jenom proto, že od pondělí do čtvrtka nebudu doma :)
Goldnoob team proud member!
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

V jedné misi nacházím všude takovou zajímavou věc, nevíte co to je ?

Obrázek
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“