Predem dik za tip
DVD je bez titulku
- gersa
- Začátečník

DVD je bez titulku
Potreboval bych poradit, jaky kodek potrebuji, aby se mi prehravaly DVDcka vcetne titulku. Momentalne mam Vista Ultimate + kodek CCCP a korektne to jede jen v WMP, v MP Classic mi jede jen samotny film, nemam moznost spustit titulky. Stejne tak i v GOMu
(
Predem dik za tip
Predem dik za tip
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: DVD je bez titulku
A máš tam nějakej DVD přehrávač co má v sobe kodeky na přehrání DVD?gersa píše:Potreboval bych poradit, jaky kodek potrebuji, aby se mi prehravaly DVDcka vcetne titulku. Momentalne mam Vista Ultimate + kodek CCCP a korektne to jede jen v WMP, v MP Classic mi jede jen samotny film, nemam moznost spustit titulky. Stejne tak i v GOMu(
Predem dik za tip
- gersa
- Začátečník

Ne, to ne. Visty maji kodeky na prehravani DVD v sobe. Naivne jsem si myslel, ze tim padem muzou i jine prehravace prehravat DVD vcetne titulku.Dzin píše:A máš tam nějakej DVD přehrávač co má v sobe kodeky na přehrání DVD?
Nicmene VLC s timhle zadny problem nema
- NobodyLovesMe
- Začátečník

No a co čekáš od Microsoftu,ti si vždycky dělají podporu jen sami pro sebe,jako kdyby nemohli integrovat univerzální dekodér,který bude spolupracovat s jakýmkoliv přehrávačem.gersa píše:
Ne, to ne. Visty maji kodeky na prehravani DVD v sobe. Naivne jsem si myslel, ze tim padem muzou i jine prehravace prehravat DVD vcetne titulku.
Nicmene VLC s timhle zadny problem nema