Medal of Honor: Airborne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Me by zajímalo pro koho je ta hra určená...

Pro lidi, ktery se kdysi kralovsky bavili u prvního dílu ?? To si nemyslim, protože ten je uplne jinde jak zabavou, tak "realističností" - jestli se to u serie MoH dá napsat. (I když ten první díl mi tou mírou vyhovoval tak akoraát).

Pro nováčky ?? Dobrá, ale to pak vidim na hranici max. 10 let, aby si to lidi nejak nesrovnali v hlavě a nepřišlo jim to cely smešny.

Proč teda ale všude masírovali verejnost bombastičností pojetí a vůbec všema vychytavkama, kdyz je z toho vicemene uplna budgetovka, akorat s hodne dobrou grafikou.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Kuwlax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuwlax »

nevím nevím, ale nedivil bych se kdyby Airborn byl poslední ze serie Medal..., minimálně z prostředí 2WW, ale to je jen spekulace
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Začal jsem to hrát a je to docela dobré, ale zase hra od EA a zase tak lehká jaj..pro koho je to určeno, pro děcka? Jinak dobře optimalizovaný engine, jede mi to při 1280x1024 na FULL okolo 40 FPS 8)
Graficky hodně povedené, to jo, ale hratelnost, nic moc, kdyby tam nebyli seskoky s padákem, tak by to byla asi nuda..a to jsem začal hrát :oops:
Hodil jsem tady nějaké ty screenshoty:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
//EDIT: nedá se někde přímo ve hře zapnout AA, nikde jsem to nenašel a v ovladačích nezkoušel :oops:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Bohuzial nie...
Na nVidiackych grafikach to funguje premenovanim spustacieho suboru na R6Vegas_Game.exe a zapnut AA na R6Vegas v ovladacoch...
Na ATI netusim.

Nechapem ale ako mozu vychadzat v roku 2007 hry, ktore nepodporuju AA... :evil:
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

je hezke, jak nekdo zprvu tvrdi (dotycny se chytne za nos sam ;)), jak je MoHA realisticka, jaka to je skvela simulace ... zvlast v porovnani s CoD ... :-D Ano, ano, dockej casu a vida, vetsina ma na moha stejny nazor jako ja ;)
---
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Vyuziva tato gameska nejako DX10...? Teda ci sa ju oplati instalovat na Vistu...alebo staci XPcko... Su tam nejake efektiky navyse oproti DX9 (ako napr.Bioshock,LOST Planet) Nikde som o tom necital..Dikes
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
Soto
Nováček
Nováček

Reset kompu

Příspěvek od Soto »

Mam problem so spustenim instalera. Pri spusteni setupu (je jedno ci rucne alebo autorun) mi doslova vypne HDD(hlavicky pocut cvaknut a prestane sa tocit) a komp sa restartuje. Poskodilo mi Boot.ini subor, ale Win nastastie nabehne aj bez neho. Co to moze sposobovat?
Gigabyte 965P-DS4, C2D E4400, Arctic Freezer 7 Pro New, Sapphire HD 3850 512MB + Accelero S1 pasivne, 4x1GB A-Data Vitesta 800MHz, Samsung SH-183A SATA, Hitachi 320GB SATAII, Seagete 160GB IDE, WD 250GB AVJS SATAII, Enermax Liberty 500W, Akasa Zen black
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

tiez neska kukam ze Boot.ini je v prdeli.... ale som nevedel ze je tomu na pricine MOH :o
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Mám takový problém, neumím hladce přistát :oops: Ale to není podstatné, protože tady můžete skákat z vysoké budovy a neubere vám to životy.
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

oneill_sx1 píše:Mám takový problém, neumím hladce přistát :oops:
Snaz se pristavat rovne a drz W, tim mas jakoby nohy dopredu a pristanes "do behu".... :wink:
gamb!t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gamb!t »

Nemůžu nainstalovat hru, vždycky když nabíhá instalace tak mi to hodí modrou smrt.. Neví někdo co s tim? Dělá mi to u plný hry a dělalo to i u dema...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nespouštět přes autorun.exe ale přes setup.exe ... aspoň myslím, řešilo se to tu už dřív, zkus si projít celý thread, tak velký zase není.
Goldnoob team proud member!
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Tak jsem to dohrál,ale žádná extra pecka to nebyla.
Seskoky byly prima,ale celkově to byla jen další střílečka z války.
Umělá inteligence nepřátel nic moc a nejvíc mě štval systém ukládání pozic.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Demon píše:Tak jsem to dohrál,ale žádná extra pecka to nebyla.
Seskoky byly prima,ale celkově to byla jen další střílečka z války.
Umělá inteligence nepřátel nic moc a nejvíc mě štval systém ukládání pozic.
..přesně moje slova, hlavně AI je napikaču :lol: podle mě je hra určená mladší generaci, graficky je ale hodně dobrá! To jo, jinak další hra od EA celkem o ničem..jsem v předposlední misi, taky mě štvě že hra má nějakých šest levelů - což je sakra málo a za nějakých 4-5h to dohrajete, je to trapné a za ty peníze jak se hra prodává, bych si ji nikdy nekoupil :roll:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od paja13 »

zdravim a pozdravuji, jiz se to tu nekde resilo ale procitat to cely je nad muj casovy ramec tak to pisu znovu..mam origos airbone a pri jakemkoliv pokusu o spusteni instalatoru se mi restartne PC..co s tim proboha? prisel mi s bioshockem taxem instalnul bioshock a vse oki a tak ze instalnu i airbona a nic...tak prosim za radu..diky moc
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
gamb!t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gamb!t »

Thellwin píše:Nespouštět přes autorun.exe ale přes setup.exe ... aspoň myslím, řešilo se to tu už dřív, zkus si projít celý thread, tak velký zase není.
Přes setup.exe to dělá uplně to samý, už jsem zkoušel...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No prostě přes něco to musí jít spustit bez BSOD, když to hrálo tolik lidí před tebou. Prošel jsi si tento thread ?
Goldnoob team proud member!
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paja13 »

Thellwin píše:No prostě přes něco to musí jít spustit bez BSOD, když to hrálo tolik lidí před tebou. Prošel jsi si tento thread ?
mno takze mam 2 mechaniky..na obou zkouseno jak pres autorun, tak pres setup spustit..a ani hovno...tak teda fakt nvm nac mam origos kdyz neejede..
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
gamb!t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gamb!t »

Thellwin píše:No prostě přes něco to musí jít spustit bez BSOD, když to hrálo tolik lidí před tebou. Prošel jsi si tento thread ?
Ano, pročetl, nic nepomohlo :) Dokonce mi to dělá i na druhym kompu, tam ale aspoň naběhne autorun a až pak modrá smrt.
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paja13 »

gamb!t píše:
Ano, pročetl, nic nepomohlo :) Dokonce mi to dělá i na druhym kompu, tam ale aspoň naběhne autorun a až pak modrá smrt.
tak asi po 20 restartu mi to konecne nainstalovalo...vypni si icq, antivir a vse co ma nejaky rezidentni beh a az se ti pusti instalace tak nic neotvirej ani neackej..pust to z cd setup.exe rucne..a melo by to jit..me to tak slo
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“