Tiskarna netiskne /HELP/

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
stifmajster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tiskarna netiskne /HELP/

Příspěvek od stifmajster »

Dobrý den, vcera sem si po dlouhe dobe chtel neco vytisknout, kdyz sem napsal dokument ve wordu a dal tisk tak tiskarna jako by vynechavala........Kdyz sem dal vytisknou cely cerny papir , vytiskl se jen maly flek.........Rikam pohoda... Zitra koupim barvy a bude vse ok.......Kdyz sem dnes koupil barvy...tiskarna delala to same.....Koupil sem i barevne barvy a kdyz sem dal vytisknout nejakou fotku tak tiskarna proste nic nevytiskne...kdyz dam cerny text tak to tisken ale vynechava......... Tiskarna je 2 roky stara........Proste z tech zasobniku nejde barva na papir......nevite cim by to ohlo byt??? neni to tou kartryzi (nwm jak se to pise )? a popripade kolik stoji nova.......dekuju moc
CPU:Amd opteron 144 @2600mhz,MB:DFI LP ut Nf3,GPU:Ati radeon 9600 se ,RAM:2x512 400mhz (2.5-3-3-7@200mhz) (2.0-2-2-5@133mhz),HDD:40gb seagate ATA,POWER:400 wat(12cm fun),REPRO:5.1 creative.!
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

model tiskarny?
verze Office?
verze OS:
normalni stylistika? :evil: kdo to ma cist
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
stifmajster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stifmajster »

srna píše:model tiskarny?
verze Office?
verze OS:
normalni stylistika? :evil: kdo to ma cist
model: CANON smartbase mp360
officema to neni.....je to multifunkcni a to samy to dela i u kopirovani

sry za stylistiku psal sem to rychle pac zitra neco ptorebuju do skoly a sem z toho nervni
CPU:Amd opteron 144 @2600mhz,MB:DFI LP ut Nf3,GPU:Ati radeon 9600 se ,RAM:2x512 400mhz (2.5-3-3-7@200mhz) (2.0-2-2-5@133mhz),HDD:40gb seagate ATA,POWER:400 wat(12cm fun),REPRO:5.1 creative.!
bedro
Nováček
Nováček

Příspěvek od bedro »

normálně zaschlá hlava,ted jsem to řešil u epsonu,výměna hlavy 2500 litru,což je u mně třetina ceny tiskárny,tak jsem do toho šel.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“