Výběr zvukové karty

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Zamčeno
tobe.9
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Výběr zvukové karty

Příspěvek od tobe.9 »

Zdravím, tak po čase zde zase žádám o radu. Přibližně před 3 měsíci jste mi pomohli s výběrem repro ( M-audio dx4 studiophile) za což vám patřičně děkuji. Hrají pěkně, ale něco tomu chybí problém vidím(no spíše slyším) asi v int. zvukovce na 4 roky staré desce. Hledám k těmto bedýnkám něco kvalitního. Na vánoce možná ještě přijdou senny HD595(nebo něco na podobné úrovni), takže sháním nějakou kvalitní zvukovku. Hry nehraju (možná výjimečně jednou za měsíc si něco zapnu), takže o nějaké herní efekty nestojím. Jde mi jen a jen o kvalitu zvukového výstupu. Jsem schopen na ní uvolni přibližně 2 až 3 tisíce. Co jsem tady tak pročet tak v této cenové relaci odpovídá M-audio revo 5.1 nebo Audiotrak prodigy HD2, případně něco dalšího. Co by jste mi doporučili?
Cpu: Barton 2500+@3200+ MB: MSI K7N2 Delta-L Ram: 2*128mb+256mb VGA: Geforce fx5600
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

HD2 mam tejden doma a zatim nejvetsi spokojenost. Bohuzel mi nebylo z hury dano, takze nemam zrovna moc hudebni sluch, tudiz sem nebudu psat salodlouhej sloh o tom v cem karta vynika, stejnak bych to asi popsal hudebnicky spatne:) Kazdopadne muzu rict, ze zvuk linouci se z tyhle karty je salodlouze lepsi oproti AD1986A a Xfi xtreme music(pucenou od kamose), na kterych sem poslouchal muziku predtim. Jedinou vadou na krase je absence mikrofonniho vstupu.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Máš toho tu málo?O pár řádků níž se to řeší,nechápu proč nehledáš...
Není potřeba zakládat neustále nové thready se stejnou tématikou
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=88731
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

viz. NobodyLovesMe - přímo ten thread, na který ti odkazoval by ti měl pomoct, popř. v něm pokračuj.
LOCK
Zamčeno

Zpět na „Zvuk“