Problém s přetaktem E6600
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém s přetaktem E6600
KDyž vlezu do Biosu tak tam mám násobič 9x to souhlasí ale sběrnice by měla být u tohoto typu 266 a je pouze 100 a paměti by se měly hlásit v Biosu jako 667 sice mam 800Mhz ale vim ze v Biosu se tak vždy hlásí,měl sem původně E6300 a tam bylo vše OK ale po výměně mi Bios hlásí takovéto kravinky,nepomohl ani reset CMOS.
Desku mám Gigabyte DS3 P965i chtěl sem ten CPU trochu potatovat ale když to zvednu z těch nesmyslných 100Mhz co mi to hlásí klidně i o 1 Mhz tak PC nenajede ani Bios se nespusti.
Nevite čím to je?
Desku mám Gigabyte DS3 P965i chtěl sem ten CPU trochu potatovat ale když to zvednu z těch nesmyslných 100Mhz co mi to hlásí klidně i o 1 Mhz tak PC nenajede ani Bios se nespusti.
Nevite čím to je?
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm to je radost no ... No sám nevím co bych s tou deskou dělal,bud bych si s tím tak dlouho hrál, až bych to nějak rozjel a nebo pak reklamace.Nic jinyho ti nezbyde...Zkus v biosu dát Load default settings a třeba tam dát i nejakej starej bios.Ještě poslední možnost co bych udělal já,že bych vytáhl "flasku" co je na té desce a strčil ju do programátoru.Tu bych kompletně smazal a pak nahral novej bios s defaultním nastavením.Ale to je poslední varianta, do které bych šel už jenom z nouze ani kdyby nevyšla reklamace.Sicco2 píše:i kdyz dam ze 100 dam na 101 tak to zdechne
a pameti sou na nejakych 233 coz je taky blbost
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem zase začal přemýšlet čím by to mohlo být a napdlo mě to,že mi to začalo dělat po updatu biosu! ale nevim jakou sem měl předtím verzi,ale ted mám tu nejnovější F12
nafotím ten bios a dám sem fotky abyste viděli můj problé a pokusili se mi pomoct.
Všiml sem si že když jdu na pctuning.cz do sekce přetaktování a článek o přetaktování C2D tak na konci plno lidí píše že jim toto dělá a nevědí čím to je tak nejsem jediný....
Ale problém je že nevím jak nahrát starší Bios,když si stáhnu třeba F7 nebo F9 tak je to ze 3 souborů ale co s nimi?

nafotím ten bios a dám sem fotky abyste viděli můj problé a pokusili se mi pomoct.
Všiml sem si že když jdu na pctuning.cz do sekce přetaktování a článek o přetaktování C2D tak na konci plno lidí píše že jim toto dělá a nevědí čím to je tak nejsem jediný....
Ale problém je že nevím jak nahrát starší Bios,když si stáhnu třeba F7 nebo F9 tak je to ze 3 souborů ale co s nimi?