Zmizely mi ikony i panel nástrojů!!!

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
tereza
Začátečník
Začátečník

Zmizely mi ikony i panel nástrojů!!!

Příspěvek od tereza »

Už dlouho používám programy Ad-Aware SE Personal a Spybot - Search & Destroy. Dneska jsem prohledala počítač a zmizely mi všechny ikony i panel nabídky START. Jediná možnost jak něco dělat je přes správce úloh...

Nevíte, co s tím? Díky

Jinak antivir mám NortonAntivirus2006, ten nic nenajde...
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Moznost 1) dej sem log z HJT, ale velke sance tomu nedavam, ze by se tam neco, co by to zpusobylo naslo.
Moznost 2) obnovit system ze zalohy, pokud mas, nebo posledni funkcni konfiguraci (F8 pri startu)
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

Jestli to neni chybějící klíč v registrech, mě se takhle omylem povedlo deaktivovat taskmanager v XP PRO SP2. 8)
P.S. je to pár dní co mi na obou pc doma zmizelo z lišty datum, jedno XP PRO SP2, druhé Vista business 32 bit, pc jsou propojený po síti takže možná nějakej šmejd z internetu :razz:
Reb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Reb »

Dle mych zkusenosti pomuze jenom reinstall, ktery je v pomeru k "vyleceni" tehle chybky kratsi.
Reb |S18| Ex Member
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Mozna vir . Dajte sem log z HijackThis : http://www.trendsecure.com/portal/en-US ... hijackthis

Ulozit na plochu , nainstalovat , kliknut na ikonu . Pokracujte tlacitkom "DO A SYSTEM SCAN AND SAVE A LOGFILE" a log v poznamkovom bloku prekopirujte sem .
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“