Half Life 2: Episode Two
Moderátor: Baneshee
- ChrastyII
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

Narazil jsem na ten druhy poklad, jak je v te kleci zavreny raketomet+par raket atd., ale v zadnem pripade nemuzu prijit na to, jak to otevrit. Vsimnul jsem si toho napajeciho kablu, ktery nejspise musim vyradit vypinacem nahore, jenze jak se tam dostat? Zkousel jsem tam nejak vybehnout po te velke ocelove deske uprostred, ale neslo. Taky jsem si vsimnul te bedny s granatama, tak me napadlo, jestli jenom nekde nestaci hodit granat, ale hazel jsem jak Jan Zelezny, ale vubec nic se nestalo. Uz jste to nekdo vyresili???
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- ChrastyII
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

Tak jsem nalezl vlastni reseni, jeste jsem se nevzpamatoval z toho, jak jsem skrz to auto propasiroval tu bednu
http://imajr.com/Original.aspx?Id=hl.bmp_351589
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sobo píše:Narazil jsem na ten druhy poklad, jak je v te kleci zavreny raketomet+par raket atd., ale v zadnem pripade nemuzu prijit na to, jak to otevrit. Vsimnul jsem si toho napajeciho kablu, ktery nejspise musim vyradit vypinacem nahore, jenze jak se tam dostat? Zkousel jsem tam nejak vybehnout po te velke ocelove deske uprostred, ale neslo. Taky jsem si vsimnul te bedny s granatama, tak me napadlo, jestli jenom nekde nestaci hodit granat, ale hazel jsem jak Jan Zelezny, ale vubec nic se nestalo. Uz jste to nekdo vyresili???
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Sobo
- Středně pokročilý

Ale muj zpusob je elegantnejsi, ani nepotrebuju granatyMichiGen píše:Riesenie je primitivne jednoduche, ten velky plech co je tam zdvihnuty na hor staci z druhej strany posteklit gravity gunom aby spadol potom pod neho hodis granat a postavis sa nanho
- Hosenfeld
- Začátečník

Mám tu hru staženou ze STEAMU přes kód z Black Boxu, kterej jsem dostal ke grafárně. Pochopil jsem správně, že pokud si ty stažené soubory vypálím na DVD, naformátuju disk, nainstaluju čistý systém, zkopíruju to zpátky a spustim přes STEAM, tak to bude fungovat?
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- beardie
- Středně pokročilý

- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
musis si udelat zalohu pres steam a potom to budes mit jako instalacku:P
kdyz ve steamu kliknes na hru pravym tlacitkem v zalozce "games" a das "backup game files"
kdyz ve steamu kliknes na hru pravym tlacitkem v zalozce "games" a das "backup game files"
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- scream
- Začátečník

- Hosenfeld
- Začátečník

Díky moc, to jsem vůbec nevěděl.shanker píše:musis si udelat zalohu pres steam a potom to budes mit jako instalacku:P
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- beardie
- Středně pokročilý

- PetrB
- Začátečník

tak včera jsme si donesl domů oranžovou krabičku, dneska už to dohrál...sice opět krátký, ale jinak klasika od Valve,nebyl moment,kde bych se nudil, jenom mě překvapily ty momenty kdy se člověk mohl jen tak koukat na dění okolo, to nebývalo ve světě half- life zvykem:);super hlášky, pobavil jsem se:) ale ten konec je vážně krutý 
- Thellwin
- Administrátor

- Jackal
- Mírně pokročilý

Ten konec byl naprosto strašnej, ale trošku jsem to ošidil, auto jsem nepoužil, vše jsem oběhal po vlastních a stíhal jsem to, prostě jsem vždy počkal až dojdou ke mě a pak se prostě trefil. 
Než nakládat bombu na auto, pak se netrefit a zas se vracet, to byl pro mě strašný zýžitek.
Než nakládat bombu na auto, pak se netrefit a zas se vracet, to byl pro mě strašný zýžitek.
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
- Thellwin
- Administrátor

- Jackal
- Mírně pokročilý

Asi 5 jich přijde po jednom, ale mají strážce co deaktivujou tu bombu co na ně hodíš a ona se přilepí, nejdřív musíš zlikvidovat strážce, nebo být rychlejší než oni.Thellwin píše:A kolik jich tak budu muset sejmout ? Tohle mi kazí zážitek ze hry, takhle p******j konec.
Pak někdy šli po 2 a nakonci asi po 4 kouscích. Myslím, že jich je cca 8-10.
Nepočítal jsem to, nebyl čas.
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
- pilarius
- Začátečník

No mne to peknou chvili trvalo...nejdriv jsem se to snazel objizdet, ale nebylo to ono.
Nakonec jsem to udelal tak, ze jsem byl blizko brany a nachystal jsem si asi 10 kulicek ruzne po trave a stale si delal zasoby. Po kazdem znicenem Striderovi jsem mackal F6 a nejak se to asi na dvacaty pokus povedlo
. Tolikrat mi rozstrileli zakladnu, az mi z toho bylo smutno
. Kazdopadne se tesim na Epizodu 3.
Celkem jich je myslim 15. Zadnych strazcu jsem si nevsiml. Ty male Stridery jsem ignoroval a potize mi nedelali, jen obcas mi rozstrelili bombu jeste v Gravity Gunu.
Nakonec jsem to udelal tak, ze jsem byl blizko brany a nachystal jsem si asi 10 kulicek ruzne po trave a stale si delal zasoby. Po kazdem znicenem Striderovi jsem mackal F6 a nejak se to asi na dvacaty pokus povedlo
Celkem jich je myslim 15. Zadnych strazcu jsem si nevsiml. Ty male Stridery jsem ignoroval a potize mi nedelali, jen obcas mi rozstrelili bombu jeste v Gravity Gunu.