Presne tak, vubec bych neresil naky "vytapeni" komponent. Poradne bych ten blok nafotil a co nejlip popsal co se stalo, ale tak aby z toho nevyplivalo treba to, ze za to muze treba tvoje nesikovnost. Pak se da hovorit o napr. spatnem bloku, a protoze ti to nadelalo velkou financni skodu tak pozadujes nahradu skody, prinejlepsim opet financni. Kdyby to neklaplo, tak muzes vyzkouset to vysouseni. Ale nejdriv bych to hnal na vyrobce.myom píše:tak tohle ne, jestli se ti ta fitinka ulomila, tak udelej co nejvice fotek, popis co se stalo a rozhodne vymahej prachy po GB. budou delat problemy, ale pokud ti to udelalo takovou skodu, tak bych to resil i pravne. hlavne jsou dulezite fotky a fotky. (doufam, ze jsi to nevyhodil.)
voda v kompu !
Moderátor: morke
- tx3rf
- Začátečník
-
- myom
- Středně pokročilý
pri pozadovani castky nezapomen kopie faktur/zarucaku
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- natsuhiboshi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jasne, ze sem to nevyhodil, blok mam a fotky teda nejaky poridim, akorat uz sem ho sundal a dal tam puvodni pasiv, takze na desce to asi nevyfotim, ale mam fotky kompletu... a urcite se s nima budu hadat, protoze je to uplne evidentni, ze sem to neulomil ja, kdybych mel makro objektiv tak to nafotim, ale bohuzel mam jenom 18 - 135 a 70 - 300 a ani jeden detail nevyfoti... jenom bych mel rad svuj komp a nez na ne budu hazet spinu ze mi nic nefuguje, tak si to radsi overim, rptoze by se mi pka mohli pekne vysmat a to byhy byl hodne za trapaka
Core i5-3570k@4,5GHz|Intel DZ77RE-75K|4x8GB Corsair Vengeance 1600MHz|eVGA GTX Titan 6GB@1077Mhz core|OCZ RevoDrive 3 240 GB
- natsuhiboshi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
btw nwmate nekdo kontakt na cesky zastoupeni GB ? volal sem do casemodding.cz odkud to je a tam mi rekli, ze uznani reklamace zalezi na GB a oni ruci jenom za to co prodali castkou kterou sem za to zaplatil a dalsi potize zpusobeny vyrobkem musim resit primo s GB a za pana boha sem nikde nemoh najit kontakt na jejich cesky zastoupeni, akorat nejakou mailovou technickou podporu a to je o nicem, potrebuju mluvit
Core i5-3570k@4,5GHz|Intel DZ77RE-75K|4x8GB Corsair Vengeance 1600MHz|eVGA GTX Titan 6GB@1077Mhz core|OCZ RevoDrive 3 240 GB
- tx3rf
- Začátečník
-
- natsuhiboshi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- tx3rf
- Začátečník
-
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- natsuhiboshi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
hm.. to sem nasel taky, ale to je jenom technicka podpora, navic mailova,potrebuju neco jako klientskej servis... ale uz sem sehnal kontakt na manazera dodavatele vyrobku GB pro CR
EDIT//ted sem tam neco zajimavyho diky tobe objevil, asi sem to predim jak sem byl nasranej prehlid, takze dik
Naposledy upravil(a) natsuhiboshi dne úte 16. říj 2007, 22:47, celkem upraveno 1 x.
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
myom píše:tak tohle ne, jestli se ti ta fitinka ulomila, tak udelej co nejvice fotek, popis co se stalo a rozhodne vymahej prachy po GB. budou delat problemy, ale pokud ti to udelalo takovou skodu, tak bych to resil i pravne. hlavne jsou dulezite fotky a fotky. (doufam, ze jsi to nevyhodil.)
"Neodborna montaz, zamitnuto"
kasli na gb, ocisti desku a grafiku, at vypada jako nova, a reklamace
bude to nejrychlejc a nejlevnejc
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- vindy
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
mne uz tiez raz vytiekla voda, ale mal som viacej stastia. neviem z akej priciny, ale zrejme sa od teplej vody rozlomil!!!! obal cerpadla a zacalo z neho tiect, nastastie mam cepradlo prisrobovane na zadnej casti bedne vo vnutri a vytecena voda pekne stekala po stene dolu a tam mam zopar otvorov tak nimi na stol,,, a iba pozeram ze preco mam mokry stol a to z pc pomaly unikalo
- Nem3
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý
ulomeni fitinky neni neoborna montaz.AlesShi píše:"Neodborna montaz, zamitnuto"
jakoze budou se chtit asi vykrucovat, ale kdyby jsi to hnal pred soud, tak by na to musely byt i nejake posudky..
- socket
- Začátečník
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- natsuhiboshi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- Nem3
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- kubis17
- Začátečník
taky mi vytekla voda do PC... Tedy prvni vec co jsem udelal,bylo ze jsem desku nechal okapat nad rucnikem a na druhy den jsem ji poradne vyfoukal nejdriv svym dechem(aby kapky vyjely z nedostupnych mist) a pak vysousel fenem nejvice poskozena mista,tedy Socket,sloty pro Pameti a chipset desky... Nasledne vse jelo jak ma
Jinac prasklo mi plexi na CPU bloku a celkem mrte takze behem par sekund zaplavy jaxfina
Jinac prasklo mi plexi na CPU bloku a celkem mrte takze behem par sekund zaplavy jaxfina