Problem 100% CPU HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
d0dulk0
Nováček
Nováček

Problem 100% CPU HDD

Příspěvek od d0dulk0 »

takze kupil som si novy disk .. 500 GB ATA ... nahodil som ho a porobil vsetky tie blboviny v computer managment a hned ako som doformatoval tak som zapol torrent a nechal nieco stahovat na dany disk
tu nastal problem ... sekal mi pocitac lebo stahovanie potrebovalo 100% CPU ...pytal som sa kamarat preco a on mi poradil ze mam ist do device manageru pozret IDE channel a prehodit to z PIO transfer mode na UDMA mode...lenze bolo to "vysedivene" skratka nedalo sa to
Na ostatnyc kanaloch som si vsimol ze tam ten UDMA je tak som si povedal ze vymenim IDE z disku za IDE v mechanikach no stala sa taka vec, ze sa mi prehhodili pismenka ciest ...myslim tym ze ked som mal predtym disky C,D,G a mechaniky E,F teraz som mal disky C D E a mechaniky F G pricom disk E bol zrazu 34,nieco GB ... ok vravim si ze ked to prehodim naspat tak sa to hadam samo nejak napravi ale namiesto toho mam stale toto

Kód: Vybrat vše

http://img166.imageshack.us/my.php?image=pcspaceiu9.jpg
za akukolvek radu vopred dakujem
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Napis o jakou základní desku se jedná, jinak nastav natvdro v BIOSu parametry HDD :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

A písmenka si můžeš zpět přenastavit v Tento počítač - spravovat - úložiště 8)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ohle mi delalo na via KTxxx ... pekny potvory kdyz se obsadily satovy konektory :evil: . pokud mas KTcko tak mas smulu. nikde jsem konecny reseni tohohle problemu nenasel
james008
Nováček
Nováček

Příspěvek od james008 »

Bych se ridil pevnym nastavenim jak pise uz kotas....
Tohle byva z 80% vzdy chybnou auto detekci
... vsahim se ze po par vypnuti a zapnuti pc
se disk zdetekuje spravne......
Druha vec co se s oblibou obcas deje je pozkozeni mft
tabulky u ntfs formated disku.... ale to by se zjistilo kdyby
nezabrala ta prvni vec ;-)
FX-8350 + Radeon r7 360 + 16GB RAM <> I7 3740QM + Radeon HD8950 + 16GB RAM
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“