Systém zamrzá - nemůžu najít řešení..

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
shifty7
Nováček
Nováček

Systém zamrzá - nemůžu najít řešení..

Příspěvek od shifty7 »

Zdravím, máme doma mimo jiné také low-endovou sestavu: Celeron D 356, giga ramek a geforce FX 5500, zdroj 300W. A jen tak ze srandy sem ji chtěl zkusit trochu potaktovat ale co se nestalo - i když mi test (3Dmark 03) dopadl několikrát dobře tak ve hře kterou jsem na tom hrál - Call of Duty 2 se mi to po několika minutách hraní vždy prostě kouslo = musel jsem to restartovat a pustit znova.. Tak jsem vrátil takty na původní hodnotu a co se nestalo - i na původních taktech se to bez přídavného chlazení kouslo (cca po 3 min hry). No tak jsem prostě konstatoval že na to ten malej chladič nestačí a dneska jsem na to koupil kvalitní chlazení od Prime Cooleru. Tak jsem byl celý natěšený že to zase troch taktnu ale představte si že jsem zatím ani nedokončil ten podělanej 3Dmark protože se mi to vždy při "Cpu testu" kousne a musím to resetovat. Přitom teď jsem měřil teplotu na CPU při Super Pi a měl jsem max. 54°C tak už fakt nevím co s tím.
shifty7
Nováček
Nováček

Re: Systém zamrzá - nemůžu najít řešení..

Příspěvek od shifty7 »

shifty7 píše:Zdravím, máme doma mimo jiné také low-endovou sestavu: Celeron D 356, giga ramek a geforce FX 5500, zdroj 300W. A jen tak ze srandy sem ji chtěl zkusit trochu potaktovat ale co se nestalo - i když mi test (3Dmark 03) dopadl několikrát dobře tak ve hře kterou jsem na tom hrál - Call of Duty 2 se mi to po několika minutách hraní vždy prostě kouslo = musel jsem to restartovat a pustit znova.. Tak jsem vrátil takty na původní hodnotu a co se nestalo - i na původních taktech se to bez přídavného chlazení kouslo (cca po 3 min hry). No tak jsem prostě konstatoval že na to ten malej chladič nestačí a dneska jsem na to koupil kvalitní chlazení od Prime Cooleru. Tak jsem byl celý natěšený že to zase troch taktnu ale představte si že jsem zatím ani nedokončil ten podělanej 3Dmark protože se mi to vždy při "Cpu testu" kousne a musím to resetovat. Přitom teď jsem měřil teplotu na CPU při Super Pi a měl jsem max. 54°C tak už fakt nevím co s tím.
Tak jsem to vyřešil - bylo to zdrojem (asi nedostatečný výkon)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“